Hello kawa-hondabééb. Hol fog picurka telelni? Mert nem mindegy hogy a ponyvának csak a por ellen kell védeni, vagy az időjárás viszontagságai ellen is.
Ja.....elég jól....a SWAT 4-el nyomultam meg a F.E.A.R.-al. A kevés írogatás annak köszönhető, hogy öcsém a kelleténél több megát töltött le és így elég erősen spórolni kellett hónap végéig. De most már tuti a dolog. Na meg sokat jártam gernctornára fizikoterápiára, ezzel elment a délelőttöm a délután szunyókálással telt a gyógyszerek miatt, aztán meg öcsém nem engedett a gép elé (még jó hogy én fizetem a net.-et Azaz áldott jó szívem tesz csóróvá ).
tanuld be h kinek mi kell, és ha legközelebb látsz egy barna herceget, rögtön tudod, mit kezdj vele.
példa-szituáció:
hondabéb(hb): szia
barna herceg(bh) (lazán): sziaa
hb: mikor születtél?
bh (kicsit zavarban): .. öö 1980, miért?
hb (ellentmondást nem tűrően): csak!! pontosan mikor??? hónap-nap????
bh (nem tudván hová tenni a dolgot, kicsit megszeppenve): március 14
hb (felcsillanó, kapzsi szemmel, mint amikor hókuszpók ketrecbe zárja a törpöket): akkor tudom mi kell neked!!!
bh (kétségbeesve): hogy mi???? ööö, nem hiszem, nekem mennem is kell, vacsi van otthon...
hb (ráugorva a lábszárára, mert a horoszkóp szerint az a gynge és erogén pontja): csám-nyám
bh (halálfélemmel torka szakadtából): áááááááááááááááááááááááááááá
miről maradtam le ! ki ez a válogatott szókincsű legény ?
ma kipróbáltam Tomato híres tuning verdáját, fain a gép jól harap sorin 110
a szerelőknek
Univerzálisponyvát akarok...
A Louisnál találtam is, hőszigetelő, vízhatlan,UV álló, hőszigetelő, PVC, és olcsó...
Vegyél a Louisba", ott tényleg occó.
Felhívnám a figyelmedet a 35647-es hsz-ra...
csak a tomato mehet az a beszivárgó elem ???
amikor mindenki lássa h kém , állandóan fényképez
gyűlés van az YW-ben
példa-szituáció:
hondabéb(hb): szia
barna herceg(bh) (lazán): sziaa
hb: mikor születtél?
bh (kicsit zavarban): .. öö 1980, miért?
hb (ellentmondást nem tűrően): csak!! pontosan mikor??? hónap-nap????
bh (nem tudván hová tenni a dolgot, kicsit megszeppenve): március 14
hb (felcsillanó, kapzsi szemmel, mint amikor hókuszpók ketrecbe zárja a törpöket): akkor tudom mi kell neked!!!
bh (kétségbeesve): hogy mi???? ööö, nem hiszem, nekem mennem is kell, vacsi van otthon...
hb (ráugorva a lábszárára, mert a horoszkóp szerint az a gynge és erogén pontja): csám-nyám
bh (halálfélemmel torka szakadtából): áááááááááááááááááááááááááááá