EZ a link. bal felső sarok - gyártó szerint - és ott keresd ki a téged érdeklőket.
megnézheted a fotozz.hu-n a képeket, amik ezzel a géppel készültek. persze ide mindenki a legjobbjait teszi fel, és amelyik gépen már van mauális rekesz/zár beállítási idő, azzal lehet jó képet készíteni..
800 felett nincs olyan gép, aminek a zajszűrése elég lenne. szintén vakítás kategória. csupa zaj lesz a kép, ha meg utána le akarod szedni, elvesznek a részletek.
amiért jó mindkettő általad kinézett, h van benne képstabi, tehát nem kell nagyobb iso érzékenységet használnod, h "gyorsan" fényképezz, hanem tovább nyitva tarthatod a rekeszt kevés fény esetén, és nem fog bemozdulni. szintén vakítás inkább. nekem is 1600-at tud a fujim, de 400 felett már bosszantóan zajos. pedig ennek a tesztek szerint kiváló a szűrője..
Én se vagyok pixelmániás, a jelenlegi gépem 3,4 megás, mindennapi használatra nekem már ez is elég lenne.
TJ nem is emiatt ajánlotta a H2 helyett a H5-öt.
Sajna a link nem működik
Az érzékenység még elgondolkodtató számora.
A Sony max. 1000; A Pana:1600
ha bridge-t vennék most, akkor fz50 lenne, pana. az egy kicsit felette van árban, de igen korrekt kis gép. választás előtt olvasd el a teszteket , itt szinte mindent kipróbálnak.
a kijelző nagysága a kép megkomponálásában nem jelent semmit, visszanézésnél természetesen igen, de inkább legyen kihajtható - így alulról és fej fölül is kényelmesen tudsz fotózni. az én gépem 9megapixeles, de mindig 5-tel használom, ha nem akarsz posztert készíteni, akkor felesleges. manapság nagyon túl van lihegve ez a megapixel-dolog, de nem azon múlik a képek minősége, az csak parasztvakítás.
Nekem bejött! Tetszik és az én "szintemen" jó képeket csinál.
Pl:vasárnap tettem föl egy képet a moci eltárolásáról amit a
H5-el készítettem. És nem utólsó sorban 90-ért jutottam
hozzá az az a H2 áráért
Ma hajnalban egy autót tett fejtetőre az M3-ason egy
"versenyző" a hídon ahol a 30-as keresztezi az M3-at.
Gondolom aluról fölfagyott a híd. Ja, ott 100-as tábla
és a csúszásveszély ki van téve!!!
szevasztok vega- és húsimádó- fizikus-kémikus májerek!
óvatosan a közlekedéssel, tegnap megelőzött egy avensis, aki a következő - árnyékos - kanyarban olyan szép piruettet vágott le a két szalagkorlát és egy szembejövő terepjáró között, h nekem is belefehéredett az ujjam a kormányszorításba. alattomosok már az utak, ésszel!
tegnap este 7re értem vissza bp-re, uh kihagytam. ma egy kávém haverkodás a "klubban"?
Bocs, de csak baromnak tudom nevezni azt, aki egy böszme széles úton (Üllői) lépésben haladva a hosszú sorban behúz középre csak azért, hogy a motoros ne tudjon elmenni a sor mellett... (persze végül elmentem mellette, csak nem a bal oldalon).
megnézheted a fotozz.hu-n a képeket, amik ezzel a géppel készültek. persze ide mindenki a legjobbjait teszi fel, és amelyik gépen már van mauális rekesz/zár beállítási idő, azzal lehet jó képet készíteni..