Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer egy román politikus (kb. 5-8 éve) azt mondta, nem érti miért van nekünk gondunk az etnikummal, mikor csak 80 fillér a kalasnyikov lőszer....
Sziasztok4
Ém értem. CSak öngyilkos akar lenni.
Továbbra is :
a, munka Gorlebenben (teljes ellátásssal)
b, uszodalátogatás Pakson (szintén teljes ellátással, oda-vissza a nehézvizes medencében bukófordulóval)
érdekes a "fejlett és követendö országokban" nincs ilyen probléma. ott megtudják oldani a hatoságok
napot!

szlovákiában volt egy hasonlól kezdeményezés néhány éve, egy település önkormányzata finanszírozta néhány kisebbség elutazását. asszem kanadába, vagy ausztráliába, mindenesetre drága jegyet vettek és véletlenül sem retúrt..

utána persze balhé lett belőle
Ezt ma éjjel linkeltem be.
Na
Charter járat Indiába?

Visszafele meg szarvasmarhákat hoznának a gépek, ott azokkal van gond.
index.hu/politika/bulvar/motbu... src="/img/smiles/05.gif" align=absmiddle>
Nem egy rossz gondolat..........
Korny! Ne vedd el a kedvüket! Sztem jó, támogatandó kezdeményezés. Vmi "Alapítvány a romák repülőjegyeiért" -ben gondolkodjunk inkább.

Egyébként jó reggelt!
Tudom, tudom.....mindig rossz helyen vagyok!
Hát, pedig ahol a tűzzel játszanak, és vörösöket engednek az épületen belülre...
Nem is mertük volna gondolni, hogy a támadás belülről jön.............................
Ezek szerint nem megfelelő a szakértőgárdátok... bővíteni kell egy ÁNTSZ-essel is
Sok sok falatpizza, de azért is kéne sétálni jó sokat mert nem engedik be mindehol a pizzafutit csak a ház egyik oldalán...... A lent lévő étteremféle meg nem egy életbiztosítás......... múltkor a fél szakértőgárda kidőlt a cékla miatt.....
Rendeljetek pizzát, azt házhoz viszik... Maximum a portán kicsit kisebb falatokra szeletelik, nehogy levélbomba legyen...
Köszi, köszi, köszi, köszi!

Pedig nem sértődnék meg ha hozna valaki kaját és nem nekem kéne elsétálni érte délben! Csak ne valami száraztápot!
A rácsokról nekem mindig az "Az állatok etetése - az ő érdekükben - TILOS!" tábla jut eszembe.
Útban Svédország felé...
Jó reggelt!!

Ma újra kordon de csak módjával...... nem vagyunk már olyan fontos majmok, hogy teljesen körbevegyenek minket!
"Két szót ismerek:
Mindig és soha!
Fradista - mindig
Újpesti - soha!"
Én kiváló munkalehetőséget kínálnék: a német Gorlebenbe a múlt héten futott be Franciaországból egy atomhulladékkal megrakott szerelvény. Na, azt kellene kipakolni... Fizetés előre, telefonáljatok, ha készen vagytok. Mi leléptünk...
Jó reggelt!

Ez kb. ugyanaz a történet, mint amikor a zámolyi romák mentek ki mittudoménhova politikai menedékjogot kérni... ott is jól elvoltak a segélyeken 3 hónapig, aztán amikor rájöttek, hogy igenám, de odakinn már akkor is csak 3 hónapig járt alanyi jogon, utána igenis dolgozni kell, meg a kölyköket is iskolába kell járatni (ami nyelvtudás nélkül igencsak nehéz), akkor szép lassan hazaszivárogtak...
Másfelől, ha jól láttam a hírekben, akkor most Baranyából mentek ki a népek, merthogy ott megszűntek a gyárak, meg az összes munkalehetőség (mármint az összes olyan, amit 8 általánossal, vagy még annyival sem, betanított-, vagy segédmunkásként végezni lehet... mondjuk pl. se bánya, se nehézipar...). Miből gondolja az ártatlanja, hogy majd Svédországban fog tudni elhelyezkedni ohne nyelvtudással, betanított munkásként, hasonló munkakörben?