Sziasztok!
Győrben 19 fok tegnap is, ma is.....
A motorból meg múlt héten kipakoltam az akksit, feltöltöttem fagyállóval, stb.....
Én ezt nem bírom!!! Ok, már csak 2 hónap az első januári napos időig....
Múlt hét pénteken azt fejtegettem kollegának, hogy milyen jó a klubtalik után bejönni dolgozni: a szokásos stresszt félvárról veszi az ember. Ezt most kiegészíteném: tegnapi "gratis" jellegű gurulások után is jó dolgozni, még ha ma az orromig se látok a ködben.
Reggelt!
Nem tudom mikor indulunk szombaton , de ma reggel nálunk
Ecséden ~5 körül KÖD volt ~20m-es látótávolsággal viszont
csillagos volt az ég!!!
A tegnap este megbeszélt útvonal nekem is tetszik
Lehet, hogy a calici vírus megszökött a kórházból?
- Közlegény! Hogy hívják?
- Szarka...
- Ne becézze magát!!!!
Győrben 19 fok tegnap is, ma is.....
A motorból meg múlt héten kipakoltam az akksit, feltöltöttem fagyállóval, stb.....
Én ezt nem bírom!!! Ok, már csak 2 hónap az első januári napos időig....
Második napja itthon nyaralok, nem is tudom már milyen dolgozni...... Jó is ez a betegszabi......csak kezdek marha mód unatkozni!!
Múlt hét pénteken azt fejtegettem kollegának, hogy milyen jó a klubtalik után bejönni dolgozni: a szokásos stresszt félvárról veszi az ember. Ezt most kiegészíteném: tegnapi "gratis" jellegű gurulások után is jó dolgozni, még ha ma az orromig se látok a ködben.
Reggel majdnem elcsapott egy rendorauto, index, stb korulnezes nelkul kanyarodott ki elem...
Remek elmeny volt.
Nem tudom mikor indulunk szombaton , de ma reggel nálunk
Ecséden ~5 körül KÖD volt ~20m-es látótávolsággal viszont
csillagos volt az ég!!!
A tegnap este megbeszélt útvonal nekem is tetszik
Jó éjt!
mór okés, meg ott jókat is tudunk zabálni , a másik részt még át kéne gondolni.
jó éjt, ha mindenki megy a dunnák közé!
Jó éjt!
1:09 83,0 km Csetény Mutasd
1:14 87,7 km Dudar Mutasd
ezt a részt ismerem, elég fos a burkolat, nem egy tempós etap.. gondolom a többi is ilyen ott a bakonyban.. erre az útvonara gondoltatok?
Na jó éjt