Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hallottam konkrétumot a kérdésben, de figyelni fogok.

Ez is olyan rablás mint a lentebb leírtak, csak ezekért évvégi jutalom jár.
Jó napot!

Lehet, hogy elsőre túlzónak tűnik Hajós busszúért lihegése, de én csak "piti" tolvajnak tituláltam a zsebtolvajokat, míg tizenvalahány éve a feleségemtől ilyentájban a karácsonyi bevásárlás első üzletében elemelték az irattárcáját, benne a karácsonyra szánt összeggel.
Ha lett volna blogom anno, én se fogalmaztam volna egyhébben.
Na kéremszépen, jó reggelt. Hallottátok az súlyadó prodzsektet? Mert én amit hallottam, gázabb minden eddigi verziónál. Konkrétan: Marad a súlyadó, csak megemelik. Mellé jön a teljesítményadó a tervezett formában, és mellé MÉG jön egy köbcenti, vagy ár, vagy mittudomén milyen alapú luxusadó.

Valaki tud valamit? Esetleg valaki hallott valakit, aki hallott valamit valakitől?

Egyébként nem véletlen az időzítés a Tisztelt Kormánytól ( ide mást akartam írni, ami így kezdődne, hogy mocs..., és így végződne, hog ......istáktól, de ilyet én nem írnék, és különben is nem gondolkozhat így egy józan ember), nyilván megvárták a hideg időt, bízva abban, hogy demonstráció már nem lesz.
Ugyan biciklis a történet, de közzéteszem (motorral is behelyettesíthető):
Hajós András blogbejegyzése aznap, amikor ellopták a biciklijét

Aki tegnap este a Kulti előtti kerítésről levágta és ellopta a biciklimet, amíg a Tilosban voltam, az még életében rohadjon meg, a gyereke is csak egy piti tolvaj legyen, mint ő, és irígyeljék az én gyerekeimet majd, mert az enyémek normális családban nőnek fel, és nem lesznek tolvajok, mint ők lettek, mert csak ezt látták otthon, és minden leszármazottuk egész életében érezzen valami megfoghatatlan bűntudatot, betegedjenek meg, és szülessenek torz utódaik, kiknek biciklipedál kezük, és nyeregfejük van, sajnálkozva állja körül őket a világ, míly szerencsétlen sorsúak is ők, mert ősatyjuk ellopta a biciklimet, de az ő ősatyjuk érjen meg magas kort (megrohadva persze) és magatehetetlen kínjában így kiáltson az ég felé: ó mit tettem, hogy vészt és sanyarúságot hoztam az én házam népére?!( angyalok kara: loptál bazeg!) Ó hogyan vezessem ki őket nyomorúságukból?!(arkangyalok arkkara: rákúrtál, így maradtok!) Ó, hogyan vezekeljek, hogy szánalmas életükben legalább egyszer megláthassák a fényt,olyanképpen, ahogyan Hajós András gyermekeinek és leszármazottainak ezt hétköznapi módjukban áll látni?! (nép: lófaszt!) Vagy legalább égne ki a magvuk, hogy újabb torz utódok ne születhessenek átkozott ivadékaimból! Ó, jaj, miért loptam el Hajós András bicikliját(rózsi néni: magas hangrend édesfiam!).

De ekkor nyíljon meg az ég, és aranyló lángbiciklin ereszkedjék le az égből Procyclius, a biciklisek istene, és köpködje tele az orrukat, majd szarjon a szívükbe...

Az ügyet lezártam, veszek másikat, mert van munkám és tudok dolgozni.
Hajós
valld be h azt direkt raktad bele fóka miután olyan megalázóan suhantam el melletted multkor..hátha attól gyorsabb lesz !
Nálunk az egyik főgóré tankolt benzint az A6-osba.
Ment vele még kb. 20 métert, aztán megjött a benzin a motorba.
Jó reggelit!
ha ez megnyugtat az én TDCI-ben is volt már egy tank benya
bár nem én tankoltam meg, el voltak egy darabig amig kitisztították

jó reggelt
jó reggelt !
Jó reggelt!
Csak a téli álom teszi
Amúgy jó éjt én is..........

Legszebb öröm a káröröm......
Erről még Lum... tudna mesélni..(dizelbe benyát)
Pihend ki magad.......
igyexem igyexem...De mostanában a megszólalásaid stilusában mind tartalmukban inkább Ghandira hasonlítanak mint a jó öreg Kornyra ..
Relax, sztédzs, relax...!
Nagyon el vagy havazva, és ez előbb-utóbb ide vezet.
Relax és újra csak relax!
jó estét ! én is most értem haza !
elmesélek egy sztorit mert úgyis kiderül igy legalább hivatalosan teszem magam céltáblává !
az hogy miért nem érdekes ,de sikerült ma 16 óra tájékában veresegyházán tökig tankolnom a jó öreg megbizható rav4X D4D gépet 95ös benyával ! amikor visszatettem a szép ződ pisztolyt éreztem hogy stirlic ezt elbaszta de csúnyán ..
kihivtam az autómentőt , mig kijött elballagtam az erbrásos fiúkhoz az átfújt felnijeimért úgy 1km, majd visszaballagtam kezemben a 2 mt felnivel...hogy hiányzott közüle a min. 90 ló......
addigra megjött a tréler és mitegy 19kmes átlagsebességgel 40óra alatt átjutva a városon letettük lucifert a szereldében egy tankle-fel-mosásra..
8körül értem haza és már csak röhögni tudok a saját faszságomon !!

jó éjt mindenkinek ! megyek és belepisálok 1 konnektorba
Én most értem haza, de amekkora forgalom van megyek olvasni én is. Jó éjt!
na joccakát

ma este én voltam és más senki
fejben már rendben van a dolog
Nordkapp túrán töröd még a fejed?
Próbálom puhítani a főnökön, 3 hétre engedjen el legyen kedves...
remélem még egy darabig gyalázza a Hondákat
ott már nem az én emberem lesz
nem vagyok oda a rallye-t
estét
Lumbergh!!
META LEGOS3 Motor riasztó-t ajánlom
Már nem Fókáé vagy nem Rossié?