Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát. Amikor elkezdte mesélni a taxis, hogy folyt az olaj a kocsiból, adagoló probléma, vissza kell vinni beállítatni, még nem voltam benne biztos, hogy összejön a dolog. De végül csak a pénztárcámnak fájt...
Simán haza értél az este?
"stét!
Én fedobnám rá, de ha jól tudom, akkor a fejidomot teljesen át kell á szabni, ebbe lámpákat, stb...
Nem vagyok milliomos De nagyon jól mutatna Picurkán
Tessék, ilyen lenne :)
dobjatok rá egy 600RR idomzatot :) mi anno mitogeri cbr250-es gépére rápróbáltuk a 600RR pályaidomot:)
Thx Azért még utána nézek Honda pirosra fényeztetetm a gépemet, csak a színkódot kell pontosan levadásznom Na meg idomot szereznem a jobb oldalára
Szerintem igen.
Még egy kérdés: ez minden piros színű Hondánál, függetlenül az évjárattól ugyanaz a szín?
Jó estét!
estét
jó estét ! Szia kawalány
Color R-157
coda R157

Ennyi van beleírva.. azaz a hátsóülés alatt ezvan.
Esetleg ez a szervízkönyvbe bele van írva?
Pl. nekemolyanom nincsen, de letölteni le tudok....
Hondagirl, egy pill, lefutok a garázsba és minjá megmondom.
Csak 1x akartam feltenni a kérdés, bocs...
A Honda pirosnak milyen színkódja van????Na, fogas kérdés, talán tud valaki válaszolni, mielőt telefonos segítséghez folyamodnék :

A Honda pirosnak milyen színkódja van????

Gondolok pl. egy Cbr600as piros színére)
hhhuuuhhh... azt hittem ez egy motoros fórum.. de úgy látom hogy az a KÉT agyatlan nem odavaló barom itt is megosztja a társaságot... mert ehhez értenek... na mind1...
Két komment, és én többet ehhez nem is szólok :
Korny : igen, egy embercsoportnak köszönhető hogy idejutott az ország : a szenzációs politikai "elitünknek"!!!
Karmi : Tanárok, békés polgárok indították be a tankot ugye... bár biztos voltak olyanok is akik sajnos tényleg véletlenül keveredtek oda... De mondjuk érdekes, én nem kerültem ilyen helyzetbe..

LX
jó hétvégét, téptem haza.
Ennek örülök!
Kíváncsi lennék nagyon a zajra!
A citált féregnek Tóta W. Árpád a neve...
jaaa, azt hittem Thundercat/Thunderace.

Lehet, hogy nem akarok mögötted menni, de előtted meg nem tudok.
Na, végre

Thunder: király

Ma a YW-ben a szakemberek döntő többségének tetszett, de ezentúl senki nem akar mögöttem jönni

Ha ilyen marad az idő összehozhatunk e felvételt a Thunder énekéről
miért már az is baj. Hát ez most motoros topic vagy nem?