Arra gondolsz, hogy egy tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés kéne?
Én nedvesen szeretem!
Na nem ám izé, meg minden, szóval viccelődni itt nekem, meg mittomén a távollétemben! Hondások, védjetek majd meg! MAJORS, HIDI, BÉÉÉÉÉÉB, és a többiek!
Nemtom, ez a kabát cucc, amolyan "olcsó hígnak hús a leve" konstrukciónak tűnik... Egyelőre legalább csak kisebb bajai voltak, és elvileg ez esésnél nem játszik szerepet. Tehát legalább a külső felülete egyben van . A Spidi versenykesztyű meg háááát.... Nem szereti a vizet . Esőben rögtön valami gumikesztyű kell fölé, mert így megdöglik a bőr, hiába ápolom, meg anyámkínnya . ehhhhhh. Bezzeg ha a Honda gyártana ruhákat!!!
Ugye azt mondtátok, hogy a 2/A fedőnevű út Vác utáni szakasza nagyon faja...? Asszem kozmax master mondta. Mert akkor ezt most lecsekkolnám . Jön valaki?
Heheheee!
holnap hova és merre lesz a séta?
Lehet hogy elmennék (mennéNk...).
Ja, ezt adjátok össze: az egy dolog hogy a Louis-os Café-racer "márkájú" bőrkabátom nem egy hiper cucc, és egyes részei mennek tönkre (zippzár úgy szar, ahogy van, bélés szakad ki ), de a 30egynéhányezer forintos Spidi bőrkesztyűmet is celluxszal kellett a hüvelykujjaknál kezelni, mert szép nagy lyuk keletkezett rajtuk. Lesz mit lecserélni tavasszal.
Ja, hozzáértők! Ha a lánc láthatóan rozsdás árnyalatokat vett fel helyenként, az GÁZ? Lehet hogy tavasszal az is cserélős lesz? Tudom, a gőzborotvát már hanyagolom .
Na helllóka!
Szimó-Honda-Kawabéééb!!!
Megtaláltad már a megoldást???
Amolyan startlapos gondolkodásmód szerint gyümöls+bőr+nem szeretjük= narancsbor.lap.hu...
Ha megvan akko nem szóltam.
Tudod, nem elég a szelvény Be kell rajta ixelni pár számot, elballagni a lottózóba, beküldeni, és várni a sorsolást
Előző melóhelyemen variációs skandit játszottunk, és minden héten nyertünk.
Majd tavasszal. Motochris feliratú bőrkombi kell nekem .