Ez aztán a fórum, itt van élet igazán!!!
Én is motorvásárláson agyalok, ma mentem egy próbakört egy 1200-as Banditával....
Huhhh, emberek, nagyon meleg az a vas!
De mivel előző mocim 250-es azt hiszem maradok a 600-as verziónál, igaz nincs sok különbség.
Kawa ER-5, Yamaha FAZER, Bandit 600
Ezek közül kéne választanom végre, azt hiszem a Yamaha felejtős, mivel heroinárban adják,
Marad a Kawa ER-5, vagy a Bandit,
Ha valakinek van tapasztalata, szívesen venném ha megosztaná velem,
te tidzsé ! ha ezeket a szarokat fogod örökké idelinkelni, akkor intézkedem egyahvi kitiltásodról mely alatt kizárólag barbi meséket nézhetsz, ezt gréti kislányom biztositja számodra !!
Zöldkártya motorhoz???
Eredetiség vizsgát neked kell megcsináltatni. Nemrégiben volt vele valami változás, de nem rémlenek a részletek.
Adásvételi sem árt.
amúgy szerintem yamaha ...
jó estét !
Barbi csak akkor éldekel, ha Kennel együtt szerepel 18-as karikával...
Ez aztán a fórum, itt van élet igazán!!!
Én is motorvásárláson agyalok, ma mentem egy próbakört egy 1200-as Banditával....
Huhhh, emberek, nagyon meleg az a vas!
De mivel előző mocim 250-es azt hiszem maradok a 600-as verziónál, igaz nincs sok különbség.
Kawa ER-5, Yamaha FAZER, Bandit 600
Ezek közül kéne választanom végre, azt hiszem a Yamaha felejtős, mivel heroinárban adják,
Marad a Kawa ER-5, vagy a Bandit,
Ha valakinek van tapasztalata, szívesen venném ha megosztaná velem,
Üdv.
Mindenkit,
András
De mindegy azért köszi
Habár az eredetiság vizsgát én csináltattam meg, nem az, akitől vettem a vasat...
Eredetiség vizsgát neked kell megcsináltatni. Nemrégiben volt vele valami változás, de nem rémlenek a részletek.
Adásvételi sem árt.
Én most vettem az enyémet júliusban...
Mit kell lecsapkodni a filmcímen????
www.naturephoto-cz.com/greenfi...