Biciklizni gyerekkoromban nagyon szerettem, rengeteget tekertem, de kicsit leszoktam róla az elmult 25 évben.
Futni nem szeretek, foci, tenisz, fallabda, úszás, inkább ezek jönnek be nálam.
Kezd hiányozni a motorozás
Persze, aki válogat a jobbnál jobb rugóstagok közt, így jár
Régi motorosok! Ti hogy viseltétek a téli motortalanságot?
Tudom: sielés.
De mikor én síeltem, megkérdezték: most síelsz először: Nem utoljára
Első sí élményem szörnyű volt:
Olvadófélben lévő jeges pályán 2 m-es léccel, a pálya alján lévő olvadt hólében, őrült csónaskosként áttszáguldó kezdőként, eléggé elment a kedvem az egésztől.
Estét!
Engem anno (90-es évek) vasárnap hajnalban akartak megviccelni
(gondolom valami "disco-járatos csapat" v. a kutasok )
amikor még jártunk intenzíven pecázni. Bementem a Mol
kúthoz, leemeltem a csövet félig kómásan de mielőtt
tankoltam volna észrevettem, hogy felcserélve tették
vissza az akkori 98-as és a 91-es pisztolyát a kútra
Mondjuk a "zsiga" elszaladt volna vele , de akkor is
Azóta mindíg sasolok a pisztolyra mi van ráírva; mennyibe kerül a cucc a
számlálón mielőtt tankolok. Bár ha csak az árat nézném, még összekeverhetném
a gázolajjal, mivel ha jól tudom most közel azonos az ára a 95-össel
ezt én is eljátszottam, csak az éjszaka közepén az m3-ason minusz jópár fokban. a kúttól indulás után ugroitt be, h vmi nem stimmel, és mire félreálltam, már nem volt civilizáció körülöttem. se fűtés. és alig kellett várni ugyebár. azóta minden kútfejet jó közelről megszemlélek, és néha tankolás közben is rémülten odakapom a fejemet, h most mi csorog bele.
ez az élmény életed végéig kísérteni fog, akármit is mond a nagy bölcs ghandi csoportterápia?csinálok kis kutűzőket
Na igen....sokan kiköltöznek. Bár van aki csak egy olcsó házat vesz bejelentkezik és már veheti is és használhatja a szlovák rendszámos autót. Van aki odanősül és így tudja megvenni. Azt mondom igazuk van amit ki tudnak használni használják ki. Ja......igen és nálluk reg.adó sincs
Biciklizni gyerekkoromban nagyon szerettem, rengeteget tekertem, de kicsit leszoktam róla az elmult 25 évben.
Futni nem szeretek, foci, tenisz, fallabda, úszás, inkább ezek jönnek be nálam.