nno, akkor hogy lássatok végre példát a békés együttélésre is... Aki elsorolja, hogy áll össze a dolog, annak legközelebb viszek egy zacskó gumicukrot Vagy sört, ízlés szerint...
A bontós pasi szerint az évjárat megegyezik.
Az egyik motoros haverom meg most mondta, hogy vigyem magammal a fejidomot, és ahhoz próbáljam hozzá az idomot. Ha passzol, okés a dolog.
Találtam oldaidomot a gépemhez
10e Ft/ db
A bontós pasi szerint ez egy 1990-es tipusra való idom, után öntött, csilivili fényezéssel, sérülés nélkül.
Viszont az az idom, amit kaptama gépemhez, teljesen máshogy néz ki....
tomato ha épp nem készítenek ki a kis drágáim gyakorlaton akkor megyek szerintem :] De még nem tudom, majd meglátjuk... ezért is nem írtam fel magam :]
Nagy újság van! Nem találjátok ki, ki elelte ma személyének varázsával szalonunk fényét!
Az egyik motoros haverom meg most mondta, hogy vigyem magammal a fejidomot, és ahhoz próbáljam hozzá az idomot. Ha passzol, okés a dolog.
Igaz hogy ez 3 hétbe került, és 2 telefonomba, ahol elküldtem az ügyintézőket a francba
10e Ft/ db
A bontós pasi szerint ez egy 1990-es tipusra való idom, után öntött, csilivili fényezéssel, sérülés nélkül.
Viszont az az idom, amit kaptama gépemhez, teljesen máshogy néz ki....
Én már itthon vagyok
rendszert és a te munkaidődet
Tegyetek még fel, jó? Légysziiiiiiiiiiiiii.................
azon gondolkoztam, h pont teletankoltam a gépet, még ki kéne motorozni tankmegcsinálás előtt vmikor belőle a szuflát. meg is nézem az időjárást..