Vigyázz mert jövőre Tomato lehet, hogy Hondás lesz ,
na meg persze Leonetta is a szárnyasok közé szegődik
ha jól tudom . Fóka a dió lévén már fél lábbal a "mi"
oldalunkon áll....
Bemásolom ide nektek is.... Nem tudom kit érint, illetve h pl érinti-e azt aki pl lemegy euroringre és tudatosan veszélyt vállal... nekem már volt egy pár műtétem meg parám a görkorival hülyéskedés miatt, amiért pár 100.000-t biztos le kellett volna tenni... ezek hülyék, teljesen elmebetegek!
Az extrém sportolók az egészségügy feketelistájára kerülhetnek
2006. november 16. 18:25
Az Egészségügyi Alap nem fizetné azoknak a kezelését, akik extra kockázattal járó sport közben sérülnének meg
Feketelistára kerülhetnek az extrém sportok szerelmesei az egészségügyben.
A kormány tervei szerint ugyanis januártól az Egészségügyi Alap nem fizetné azoknak a kezelését, akik extra kockázattal járó sport közben sérülnének meg. Ugyancsak fizetőssé válna az alkohol és drogfogyasztók detoxikálsa, a külsődleges nemi jelleg megváltoztatását célzó műtét és a plasztikai beavatkozások nagyrésze. A javaslatokkal kapcsolatban módosító indítványokat nyújtott be Gusztos Péter, szabad demokrata képviselő, ugyanis nem ért egyet egyik esetben sem az ellátások fizetőssé tételével. A parlament várhatóan a jövő héten tárgyalja a módosító javaslatokat.
Az SZDSZ-es politikus úgy véli: igazságtalan, ha az extrém sportolás közben megsérülőknek a jövőben fizetniük kell az egészségügyi ellátásáért, mert tudatosan vállalnak kockázatot. Ezen az elven szerinte, akkor azoknak is fizetniük kellene, akik éveken át dohányoznak vagy isznak. Gusztos Péter szerint, amennyiben a parlament az eredeti javaslatot fogadja el és fizetős lesz az ellátás a veszélyes sport közben szerzett sérülésekért, a hazai biztosítóknak kell majd elgondolkodniuk azon, hogy a külföldi utaknál már hagyományosnak számító speciális balesetbiztosítást hozzanak létre itthon is.
Hellooo mindenki van egy óra szünetem gondoltam megkukucsollak titeket :] Szép az idő, énis megyek ma tanpályára Szombaton meg nagyon eszelek h el se megyek... majd marad ez is tavaszra... legyetek jók, akik motoroznak azok meg csak óvatosan azéé :)
Szóval: kabi ~40, nadrág ~30, kesztyű ~9, fél szezon után egyedül a kesztyűn van kisebb sérülés, de az sem a használattól, hanem egyszer bénán vettem fel és letéptem félig a cimkét...
na meg persze Leonetta is a szárnyasok közé szegődik
ha jól tudom . Fóka a dió lévén már fél lábbal a "mi"
oldalunkon áll....
Nem végzünk félmunkát.
Az extrém sportolók az egészségügy feketelistájára kerülhetnek
2006. november 16. 18:25
Az Egészségügyi Alap nem fizetné azoknak a kezelését, akik extra kockázattal járó sport közben sérülnének meg
Feketelistára kerülhetnek az extrém sportok szerelmesei az egészségügyben.
A kormány tervei szerint ugyanis januártól az Egészségügyi Alap nem fizetné azoknak a kezelését, akik extra kockázattal járó sport közben sérülnének meg. Ugyancsak fizetőssé válna az alkohol és drogfogyasztók detoxikálsa, a külsődleges nemi jelleg megváltoztatását célzó műtét és a plasztikai beavatkozások nagyrésze. A javaslatokkal kapcsolatban módosító indítványokat nyújtott be Gusztos Péter, szabad demokrata képviselő, ugyanis nem ért egyet egyik esetben sem az ellátások fizetőssé tételével. A parlament várhatóan a jövő héten tárgyalja a módosító javaslatokat.
Az SZDSZ-es politikus úgy véli: igazságtalan, ha az extrém sportolás közben megsérülőknek a jövőben fizetniük kell az egészségügyi ellátásáért, mert tudatosan vállalnak kockázatot. Ezen az elven szerinte, akkor azoknak is fizetniük kellene, akik éveken át dohányoznak vagy isznak. Gusztos Péter szerint, amennyiben a parlament az eredeti javaslatot fogadja el és fizetős lesz az ellátás a veszélyes sport közben szerzett sérülésekért, a hazai biztosítóknak kell majd elgondolkodniuk azon, hogy a külföldi utaknál már hagyományosnak számító speciális balesetbiztosítást hozzanak létre itthon is.
A kocsmák nem nyithatnak ki?????
origo.hu/itthon/20061117nemzet...
Most véletlenül egy csirkeszárnyas nyert a MOTO GP-be és mindjárt kinyílt a csipájuk......
Ez csak időszakos
Mit veszíthetsz?........semit.
varos.blogter.hu/?post_id=9783...
Egy kis ízelítő belőle:
Szóval: kabi ~40, nadrág ~30, kesztyű ~9, fél szezon után egyedül a kesztyűn van kisebb sérülés, de az sem a használattól, hanem egyszer bénán vettem fel és letéptem félig a cimkét...
Nah most már asztán mentem. 2-es út! Jövök!