nem, nem lesz 10-es.. az még sok nekem.. valszeg újabb 636... 1,59-ért ment el, és a raptor dob, meg a kormány gátló maradt rajta.. Ami megmaradt, azt majd megpróbálom eladni.. ja, és 8500 km volt benne.. és nagyon pikk-pakk állapotban van... sajnáltam is picit...
huu télleg jó nagy köd van, remélem d.u.-tán motorra tudok ülni mert most nincs nagy kedvem.
pénteki nap lesz a legjobb sztrájkolnak a tanárok és nem kell bemennem az első 2 órára
Jön még valaki?
1-kor elindulok nyugdíjas tempoban, mert a cipőm is csúszott az úton, nem akarom most megfektetni a kicsikét.
Az új rugóstagomat szeretném látni
Kora du. megyek valszeg. Karmi te mikor mész?
Beviszed a "kék bálnát" a YW-be?
Végre van netem megint.
A modem jó volt, bent ment tönkre valami.
nem, nem lesz 10-es.. az még sok nekem.. valszeg újabb 636... 1,59-ért ment el, és a raptor dob, meg a kormány gátló maradt rajta.. Ami megmaradt, azt majd megpróbálom eladni.. ja, és 8500 km volt benne.. és nagyon pikk-pakk állapotban van... sajnáltam is picit...
LX
Néha mozdulj ki mert depis leszel
Tanulmányi szabi......péntek óta csak vizsgázni megyek emberek közé.......remeteélet rulz
Lehet, hogy ma én is beszaladok megnézni.
huu télleg jó nagy köd van, remélem d.u.-tán motorra tudok ülni mert most nincs nagy kedvem.
pénteki nap lesz a legjobb sztrájkolnak a tanárok és nem kell bemennem az első 2 órára