Hali mindenkinek!
Most látom, hogy volt túra a 7végén.
Pekkk, hogy lemaradtunk. Fórum hiányában nem tudtunk róla.
Mind1, azért jót gurultunk magányosan is.
Én sígatyában nyomtam. Klafa volt!
Az a baj ha beülünk, akkor nem tudunk beszélgetni. És nem biztos hogy kiváncsi vagyok a "jimi a király" szintű hangokra.......csak már úgy hajnal felé mikor már őszintére ittam magam
Persze a szabályok arra vannak, hogy megszegjük őket - a józan ész keretein belül. Pl. alapvetően a gyorshajtás mint olyan nem létezik... És semmi esetre tennék tönkre valamit, amiből kevés van a saját vagy más országában.
"A saját portámon nem teszem meg" dologhoz kicsit érettebben kellene hozzáállni.
ha eszibe is jutt, akkor sem csinál olyat mert a szabályok nem teszik lehetövé. sajna itthon a szabályokat ugy értelmezik sokan, hogy azok azért vannak hogy legyen mit megszegni
"Fejlett és követendő országban": a családos apukának nem jut eszébe természetvédelmi területet RONGÁLNI. Az ún. helyi fontos ember pedig nem csinál ilyet, mert a renomáját tönkreteszi.
Persze lehet, hogy egyes embereknek kifejezetten jól esne, ha a kertjébe beszabadulnánk és a frissen telepített gyepét felszaggatnánk bütykösgummával. Ne adj isten felteszem emberből van, és őrizget egy rózsa/tessékideirni-kinek-mi tetszik tövet/bokrot: azon is jól át meg keresztbe hajtunk.
Mindenesetre szivesen megnézném milyen képet vág hozzá...
Magunk között legyen szólva : nekik nagyobb gondjuk van, mint nekünk... Bár nekik ez az alaphelyzet, úgyhogy lehet, hogy mégsem olyan nagy gond. Bocskoros oláhok...
Ez csak ott sántít, hogy felejthetetlen vagyok...
Sztem csak féltetek, hogy nem bírnátok a tempót tartani velem...
kavabéb - a karaoki-teremben hivatalosan tiltott a dohányzás, így oda nem ülhetünk
Most látom, hogy volt túra a 7végén.
Pekkk, hogy lemaradtunk. Fórum hiányában nem tudtunk róla.
Mind1, azért jót gurultunk magányosan is.
Én sígatyában nyomtam. Klafa volt!
Csütörtök:
1.: Kawabééb
2.: lum
3.:kozmax+1?
4.:tomato
5.:Téjé (még kérdéses)
6.:setopp, tgyene
7.:...
Na most akkor nem jösz csütörtökön????
5.:Téjé (még kérdéses)
6.: ...
tehát a lista:
3.: ...
Persze a szabályok arra vannak, hogy megszegjük őket - a józan ész keretein belül. Pl. alapvetően a gyorshajtás mint olyan nem létezik... És semmi esetre tennék tönkre valamit, amiből kevés van a saját vagy más országában.
"A saját portámon nem teszem meg" dologhoz kicsit érettebben kellene hozzáállni.
2.: ...
3.: ...
tényleg: csütörtök club gyülés???
Persze lehet, hogy egyes embereknek kifejezetten jól esne, ha a kertjébe beszabadulnánk és a frissen telepített gyepét felszaggatnánk bütykösgummával. Ne adj isten felteszem emberből van, és őrizget egy rózsa/tessékideirni-kinek-mi tetszik tövet/bokrot: azon is jól át meg keresztbe hajtunk.
Mindenesetre szivesen megnézném milyen képet vág hozzá...
Különben is; saját érdekükben nem biztos, hogy akkora ötlet felpiszkálni minket ilyen tanácsokkal. Hátha továbbgondoljuk....