Nekem ha a printscreen gombal mentem a képernyőt a képet mindíg bmp-ben akarja elmenteni, ami
elég "nagy" adatméretet eredményez, de a mentésnél ki lehet választani a jpg formátumot amivel le
lehet redukálni a méretet elküldhető formátumba
Jó de mire felváltok 3adikba már válthatok is 1esbe ^^ Bah.. na jó majd megkérdezek valaki okosat aki ott jól csinálja hogy ő hogy csinálja :) Persze lehet hogy egyszerűen csak nincs érzékem hozzá. Ez is lehet... de akkorsemadomfel Hja, amúgy hol is tanultál, és kinél?? Mert ez a nem hatja meg semmi rész nagyon ismerős az enyémnél is
Na, ugyanez volt nekem is nem mertem gyorsan menni, mert kicsinek tűnt a pálya.
Viszont az oktatóm mondott egy "trükköt": 1-esben addig kell kigyorsítani, amig tudsz, majd gyorsan váltani 2-esbe,és mire 3-asba váltasz, már meg is van a kívánt sebesség Persze közben húzni a gázt
Az elején nekem sem ment. Sőt: a 3-ból visszaváltottam 1-esbe, és bevettem a kanyart, és ott fullasztottam le a gépet (Senki ne kédezze, hogyan csináltam, nem tudom ) Az eredménye: kanyarodás közben a csopim el kezdett befelé dőlni De megtartottam
Kawa: tudomtudom, de én úgy leblokkoltam a 3adik pályánál mindig hogy tökjól lefulladtam mikor felváltottam 3adikba...egyszerűen nem merek felgyorsulni, mert rövidnek látszik a pálya és félek h bemegyek a susnyásba Bár ez csak 2szer volt utána már meg se próbáltam, eldöntöttem h tökéletesítem a másik kettőt és majd a következő vizsgáig ezt is begyakorlom... szal majd...majd :) A pesti forgalomtól meg egyelőre énis félek... de ha ott nem tanulok meg vezetni akkor sosem merek majd egyedül bemenni Pestre... pedig gondolkoztam h a rutin után átnyergelek Vácra ahol legalább ismerem az utakat és megtanulok itt...de ez még egyelőre csak gondolat :)
Leo: Simán neki kellett volna menned a vizsgának.
Anno nekem sem ment mind a 3 pálya. Az utolsót nem tudtam megcsinálni A pályán sosem sikerült. Nem mertem gyorsan menni a 3-as pályán. Én is úgy mentem neki az éles vizsgának, hogy ezt tuti elcseszem (el is csesztem )
Amikor meg élesben mentem, igaz ott is elrontottam, de a vizsgabiztos átengedett, miután látta, hogyan semmisítettem meg a mocis suli bukósisakját (mint a szél, olyan gyorsan mentem a pályán, csak a fékezés sikerült gumifüstölősre, és igen csak túl mentem a bólyán, ahol meg kellett volna állnom )
A lány, aki velem vizsgázott, 6. alkalommal rugaszkodott neki. Megint rontott, de átengedték.
Nem szabad megfutamodni Szeintem a forgalmi vizsga neccesebb....
Gonoszvagy Menni fog, én érzem :] Egyébként a rutin lehet h meglesz még idén mert úgy néz ki jövő hétre is van vizsgaidőpont... tehát ha minden igaz még megcsinálhatom... hacsak az égiek nem szónak közbe :] Amúgy tuti nem mentem vna át mert a 3 pályából csak 2t tudtam vna megcsinálni... ez van
Sajnos nem megyek..... most jöttem vissza a SHOPING-olásból
Leonetta!!
Pont azért kellet volna elmenni. Lehet hogy Te átmentél volna .....Na mindegy.....Majd tavasszal...........de ha meg akkor nem sikerül, lehet rámegy a nyarad
Ismerős érzés... anno a Katanával az M7-esen Siófoknál volt hasonló kalandom, nekem a gyújtáskapcsoló szabotált... a sok elhúzó "kolléga" után persze, hogy egy Ford Transitos állt meg végül....
én meg mély depresszióban nézegetem a nyári képeket