Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd tavasszal. Motochris feliratú bőrkombi kell nekem .
Arra gondolsz, hogy egy tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés kéne?

Én nedvesen szeretem!

Na nem ám izé, meg minden, szóval viccelődni itt nekem, meg mittomén a távollétemben! Hondások, védjetek majd meg! MAJORS, HIDI, BÉÉÉÉÉÉB, és a többiek!
Alattad a benzin se fogy el, mi? Irigyellek!

Nemtom, ez a kabát cucc, amolyan "olcsó hígnak hús a leve" konstrukciónak tűnik... Egyelőre legalább csak kisebb bajai voltak, és elvileg ez esésnél nem játszik szerepet. Tehát legalább a külső felülete egyben van . A Spidi versenykesztyű meg háááát.... Nem szereti a vizet . Esőben rögtön valami gumikesztyű kell fölé, mert így megdöglik a bőr, hiába ápolom, meg anyámkínnya . ehhhhhh. Bezzeg ha a Honda gyártana ruhákat!!!
Chris, én mondtam... A Vác feletti szakasz (2) meg maga a tökély. Csak egy kicsit szárazabb, melegebb idő kell a teljes élvezethez...
te nagy gyerek vagy?
Szerencse h én kisebb vagyok és alattam még soha nem ment tönkre semmi törött el meg kopott ki meg stb....
Talán kihíztad
Komolyan: nekem is ilyen ruhám van, és semmi baja, még csak a varrás sem szakadt el sehol.. Pedig én is gyötörtem az idén...
Héló.

Ugye azt mondtátok, hogy a 2/A fedőnevű út Vác utáni szakasza nagyon faja...? Asszem kozmax master mondta. Mert akkor ezt most lecsekkolnám . Jön valaki?

Heheheee!
holnap hova és merre lesz a séta?
Lehet hogy elmennék (mennéNk...).

Ja, ezt adjátok össze: az egy dolog hogy a Louis-os Café-racer "márkájú" bőrkabátom nem egy hiper cucc, és egyes részei mennek tönkre (zippzár úgy szar, ahogy van, bélés szakad ki ), de a 30egynéhányezer forintos Spidi bőrkesztyűmet is celluxszal kellett a hüvelykujjaknál kezelni, mert szép nagy lyuk keletkezett rajtuk. Lesz mit lecserélni tavasszal.

Ja, hozzáértők! Ha a lánc láthatóan rozsdás árnyalatokat vett fel helyenként, az GÁZ? Lehet hogy tavasszal az is cserélős lesz? Tudom, a gőzborotvát már hanyagolom .
Na helllóka!
Kawa,

Szereted a F1-et igaz?
youtube.com/watch?v=MGEqlNU30T...

Bár csak egy Renault...
Istenkirálycsászár vagy
Tényleg ez a megoldás, nem is gondolam erre....
Ez komoly megfejtés!
Jó reggelt.

Szimó-Honda-Kawabéééb!!!
Megtaláltad már a megoldást???
Amolyan startlapos gondolkodásmód szerint gyümöls+bőr+nem szeretjük= narancsbor.lap.hu...
Ha megvan akko nem szóltam.
Irírgy vagyok!
Szép napot mindenkinek! Végre ma én is motorral jöttem, király az idő.
Mint kés a vajat úgy szeltem át a gusztustalan belvárosi dugót.
Na sezvasz!
Mikor indulunk; honnan; merre????
Sztédzs3 hazaér holnapra?
.
.
.
uh! Ezt láttátok??!!!
www.sportmotor.hu/motoros_hire...
na sezvasztok, megyek gurulni

tát-esztergom desztináció midnenkinek jó gép előtt ücsörgést
Sziasztok!
A hosszú télre!
szija!!
Hogyha minden héten velem "játszol", akkor is nyersz
Még képlékeny a dolog
De szeretnék .....így is olyan furcsa volt ráülni a nagy vasra a robi után .......
Tudod, nem elég a szelvény Be kell rajta ixelni pár számot, elballagni a lottózóba, beküldeni, és várni a sorsolást
Előző melóhelyemen variációs skandit játszottunk, és minden héten nyertünk.
nekem van de minek...
OKé, de ne csak én lottózzak
Tessék mindenkinek kitölteni egy-egy szelvényt!
Előbb elviszel minket egy világkörüli motorostúrára.