Én most jöttem a piacról szóval tele lesz a hűtő és épp kezdek neki valami értelmes kajának.....meg van süti is meg minden......
Tele van a kis kosárkám ........
és mi volt az ebéd? lábát törte egy szürkemarha, és be kellett kebelezni?
én itthon vagyok, nincs kedvem lemenni kajálni, de annyira ki van fosztva minden, h a maradékokból próbálok összeönteni valamit. sok fűszerrel csak elmegy..
Köszönöm, hogy megmutattad, most már tudom, hogy vannak még igazi hősök.......... nem csak a mesében........
Na és most mesebeli Piroskaként kimegyek a piacra kicsiny kis kosárkámmal.......
nekem nagyon tetszett a siklóernyőzés, már ki is néztem a tanfolyamot egy barátom ajánlására, aztán szegény lepottyant , és inkább eltoltam a dolgot egy időre. nem is csodálom, ha szigorítják a feltételeket, profik is fagyják sajnos ott a fogukat, hát még akkor a sok nyikhaj.. kb mint a motorozás
Siklóernyő. Hm. Egyik haver csinálta, de anno a sok baleset miatt egy halom reguláció megnehezíti a dolgot - bár gondolom ez a sárkányra is vonatkozik...
Mindegy a lényeg: az ernyő lassú.
egy cimborám most hagyta abba az ernyőzést, mert házasság, család, egyebek, nem herdálja a pénzt. persze nem tud a seggén maradni, és most hátmotort épít egy mz-ből, h tudjon motoros sikóernyőzni annyira nem lehet rossz móka, én kipróbálnám..
Nincsen olyan oldal, hogy bana.lap.hu
"Ezt a gyümölcsöt bőrrel együtt sosem szeretjük."
Elakadtam a Startlap játékban
Tele van a kis kosárkám ........
én itthon vagyok, nincs kedvem lemenni kajálni, de annyira ki van fosztva minden, h a maradékokból próbálok összeönteni valamit. sok fűszerrel csak elmegy..
ja már túl vagyok az ebéden
Na és most mesebeli Piroskaként kimegyek a piacra kicsiny kis kosárkámmal.......
És még repül is........
Még néhány HŐS!
Mindegy a lényeg: az ernyő lassú.