Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ja, de ha eljön a tél te még ugrándozol a szöcskével
én meg mély depresszióban nézegetem a nyári képeket
de az 1 929 rr ez meg 1 125ös szöcske
Na most csalódtam benned
na na mert kitaláltál vmit attól még csak hondás vagy
Az enyém 3.-ban 180-körül tilt
A Zoli stimmel :)) Na majd ezt a következő klubtalin jól kivesézzük mert ennek az ügynek a végére járok Juteszembe, csütörtök akkor megint Beszkárt?
Yamahás informatikus!?!
jpg-ként???
majors
király vagy igy már csak 71 kb
az a térkép amit felraktam 2.84 mb
na majd én jól elfogok játszani rxszel a rutinon fasza lesz a gyorsítgatás...3asba kell menni? az már 70
Estét!

Nekem ha a printscreen gombal mentem a képernyőt a képet mindíg bmp-ben akarja elmenteni, ami
elég "nagy" adatméretet eredményez, de a mentésnél ki lehet választani a jpg formátumot amivel le
lehet redukálni a méretet elküldhető formátumba
Az ATI-ban Óbudán, de az oktatóm nevére nem emléxem...valamilyen Zoli volt....
Jó de mire felváltok 3adikba már válthatok is 1esbe ^^ Bah.. na jó majd megkérdezek valaki okosat aki ott jól csinálja hogy ő hogy csinálja :) Persze lehet hogy egyszerűen csak nincs érzékem hozzá. Ez is lehet... de akkorsemadomfel Hja, amúgy hol is tanultál, és kinél?? Mert ez a nem hatja meg semmi rész nagyon ismerős az enyémnél is
Ja, és ÉN igazán tudok nyafogni, ha kell Bár az oktatómat ez sem hatotta meg...
Na, ugyanez volt nekem is nem mertem gyorsan menni, mert kicsinek tűnt a pálya.
Viszont az oktatóm mondott egy "trükköt": 1-esben addig kell kigyorsítani, amig tudsz, majd gyorsan váltani 2-esbe,és mire 3-asba váltasz, már meg is van a kívánt sebesség Persze közben húzni a gázt
Az elején nekem sem ment. Sőt: a 3-ból visszaváltottam 1-esbe, és bevettem a kanyart, és ott fullasztottam le a gépet (Senki ne kédezze, hogyan csináltam, nem tudom ) Az eredménye: kanyarodás közben a csopim el kezdett befelé dőlni De megtartottam
Kawa: tudomtudom, de én úgy leblokkoltam a 3adik pályánál mindig hogy tökjól lefulladtam mikor felváltottam 3adikba...egyszerűen nem merek felgyorsulni, mert rövidnek látszik a pálya és félek h bemegyek a susnyásba Bár ez csak 2szer volt utána már meg se próbáltam, eldöntöttem h tökéletesítem a másik kettőt és majd a következő vizsgáig ezt is begyakorlom... szal majd...majd :) A pesti forgalomtól meg egyelőre énis félek... de ha ott nem tanulok meg vezetni akkor sosem merek majd egyedül bemenni Pestre... pedig gondolkoztam h a rutin után átnyergelek Vácra ahol legalább ismerem az utakat és megtanulok itt...de ez még egyelőre csak gondolat :)
Elvihettetek volna Győrig Arra volt dolgom a 7végén
Leo: Simán neki kellett volna menned a vizsgának.
Anno nekem sem ment mind a 3 pálya. Az utolsót nem tudtam megcsinálni A pályán sosem sikerült. Nem mertem gyorsan menni a 3-as pályán. Én is úgy mentem neki az éles vizsgának, hogy ezt tuti elcseszem (el is csesztem )
Amikor meg élesben mentem, igaz ott is elrontottam, de a vizsgabiztos átengedett, miután látta, hogyan semmisítettem meg a mocis suli bukósisakját (mint a szél, olyan gyorsan mentem a pályán, csak a fékezés sikerült gumifüstölősre, és igen csak túl mentem a bólyán, ahol meg kellett volna állnom )
A lány, aki velem vizsgázott, 6. alkalommal rugaszkodott neki. Megint rontott, de átengedték.

Nem szabad megfutamodni Szeintem a forgalmi vizsga neccesebb....
Europa 98
Gonoszvagy Menni fog, én érzem :] Egyébként a rutin lehet h meglesz még idén mert úgy néz ki jövő hétre is van vizsgaidőpont... tehát ha minden igaz még megcsinálhatom... hacsak az égiek nem szónak közbe :] Amúgy tuti nem mentem vna át mert a 3 pályából csak 2t tudtam vna megcsinálni... ez van
Sajnos nem megyek..... most jöttem vissza a SHOPING-olásból

Leonetta!!

Pont azért kellet volna elmenni. Lehet hogy Te átmentél volna .....Na mindegy.....Majd tavasszal...........de ha meg akkor nem sikerül, lehet rámegy a nyarad
Ismerős érzés... anno a Katanával az M7-esen Siófoknál volt hasonló kalandom, nekem a gyújtáskapcsoló szabotált... a sok elhúzó "kolléga" után persze, hogy egy Ford Transitos állt meg végül....
Akkor mentek Lepence fele? vagy valamerre?
Fóka, ez melyik program?