Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha karácsonykor van gyerkőc akit meg szeretnétek ajándékozni
"kettő az egyben" ajándékkal (neki is ajándék, és ha lefeküdt te is
kipróbálhatod magad ) ime egy ötlet:
"Élő szövet a fém vázon"
Te hülye vagy!!! , de legalább optimista
Köszi már jól vagyok megy a járás mindenféle segédeszköz nélkül úgyhogy betámadtam a konditermet tavaszig eszementül!a csavarok állítólag maradnak még egy évig kb.Ott (is)legalább most triplán erősebb a "kötés".Élő szövet a fém vázon
Köszi!
Szántáshoz kell a nyomaték
igen.

holnap bent lesz
Komoly...
Nem tudod, honap benn lesz?
Kétshake-be esek mindjárt...
jól tudod
Bocs, hogy a kibic közbeszól, de tudomásom szerint Kozmax ma szabin van.
KOZMAAAAAAAAAAAAAAAX!
Beviszem Kékbálnát holnap hozzátok téli szunyára. Olajcserére vigyek dellát, vagy azt majd tavasszal?
Felépültél már?!? Meggyóultál már a legutóbbi esésből
Gratula a géphez! és nemutolsósorban üdv a "300"-as clubban
Köszi!
TeeJay Köszike meg is nézem ma, hátha van még olyan amit én szeretnék. Tudom, hogy zajos de kettő is volt és én a mai napig
Külföldi oldalak: www.ronayers.com/ , hondatech.info/downloads/Moto/... , 216.37.204.206/Mcmart/Partsfin... én ennyit találtam ezek közül valahol megtalálod amit keresel. A motorosok.hu-n biztosan fent van a te motorod szervízkönyve ha azt keresed
Hát van egy a www.motorosok.hu ott a szervízkönyvek menüpont alatt elég sok típus van a kód: guest jelszó: fsl5c2, angolul vannak
Régebben feltettél (többször is) az üzenőfalra egy linket ahonnan
használati útmutatókat lehetett letölteni. Leírnád a címet! Magyar
nyelven is vannak?
Na igen ilyen erős motorhoz simán jár egy nagyon erős ruha is
ha arra járok, lefényképezkedek rajta. meg csinálhatunk egy versenyt is, h hány májer fél el egyszerre egy busán..
Akkor majd szemmel tartom.
Koszonom a gratulaciokat
Lecsoeknal van, marad is meg mert mire keszlesznek a papirok tuti nemtom elhozni.
Elhoztad már a vasat, vagy még Lecsóéknál hagytad?
legszebb a "ruhafogas"

Szeva LECSÓ!!!!!!!!