Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi ez bíztató Múlthéten egy olyan csajt vágtak meg a vizsgán aki nagyon nagyon ügyes volt... annyin bukott el hogy nem nézte meg a rendszámvilágítást... bah... nevetséges... ehhez képest én legalább egyszer lefulladok majd és tuti valamit elfelejtek megnézni... de azért igyekszem
Miért ne sikerülne...........
Ha így állsz hozzá akkor tényleg nem sikerül.
A mai Magyar oktatás olyan hogy Te is simán átmész
sztédzs mesternek van egy elképzelése az útvonalról, csak nem tudtam még kommunikálni vele
Én ma voltam motorozni és jelentem, ügyesebb voltam mint tegnap :]] Talán egyszer sikerül a jogsi ^^ De most szombaton a rutin nem hiszem :(
na merre lesz az utvonal?
jó estét!
Ok
Majd befestik azokat is .....mondjuk szintelen lakkal hogy ne lehessen észre venni, de a felvétel homályos lesz .....azután kapargathatják
estét
Besegítek de. neked a melóhelyeden.............................és így később végzel

Viccet félretéve lehet hogy nekem is dolgom lesz de. ...így én is csak du. tudok menni
eddig is gyülöltem az autopályát ezután sem fogom megkedvelni
már irtam, melo után utol érlek benneteket
Szép estét, megjöttem én is :] Az idő csodás, nekem melegem volt November volna?
m1/m7 közlekedőknek infó
jönnél szombaton??
majd nem váltok 1fokozatnál feljebb, vagy nem forgatom 3ezer ford/min fölé
ott meg nem tudunk előzni, mert a kis lélekvesztőd pattog midnen úthibán jobbra-balra..
lehet hogy rátok vernék annyit a városban, hogy csak a Mátrában érnétek utol
Gega kapcsolatban áll valami szlovák befőttes békával
de csakis a robesszal jöhetsz. vagyis jöhettek. ketten a kis gepón
Gega írta hogy SK.-ba szombaton nem lesz jó idő.......tehát maradunk határon belül. Szombaton DNY felől jön a felhősödés.
utánanéztem a magyar-jegesvízi jegesvízi-magyar szótárban:

főka - az első fóka az egyenlő fókák között, azaz tudományosan primus foca inter pares focas
megvárlak és megyünk együtt .....vagy mégse????