Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasz tom! üdv újra itt!
Újra netközelben? Nagyon helyes!!!
Újra itt vagyok
Szia Tom!
Szép napot mindenkinek!
Ez nem jó...már gondoltam rá
Nincsen olyan oldal, hogy bana.lap.hu
Banán!!!
Valaki, plííz Mi ennek a megfejtése????

"Ezt a gyümölcsöt bőrrel együtt sosem szeretjük."

Elakadtam a Startlap játékban
Én most jöttem a piacról szóval tele lesz a hűtő és épp kezdek neki valami értelmes kajának.....meg van süti is meg minden......
Tele van a kis kosárkám ........
és mi volt az ebéd? lábát törte egy szürkemarha, és be kellett kebelezni?

én itthon vagyok, nincs kedvem lemenni kajálni, de annyira ki van fosztva minden, h a maradékokból próbálok összeönteni valamit. sok fűszerrel csak elmegy..
jó reggelt

ja már túl vagyok az ebéden
Köszönöm, hogy megmutattad, most már tudom, hogy vannak még igazi hősök.......... nem csak a mesében........
Na és most mesebeli Piroskaként kimegyek a piacra kicsiny kis kosárkámmal.......
Hozzájuk képest Dustin csak gyenge kiscserkész!!!

És még repül is........
Drága Mara!
Még néhány HŐS!
kezdek némi autó - motoros analógiát felfedezni az ernyő vs. sárkány témában...
nekem nagyon tetszett a siklóernyőzés, már ki is néztem a tanfolyamot egy barátom ajánlására, aztán szegény lepottyant , és inkább eltoltam a dolgot egy időre. nem is csodálom, ha szigorítják a feltételeket, profik is fagyják sajnos ott a fogukat, hát még akkor a sok nyikhaj.. kb mint a motorozás
A sarkany nem csuklik be mint egy sikloernyo....
Siklóernyő. Hm. Egyik haver csinálta, de anno a sok baleset miatt egy halom reguláció megnehezíti a dolgot - bár gondolom ez a sárkányra is vonatkozik...
Mindegy a lényeg: az ernyő lassú.
bár azok a békatalpak...................
Mikor vitorlaztam mi is ezzel basztattuk az ejeket...
Sikloernyot soha...parapowert esetleg...
lum Köszi, én is szeretlek!
egy cimborám most hagyta abba az ernyőzést, mert házasság, család, egyebek, nem herdálja a pénzt. persze nem tud a seggén maradni, és most hátmotort épít egy mz-ből, h tudjon motoros sikóernyőzni annyira nem lehet rossz móka, én kipróbálnám..