Jóreggelt lassan én is magamhoz térek ^^ tomato: nem mentem el végül... tudom h megbuktam volna amúgy pedig az sem ment át akiben pedig tuti biztos voltam hogy menni fog neki... szóval jobb is h nem mentem... viszont jót buliztam, és megint be vagyok rekedve :)
Reggelt.
Grat a turahoz. A tegnapi nap nalam eleg botranyosra sikerult. Delelott megsult ACpumpa, (kb 30bol 1 motoros allt meg) VFR szerelgetes az utszelen, a tank direktbe kotese utan, suru tankolasok kozepette ertem haza. Este egy baratnomet csaptak el ninjastul. Semmi komoly baj nem lett vegulis, a bokajat megvedte a csizma, a terdet meg a ruha. A ninjarol elfaradt egy index, tortek az idomok, plusz fenyezes, hazafele ahogy vittem nem ereztem rajta mas problemat.
Tovabbi szep napot...
1.) Majors épp a motorjára készül "felszállni"
2.) Aggódó tekintetek
3.) Lehet, hogy kár volt túra előtt lemosni?
4.) Ebédre várva
5.) Hátulról is szépek
6.) Pihi
Ordított és durrogott.
Sajnos van ez így...
Kár, hogy nem tudtál velünk jönni.
Megnéztem volna az új vasat.
Grat a turahoz. A tegnapi nap nalam eleg botranyosra sikerult. Delelott megsult ACpumpa, (kb 30bol 1 motoros allt meg) VFR szerelgetes az utszelen, a tank direktbe kotese utan, suru tankolasok kozepette ertem haza. Este egy baratnomet csaptak el ninjastul. Semmi komoly baj nem lett vegulis, a bokajat megvedte a csizma, a terdet meg a ruha. A ninjarol elfaradt egy index, tortek az idomok, plusz fenyezes, hazafele ahogy vittem nem ereztem rajta mas problemat.
Tovabbi szep napot...
Drasztikus különbség van a tegnapi és a mai reggel között.
Ezek szerint, hiába hívtunk volna telcsin tegnap, mert voltunk felétek is.
Erről jut eszembe......ha valaki emlékszik a pontos útvonalra akkor ossza meg velem (és mindenkivel)
Felvetettem itthon, hogy esetleg ma is gurulnék, de nem volt nagy sikere .........de lehet hogy du. nyomok egy Lepencét........vagy hasonlót
Leonetta!!
Hogy sikerült a vizsga????????????
A nap képére én is benevezek ezzel a képpel
1.) Majors épp a motorjára készül "felszállni"
2.) Aggódó tekintetek
3.) Lehet, hogy kár volt túra előtt lemosni?
4.) Ebédre várva
5.) Hátulról is szépek
6.) Pihi
Szuper volt a tegnapi túra!
Leonetta! Ne bántsd szegény Majors, épp elég frusztráló lehetett neki 7-8 Yamahással együtt lenni.
Köv évben én is akarok
a nap képe természetesen:
-tomato a falánk
-a kaja motorosoknak 15% kedvezménnyel