Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!
egy pár... de milyen szép pár!!!
Itt borították az egész tálcányi levest a nyakunkba....
Jó kis túra volt EZ IS!
Szia Zsuzsi!
Tervbe van véve ,hogy megyek!Sőt
Nézhetem, ahogy Sztédzs elagyal?
köszi! van bemenet a kamerámon, de úgy látom itt van olyan mini kamera is, amivel egyből laptopra vehetek.
azért még Neked is rezeg valami...
Sztédzsné!!
Tetszik a második képed......olyan mintha egy pár lennénk
Amúgy szija Neked is meg Senoritának is
...a rezonanciát Ti tesztelitek.....Én a minikamerát
Pontosabban itt vettem
turo,
azok az idok elmultak mar
te hetvegen teszteled a rezonanciat, ha az ido engedi?????
nem szegyeled magad???
kint az erdoben, mi? joido, miegymas...
csak a kullancsokkal vigyazz, allitolag iden nagyon sok lesz
Az jó.....akkor biztos kész a vasam
A Budafoki út és a Lágy mányosi útca kereszteződésében. De csak olyan videókamerát tudsz hozzá használni, amin van analóg videó bemenet. Nekem egy CANON MV960-os van.
Szia Senorita,
Klubtali?
Nem voltál múlt csütörtökön....
Remélem jössz jövő héten.
gondoltam, hogy leüti valaki a labdát, de suzukin is előjött a gond. hol vetted a minikamerát, amikor a boltban ilyet akartam venni(más is ezt ajánlotta), úgy néztek rám, mint a hülyegyerekre
Itt láthatod a próbát.
Látod mert neked kawak....d van ....az meg rezeg.....nem hiába NŐI motor

Olyan minikamerát, ami akkora mint egy gyufásdoboz és így bárhová fel lehet rakni. Egy gond van , hogy össze kell kapcsolni a "rendes" videókamerával, amit vagy a hátizsákba, vagy a tanktáskába teszel.
A rezonancián még én is dolgozom. Szombaton tesztelem ha minden igaz és az időjárás is engedi. Az első teszten nekem is egy kicsit remegett
elmegy a kép...

legalább neki jó!
Tomato! milyen kamerát használsz? én is próbálkoztam már, de magasabb fordulaton a rezonanciától elmegy a kép...
nem. téged.
bár baszogatna valaki!
épp elég szabin voltál már eddig is menjél csak dolgozni!
Amúgy én úgy tudom(kozmax) nem is volt a Megyeri úton ma.
Ja és szia mindenkinek
tomato,

hagyd a fenebe, meg a vegen mar ev elejen elrontod a pocid a munkaval
Naaaa... most értem vissza.. TÚRÓT NEM BÁNTANI!! A BARÁTOM!! és nekem így szokott beszólni... én sem szoktam adós maradni... és tényleg régen fent vagyunk ezen a fórumon... ami persze semmit sem jelent..
szóval áldás békesség, és nem baszogatni egymást... túró a barátom, még ha ilyen hülye is de gyors hülye... a kis kötsög...

LX
csak nem te is beteg vagy???...én sajnos elkaptam a gyerektől ....gondolkozom hogy a héten bejöjjek-e dolgozni
Én úgy tudom hogy a Tgyenéék is beinvesztálnak egy kamerába. De Tibit ismerve Ő inkább csak a Túrákon fog filmezni, mert a pálya nem az Ő világa .......bocsi
Én pedíg rajtolok haza.
Azt hiszem holnap otthon maradok!
Addíg is sziasztok!