Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na KI??????????????....furdal a kiváncsiság
nno, akkor hogy lássatok végre példát a békés együttélésre is... Aki elsorolja, hogy áll össze a dolog, annak legközelebb viszek egy zacskó gumicukrot Vagy sört, ízlés szerint...
Jó estét!
Nagy újság van! Nem találjátok ki, ki elelte ma személyének varázsával szalonunk fényét!
Jah, és isten bocsássa meg, hogy nem vettem YAMAHÁT
A bontós pasi szerint az évjárat megegyezik.
Az egyik motoros haverom meg most mondta, hogy vigyem magammal a fejidomot, és ahhoz próbáljam hozzá az idomot. Ha passzol, okés a dolog.
És ez biztos hogy jó a motorodra????? .............bocsánat a hondádra
Jah, és még a Hondá matricáim is megjöttek.
Igaz hogy ez 3 hétbe került, és 2 telefonomba, ahol elküldtem az ügyintézőket a francba
Találtam oldaidomot a gépemhez
10e Ft/ db
A bontós pasi szerint ez egy 1990-es tipusra való idom, után öntött, csilivili fényezéssel, sérülés nélkül.
Viszont az az idom, amit kaptama gépemhez, teljesen máshogy néz ki....
Álltalában korán, úgy ahogy szombaton is keltem!!!!
Mikor kelsz reggel?
Gyerünk hazafelé, vége a melónak!!!!!
Én már itthon vagyok
Ez a motor nagyon gyönyörű - ha át van idomozva úgy mint a tiéd. De a gyári fejidom, hát...
Álmodj csak királylány Nem terhelem feleslegesen a
rendszert és a te munkaidődet
tomato ha épp nem készítenek ki a kis drágáim gyakorlaton akkor megyek szerintem :] De még nem tudom, majd meglátjuk... ezért is nem írtam fel magam :]
Akkor majd a Lányom üti meg őket a pályán (10 év múlva)
Tényleg tök jó!
Tegyetek még fel, jó? Légysziiiiiiiiiiiiii.................
Úgy látom mindenkinek kezd az agyára menni a "motormentes" időszak (pedig 2 napja még gurultunk).
ott is Honda nyerte az abszolutot, igy ez elég rossz példa volt
lehet hogy ezzel megütném azt a kis hondácskát ...Kunmadarason, biztos!!
Mi ez a "robogó"????
ja, inkább nem szólok bele, már szombaton megmondtam a magamét

azon gondolkoztam, h pont teletankoltam a gépet, még ki kéne motorozni tankmegcsinálás előtt vmikor belőle a szuflát. meg is nézem az időjárást..
Oldod a feszültséget mííí
HEHE