Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt az igazi hős neked, mara! napjaink polihisztora!
Ejtőernyőzésre azt mondják a repülősök, hogy ép gépből ép ember ép ésszel nem ugrik ki...
Én csak 1x ültem egy egymotoros gépen. Nagyon nagy élmény de engem vallatni lehetett volna vele..... Valahogy szeretem ha van aszfalt alattam és nem olyan nagy mélységben........
A főnököm gépe volt....... hát bármit megígértem volna csak menjünk le!

Az ejtőrenyőzéshez eddig gyáva voltam...... de talán majd 1x.......
Sárkányrepülőzést még nem ajánlottak de bizti jó...........
Egyszer ültem ilyen kávédarálóban: szerintem vezetni meg a motorozásnál is jobb (lehet).
Mondjuk a sárkányrepülést is kiprobálnám...
Teejay: alakul...... bár nem teljesen az esetem....... de pozitívan hat rám ha valaki szereti az ilyen harcos repülős, úszós dolgokat
Még 48 óra és nem csak várom Dustin Hoffmant hanem látom is, hogy jön értem és megment!
De mivel megnyertem a lehetőséget, hogy szombaton is dolgozzak, ezért ez a veszély nem fenyeget..... .....remélem!
Igende ha abban a kek BL-4es ruhaban vannak akkor tokmind1
Mikor elosszor jott pohi mumajeres eringre akkor atjottunk a varoson delutan 4kor..
Tukor behajt...haaat ha 20x nem vehette volna el a jogsim akkor egyszer sem
Volt egy fekete helikopter-pilótája.
Kubai Gúdding vagy ki.
Ráadásul egy R1-el!!!!!
És mi látszik rajtad 48 óra után???
Az volna szép, ha egy motoros rendőr nem motorozna körbe bárkit innen...
Najó, talán Kozmaxot nem.
Lassan 48 órája nem voltam a lakáson kívül.......asszem kezd látszani rajtam..........
És az első ember akivel ma talizni fogok az Kawanyu.........szegééééény! Előre is bocsiiiii!!!
Na jóóóóó, igazad van, de nem lehetne valami ifjútitán lelkes segítője aki még csak tanulja a szakma rejtelmeit............ csak, hogy a végkifejlet se maradjon ki....... és ne az öreg esőemberrel ha nem muszáj Tudom, tudom, nőőők ........
A rend őre ilyet hivatalból nem tehet!
Szerintem ez csak a kezdő dózis volt, a neheze ezután várható!
Szerintem ahogy Pohit ismerem kivül-belül körbemotorozza TeeJay-t.
Neki volt már ilyen szerepe!
Gondoltam egy tapasztalt vénróka tud segíteni
Csak pohi nehogy olvassa a topidat mert akkor vége a karrrrierednek!!!!!!
Nem én konkrétan......csak rosszkor vagyok rossz helyen, ugye Korny? Bár ha már kis kordon sincs a melóhelyem körül akkor nincs veszély.....vagy mégis ?
Úgy gondolod vlmi merénylet áldozata vagy?
Felmentem Mházára.
Semmi különös: 3-ason csapatás jogsibevonós sebességgel, Mátrában belassulás: sokhelyen harmatfoltos volt az út...
Valami fiatalabbat nem lehetne esetleg ha már hőőőősről van szó? Vagy túl nagyigényű vagyok? Bár régen ő is helyes volt.............