Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

á, csak ki kell cserélni a hangkártyát. az megold mindent
én hétfőn megyek az enyémért ma azt mondták semmi baja náluk nem mutat hibát
most leülök ott az irodában . és ha kell egy órát ott fogok gépezni ha megint sz@r
akkor simán szétverem a szerelő fején
Kozmax!! meg akit érdekel

ZAKOPANE szállás!!
a laptopomat ma kaptam vissza a második körös javítás után. a kék halálon kívül semmi életjelet nem mutat. a kék halál meg elég bizarr életjelnek honlap megyek még1 kört
csá! én vagyok
mi van mindenki alszik
hy!

ELADÓ Bridgestone Battlax gumik 180/55-ös és 190/50-es áron alul 30ezer/db a 180 az 190 pedig 32e/db
nekem 2 is volt ]2004-ben
Én voltam az egyik 100.-ik
Csak nem lesz kismotoros poronyt?
De végül is minden 100. embernek volt 2004-ben motorkerékpárja......
Hát 2004-2006-ig biztos nagyot ugrott ez a szám....de majd utánnajárok
Ez szinte hihetetlen!Én manapság sokkal több motort látok magam körül. Vagy lehet hogy régen rengeteg MZ-volt vidéken és én azokat ugyibár nem láttam , mert pösti vagyok/voltam.
2004-es adat a net.-ről:

A hazai járműpark az elmúlt évtizedekben jelentősen átalakult. Míg 1985-ben 1.435.937 személygépkocsi mellett 395.622 motorkerékpár futott Magyarország útjain, addig 2004-re a személygépkocsik száma szinte megduplázódott: 2.828.433 autó szerepelt a nyilvántartásokban, viszont a motorkerékpárok száma 114.038 darabra redukálódott.
Szia kozmax!

Jövő hétre megpróbálok neked előásni valamit.....az asszonypajtás r.hdgy balesetmegelőzésben dolgozik, biztos tud valamit.....majd jelentkezem. A héten már nem megy, mert ő már nem dolgozik....
és hát a suzukinál kopófogyó az egész blokk :)))))))))))))
Akkor nincs gari semmire se? :)))))
...hu most de leleszek hurrogva :)))
Hát ez is igaz. De nemtudom
Nekem mégis az Aprilia tetszik nagyon. Ja , és mire is vonatkozik az aprilia garanciája?
azért azt az öt év garit azért tárgyald le, hogy konkrétan mire is vonatkozik
a Suzuki 2év kilométer korlátozás nélkül a kopo-fogyon kivül mindenre

ismerösöm Apriliaval 3 honapot várt az alkatrészre, igaz nem fizetett semmit, de nem is motorozott egész nyáron.
a Honda 3napra szállit
a Suzuki és a Yamaha pedig 1 hétre pedig a digok közelebb vannak
elég fontos adatra lenne szükségem: hány motorkerékpár van forgalomba jelen pillanatba? én nem tudtam semmi értelmes adatott elöásni a netröl estleg valaki?
Helló! És jó 7végét!!!
Kérdés: Most komolyan. Szerintetek jobb a suzuki SV1000, mint az aprilia tuono?
Azt nemtom hogy a suzira mennyi garancia van, de a tuono-ra 5, ismétlem 5 év garancia van. + Akrapocics szett (ami magában, gondolom olyan 300 körül lehet). Meg amiket így olvasgattam az apriliáról, azt mondják azok akiknek ilyen van otthon, hogy nincs vele semmi baj (kivéve a hátsófék, de az könnyen orvosolható).
Tehát a suzuki, miben jobb?
Passz. Az enyémet mindig jóval előbb kciserélik, semmint tönkremenne.
Estét!
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam a 3db szervízzel(fuji)?!?
Vagy annyira szervízigényes, hogy 3db szervíz is kell a rengeteg rossz
készülékekhez?
Elromlott laptopok kapcsán.
index.hu/homar/index.php?p=359...
gyerekkoromban is utáltam
Figyi, te most elszántad magad, hogy 2-3 naponta idespammolod az oldalad?
Igen, tegnap hoztak nekem