Esetleg megszponzoraltathatnank vmi ruhagyartoval...a koriokra ragasztunk ilyen sarga-fekete koroket, esni ugyisfognak (max segitunk.. )...es megvan az eles ruhateszt is...es dol a le,b lesz penz benzinre
Én meg majd tartom az esernyőt a jégkoris versenyízők felett, hogy ne olvadjon el alattuk a jég, meg ne legyen melegük a full protektoros bőrruciban
De szigoróan nyakig beöltözve leszek!!!!!
egy cimborámnak egyszer levágták az ujját. én inkább vedelek a parton, vagy szélen, vagy min. ahhoz értek. ami nem megy, nem erőltetem tudom, magas labda
Képzeld, ha én eltaknyolok ( 190cm, 100kg) mekkorát esek, míg kawalány picit alacsonyabb, lényegesen könnyebb, ráadásul tele van védelmi berendezésekkel
Tudom a kibicnek semmi se drága, ezért inkább én is pontozónak, megfigyelőnek jelentkeznék
Itten Gyorben, gondoltam lejelentkezek... :] Mujeges progi szerintem jol hangzik, csak vissza kene szereznem a korim :D Ha mar motorom nincs korim legalabb van... :D Es itt en tanithatok kezdoket ;)
a következő klubtalit nem a beszkártban fogjuk megtartani, hanem zsubabynél, aki vállalta, h főz az egész brigádra!!!
De szigoróan nyakig beöltözve leszek!!!!!
Tudom a kibicnek semmi se drága, ezért inkább én is pontozónak, megfigyelőnek jelentkeznék
Akkor én is ott leszek!
Örülök, hogy jöttök
Én is szeretnék jelentkezni az esti találkozóra a Krisztivel, azonban egy kicsit késni fogunk.