Ezt benézted. Nem azért akartak kimenni, hanem mert 30e svéd Koronás támogatásról szóltak náluk a mesék, meg akikkel interjú volt mind egy államilag biztosított szociális lakásról regéltek...
Egyébként a Strassbourgba vándorolt etnikummal (nem kisebbség!) kapcs. ált. csak az egyik emberről szoktak beszélni, aki valamennyire megszedte magát, mert tényleg dolgozott. Arról a kettőről nem beszélnek, aki ott is sittre került.
Jó reggelt
Abszurd dolgot láttam a villamoson: kisebségi srác felszáll, lil-fehér cuccban, a hátizsákján Újpest felírat díszeleg. Viszont a cipője zöld volt, és a nyakába egy FTC-s sál volt tekerve. Ki érti ezt
Tegyük fel száguldozok az úton, előzgetek pofátlanul: ebből nem származik kára senkinek, nem rongálok vele semmit (elvileg, mer" ugye nem akarom összetörni se a vasat -féltés van , se mást, se magamat). De ezek a köcsögök hiába járnak két keréken, akkor is állatok - vagy talán pont azért. A cross tényleg az a "sport", amit szigorúan pályán kellene tartani... Vagy vegyen magának egy jó nagy erdőt tartsa fenn, aztán rongálja a sajátját.
Aki(k)ről meg a cikk szól, annak meg "no trial, no jurry, straight to the execution".
Olyan élményem nekem elég sűrűn van, ha az itteni társasággal elindulunk motorozni... Az egyik srácnak egy Triumph Sprint ST-je van. Konkrétan a múltkori horvátországi képen az övé volt a 3. a sorban, nyomokban lehet, hogy felfedezhető...
De sajnos igen. Reggel és este az esőkabát volt rajtam a hideg miatt!
Nincs thermo ruhám.
A Honda olyan sebesen szállt, hogy lemaradtak a Castrol korom szemcsék!
Na én lépek! További jó fórumozást!
Egyébként a Strassbourgba vándorolt etnikummal (nem kisebbség!) kapcs. ált. csak az egyik emberről szoktak beszélni, aki valamennyire megszedte magát, mert tényleg dolgozott. Arról a kettőről nem beszélnek, aki ott is sittre került.
Vagy abban a hitben él, hogy így mindkét tábor szívébe belophatja magát
miért az kiérti, hogy a kissebbség csak Svédországban akar dolgozni??? Itthon miért nem?
Abszurd dolgot láttam a villamoson: kisebségi srác felszáll, lil-fehér cuccban, a hátizsákján Újpest felírat díszeleg. Viszont a cipője zöld volt, és a nyakába egy FTC-s sál volt tekerve. Ki érti ezt
Aki(k)ről meg a cikk szól, annak meg "no trial, no jurry, straight to the execution".
Sajnos az idén már nem költök erre a hobbimra többet!
De azért köszi! Apropó ez nem egy esőruha? Mert olyanom már van.
index.hu/politika/bulvar/motbu...
Maradjon egyben...
Nincs thermo ruhám.
A Honda olyan sebesen szállt, hogy lemaradtak a Castrol korom szemcsék!
Na én lépek! További jó fórumozást!
Más: TJ jösz a klubtalira? Hoznám az egyik könyvet Már a 2. kötetnél tartok
Lehet, saját Hondád verte fel.
Mi olasz motor nevét már a szánkra se vesszük.
Apropó. Olyan dolog történt velem hétvégén, amit fel kell jegyezni: láttam egy mozgó Triumphot.