azért jönnek itt ezzel a hülyeséggel, mert néha napján betéved ide egy egy szegény vándorlegény..van aki tök kultúráltan mint te ,de van aki csak azért mert idejön szívózni..általában senkinek sincsen "arca" a pedigréje mellé rakva.. legfeljebb a szomszéd motorja..ilyenkor én mindig gyorsan lekeresek egy képet a feltételezett elkövetőről hogy tudjuk ki az.. ezért volt aki már lelépett innen.. de ne vedd magadra, aki angolul igy ir és ért a zenéhez az maradhat..
Hosszú sztori....
nincsen kitöltve teljesen az adatlapod...
Valaki szereti látni, hoyg kivel beszélget A héten emiatt már "elijesztettünk" egy motorost...
De félre ne érts, meg meg ne sértődj!!!!
Melóba robival kell járni.
Legalábbis, ha városon belül megy az ember. Igazság szerint kicsit ambivalens dolog melóba vassal menni: mire rendesen bemelegszik már ott is vagyok, pedig 20+ km, halom 40-es tábla meg ilyenek.
Teljesen igazad van, olyan moci kéne amivel akár melózni is eljárkálhat az ember,
de ha kedve tartja ki tud vele ugrani német ismerősöket meglátogatni, vagyis egy jó túragép,
ja és a piszkos anyagiak? Max. 1 milla, részletet nem igazán szeretnék
pluszpontok:
szép (egyéni)
occsó
kis szervízigény
relatív alacsony alkatrészárak
kényelmes
szükség esetén 400km-es hatótáv
azé" tud bizonyítani, ha kell
...és a feketeleves:
gyenge első futómű
az előző tulajdonság, valamint a nagy tömeg nem igazán teszi alkalmassá a sportos használatra
ennek is kopik az oldala
drága a benzin
hogy ki mire esküszik az itt is örök "vitatéma". először is a mire használom mit szeretnék kapni kérdésre kéne válaszolni. Aztán jöhet a műszaki tartalom és a hozzá kapott support.. végül az ár .. de igazán ezt eldönteni csak te tudod.. ezidén jön az új 600as fézer-tavasszal.ergo a régiből lehet majd jó bargaint csinálni a kifutó darabokból..
Bár jobban örülnék, ha velünk maradnál.
Engem nem zavar, ha nincsen kitöltve az adatalp. Ez mindeki szívügye Eleinte az enyém sem volt...
amúgy nem sértődtem meg
nincsen kitöltve teljesen az adatlapod...
Valaki szereti látni, hoyg kivel beszélget A héten emiatt már "elijesztettünk" egy motorost...
De félre ne érts, meg meg ne sértődj!!!!
gondolkodtam már amúgy egy Dongón is,
melóba az lenne a legjobb!!!
Legalábbis, ha városon belül megy az ember. Igazság szerint kicsit ambivalens dolog melóba vassal menni: mire rendesen bemelegszik már ott is vagyok, pedig 20+ km, halom 40-es tábla meg ilyenek.
Asszem sikerült elijesztened még egy motorost.....
Ezt hogy érted???
Ez mit akar jelenteni???
amúgy köszi
Teljesen igazad van, olyan moci kéne amivel akár melózni is eljárkálhat az ember,
de ha kedve tartja ki tud vele ugrani német ismerősöket meglátogatni, vagyis egy jó túragép,
ja és a piszkos anyagiak? Max. 1 milla, részletet nem igazán szeretnék
A Bandit 600-ról:
pluszpontok:
szép (egyéni)
occsó
kis szervízigény
relatív alacsony alkatrészárak
kényelmes
azé" tud bizonyítani, ha kell
...és a feketeleves:
gyenge első futómű
az előző tulajdonság, valamint a nagy tömeg nem igazán teszi alkalmassá a sportos használatra
ennek is kopik az oldala
drága a benzin
by riccs
sztédzs3 ezt a linket talán nem kellett volna!
ER-6 bevallom nem jön be :-(, akkor inkább ER-5, kinézetre szerintemm jobb
na meg olcsóbb
CSŐVÁZ
hogy ki mire esküszik az itt is örök "vitatéma". először is a mire használom mit szeretnék kapni kérdésre kéne válaszolni. Aztán jöhet a műszaki tartalom és a hozzá kapott support.. végül az ár .. de igazán ezt eldönteni csak te tudod.. ezidén jön az új 600as fézer-tavasszal.ergo a régiből lehet majd jó bargaint csinálni a kifutó darabokból..