te hetvegen teszteled a rezonanciat, ha az ido engedi?????
nem szegyeled magad???
kint az erdoben, mi? joido, miegymas...
csak a kullancsokkal vigyazz, allitolag iden nagyon sok lesz
A Budafoki út és a Lágy mányosi útca kereszteződésében. De csak olyan videókamerát tudsz hozzá használni, amin van analóg videó bemenet. Nekem egy CANON MV960-os van.
gondoltam, hogy leüti valaki a labdát, de suzukin is előjött a gond. hol vetted a minikamerát, amikor a boltban ilyet akartam venni(más is ezt ajánlotta), úgy néztek rám, mint a hülyegyerekre
Látod mert neked kawak....d van ....az meg rezeg.....nem hiába NŐI motor
Olyan minikamerát, ami akkora mint egy gyufásdoboz és így bárhová fel lehet rakni. Egy gond van , hogy össze kell kapcsolni a "rendes" videókamerával, amit vagy a hátizsákba, vagy a tanktáskába teszel.
A rezonancián még én is dolgozom. Szombaton tesztelem ha minden igaz és az időjárás is engedi. Az első teszten nekem is egy kicsit remegett
Naaaa... most értem vissza.. TÚRÓT NEM BÁNTANI!! A BARÁTOM!! és nekem így szokott beszólni... én sem szoktam adós maradni... és tényleg régen fent vagyunk ezen a fórumon... ami persze semmit sem jelent..
szóval áldás békesség, és nem baszogatni egymást... túró a barátom, még ha ilyen hülye is de gyors hülye... a kis kötsög...
Én úgy tudom hogy a Tgyenéék is beinvesztálnak egy kamerába. De Tibit ismerve Ő inkább csak a Túrákon fog filmezni, mert a pálya nem az Ő világa .......bocsi
egy pár... de milyen szép pár!!!
Itt borították az egész tálcányi levest a nyakunkba....
Jó kis túra volt EZ IS!