Hááát. Amikor elkezdte mesélni a taxis, hogy folyt az olaj a kocsiból, adagoló probléma, vissza kell vinni beállítatni, még nem voltam benne biztos, hogy összejön a dolog. De végül csak a pénztárcámnak fájt...
Én fedobnám rá, de ha jól tudom, akkor a fejidomot teljesen át kell á szabni, ebbe lámpákat, stb...
Nem vagyok milliomos De nagyon jól mutatna Picurkán
hhhuuuhhh... azt hittem ez egy motoros fórum.. de úgy látom hogy az a KÉT agyatlan nem odavaló barom itt is megosztja a társaságot... mert ehhez értenek... na mind1...
Két komment, és én többet ehhez nem is szólok : Korny : igen, egy embercsoportnak köszönhető hogy idejutott az ország : a szenzációs politikai "elitünknek"!!! Karmi : Tanárok, békés polgárok indították be a tankot ugye... bár biztos voltak olyanok is akik sajnos tényleg véletlenül keveredtek oda... De mondjuk érdekes, én nem kerültem ilyen helyzetbe..
Nem vagyok milliomos De nagyon jól mutatna Picurkán
coda R157
Ennyi van beleírva.. azaz a hátsóülés alatt ezvan.
Pl. nekemolyanom nincsen, de letölteni le tudok....
A Honda pirosnak milyen színkódja van????
Gondolok pl. egy Cbr600as piros színére)
Két komment, és én többet ehhez nem is szólok :
Korny : igen, egy embercsoportnak köszönhető hogy idejutott az ország : a szenzációs politikai "elitünknek"!!!
Karmi : Tanárok, békés polgárok indították be a tankot ugye... bár biztos voltak olyanok is akik sajnos tényleg véletlenül keveredtek oda... De mondjuk érdekes, én nem kerültem ilyen helyzetbe..
LX
Kíváncsi lennék nagyon a zajra!
Lehet, hogy nem akarok mögötted menni, de előtted meg nem tudok.
Thunder: király
Ma a YW-ben a szakemberek döntő többségének tetszett, de ezentúl senki nem akar mögöttem jönni
Ha ilyen marad az idő összehozhatunk e felvételt a Thunder énekéről