Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Mocskos-nép-az-Újpest, szereti-a-hagymát"...
Ezt benézted. Nem azért akartak kimenni, hanem mert 30e svéd Koronás támogatásról szóltak náluk a mesék, meg akikkel interjú volt mind egy államilag biztosított szociális lakásról regéltek...

Egyébként a Strassbourgba vándorolt etnikummal (nem kisebbség!) kapcs. ált. csak az egyik emberről szoktak beszélni, aki valamennyire megszedte magát, mert tényleg dolgozott. Arról a kettőről nem beszélnek, aki ott is sittre került.
Analfabéta, mint a fajának döntő hányada...
Vagy abban a hitben él, hogy így mindkét tábor szívébe belophatja magát
Szerény véleményem szerit csak azért mennek ki, mert azt hiszik, hogy odakint nagyobbak a segélyek, mint nálunk...
reggelt!!!

miért az kiérti, hogy a kissebbség csak Svédországban akar dolgozni??? Itthon miért nem?
Jó reggelt
Abszurd dolgot láttam a villamoson: kisebségi srác felszáll, lil-fehér cuccban, a hátizsákján Újpest felírat díszeleg. Viszont a cipője zöld volt, és a nyakába egy FTC-s sál volt tekerve. Ki érti ezt
Jó reggelt, először...
Jó reggelt, ma másodjára.
Tegyük fel száguldozok az úton, előzgetek pofátlanul: ebből nem származik kára senkinek, nem rongálok vele semmit (elvileg, mer" ugye nem akarom összetörni se a vasat -féltés van , se mást, se magamat). De ezek a köcsögök hiába járnak két keréken, akkor is állatok - vagy talán pont azért. A cross tényleg az a "sport", amit szigorúan pályán kellene tartani... Vagy vegyen magának egy jó nagy erdőt tartsa fenn, aztán rongálja a sajátját.

Aki(k)ről meg a cikk szól, annak meg "no trial, no jurry, straight to the execution".
jó reggelt
Reggelt!
Sajnos az idén már nem költök erre a hobbimra többet!
De azért köszi! Apropó ez nem egy esőruha? Mert olyanom már van.
olvastam. ezek miatt van a motorosoknak olyan megítélésük, amilyen..
Inkább csak hogy jóccakát ^^ Énis most megyek tentizni :) Szép álmokat műmájerek :]]
Most mondjam azt, hogy jó reggelt?!

index.hu/politika/bulvar/motbu...
Olyan élményem nekem elég sűrűn van, ha az itteni társasággal elindulunk motorozni... Az egyik srácnak egy Triumph Sprint ST-je van. Konkrétan a múltkori horvátországi képen az övé volt a 3. a sorban, nyomokban lehet, hogy felfedezhető...
Tervezem, de ne hozd: majd ha mind3mal végeéztél.
Maradjon egyben...
Van egy eladó termó 3XL-es, nem érdekel vadi uj!
De sajnos igen. Reggel és este az esőkabát volt rajtam a hideg miatt!
Nincs thermo ruhám.
A Honda olyan sebesen szállt, hogy lemaradtak a Castrol korom szemcsék!
Na én lépek! További jó fórumozást!
Kösz a támogatást

Más: TJ jösz a klubtalira? Hoznám az egyik könyvet Már a 2. kötetnél tartok
Nem is volt rajtad esőruha.

Lehet, saját Hondád verte fel.
Ne Hondabandázz!
Biztos a sok hangvillából
csöndbe légy

Mi olasz motor nevét már a szánkra se vesszük.

Apropó. Olyan dolog történt velem hétvégén, amit fel kell jegyezni: láttam egy mozgó Triumphot.