Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

Mi ez a punnyadás?!??
Én szedek itt egedül Béres Cseppet...

Most indulok Paksra.
Ha délután vissza értem bevilágítok...

üdv.
Jó ez a kép Lojziról!
Ittunk............
De azt nem mondtad hogy ma csak 22 óráig van nyitva
mi ez a csend? csak nem mindenki aluszik? agy inkább iszik?

jó éjt
na joccakát
vannak nekem is erdélyi képek ha nem felejtem el akkor viszem én is
99% hogy megyek ha olyan az idő akkor motorral

ezt nézzétek meg szerintem katasztrófa, hogy ilyet egyáltalán forgalomba lehet hozni
race suspension
szombaton ha tudsz gyere be a kozmaxhoz.mutatnék néhány képet az erdélyi túránkról.
jó estét vagyok
estét

van vki, én sem jutottam el a klubtalira
megyünk úgy 8 körül.

Gyertek este, mert lent lensz és meggyónhatsz nálla
jó estét !
megtaláltam tábori lelkészünket....
boccccsi, de még megyek 6kor börsre, asztán meg meló. fincsi kis statisztikákat csinálok. gondolkodtam rajta, h a kettő között lenézek egy bambira, de nem hiszem, h lesz energiám

tehát jó mulatást a mulatóknak. madesszal most dumáltam, nem is tudott róla, h ma lesz meeting, de most odaszól a csajoknak, h asztal legyen. egyébként leszokott a dohányzásról és hízik és aggódik a vonalai végett lehet baszogatni a kerek belével ha netán letéved.

majd kiválasztok egy olyan túrát, amikorr egyébként is esküvőre mennék és abból hagyom magam kizárni
Egyébként meg mindegy, mert a Kawa 3 féle névvel is árult ugyanolyan motor, attól függően melyik területre ment.
Oké-oké, én csak azért irtam, mert ahol én láttam, ott ZX-et írt a srác, de persze az attól még nem szentírás (és egyébként se vagyok egy nagy Kawa fan, szóval nekem mindegy ZX vagy ZR).
most a motorkodrol beszélgetünk, akkor én igy tudom. de az is lehet, hogy nem jol
vizesblokk: ZX

levegös: ZR
A régiek is? Mert mondjuk én csak egy bontóból mentett blokkal csinálnám meg...
a ZX blokkok tudtommal vizhütésesek, a videon meg nem az
Ott leszünk!

Druszám!
Keresd vissza Sztédzs ide vonatkozó okfejtését!
szasz drusza. én nem megyek
Megyek!!!
Ti jöttök???
Nem tudom már, hol láttam a vidit, de ökörködésből belevágtak egy 750-es ZX blokkot egy robogóba, az sem lehetett semmi.
Szia Tomato!

este jössssz?

Druszám?