Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ja, az nem volt benne, csak rasszista opció.
vigyél akksit meg fesz.szabályzót.

Széles utat cimbi, gurulj helyettem is, mert én nem tok menni.
na, ennek nem volt politikai felhangja. És nem is szídtam senkit.
Mázlista...
Ennek oromere en elmentem motorozni.
bye
Na jó, mostmár tényleg elég lesz...
attal nem, azt vágnám sec perc alatt. A költségvetéssel. Szerzek is egy ilyen játékot, országszimulátort. (lehetőleg olyat, amiben van rasszista opció is)
Vagy esetleg ha valamelyik kedden-csütörtökön arra gurulsz felénk, azt nagyon megköszönnénk!
bakker kurvára nem értem. Nemhiába mentem reál irányba.

Thunder nekem is kell!!!!!
1:1 csere megoldható a Fazerre? Máshogy nem engedi az asszony.
Mármint mivel bíbelődnél szívesen? Egy másodfokú egyenlettel?
találó gondolatok.

bár a szavazás matektudáshoz vagy mell/farokmérethez kötése nem éppen demokratikus választójogi elem.

Remélem azért nekem sikerülne, mert tök szíavesen elbíbelődnék egy ilyennel, mint közgazdász.

Tuti, hogy lehúznám a munkanélküli, hajléktaklan, ingyenélők támogatását a fenébe. Lehet nem is lenne utána hiány, csak még több tüntető.
OK. Mizusj Thunder téren?
Van rá sansz, hogy felvegyük valamikor a hangját?
Máraival értek eggyet:

Mondd el, mert ez világ csodája:
Egy szegény nép karácsonyfája
A Csendes Éjben égni kezdett -
És sokan vetnek most keresztet.
Földrészek népe nézi, nézi,
Egyik érti, másik nem érti.
Fejük csóválják, sok ez, soknak.
Imádkoznak vagy iszonyodnak,
Mert más lóg a fán, nem cukorkák:
Népek Krisztusa, Magyarország.

Javaslom ezzel zárjuk is le a politikát, mert ez csak keserűséget, és haragot indukál.

Maradjunk a motoroknál.
Azt hiszem Tóth W. Árpád írása a legtalálóbb a mostani helyzetre:

"Rendezhetnénk referendumot arról, legyen inkább kétszer kettő mégis öt. A nép bölcs. Illő és helyénvaló azért a népet megkérdezni arról, óhajt-e vizitdíjat és tandíjat fizetni, függetlenül attól, lesz-e máshonnan pénz az ő gyógyítására és tanítására, vagy nem. Sőt fel lehetne tenni népszavazásra, hogy szeretnénk-e egyáltalán dolgozni és adózni, vagy gyűjtöget mindenki magának bogyókat, esetleg hanyatt fekszik, és várja, hogy az úristen bogyókat dobáljon a szájába. Rendezhetnénk referendumot arról, legyen inkább kétszer kettő mégis öt. Népi matek. A nép majd mérlegel, megveszi a költségvetést a könyvesboltban, oszt-szoroz, inflációt, demográfiát, bekerülési költségeket kalkulál, hümmög, aztán vagy belátja, hogy elfogyott a pénz, vagy nem látja be.

Nekem egyetlen kiegészítésem volna ehhez az ívhez. Még egy kérdés kell. Nem teszem magasra a lécet, nem lehet mindenki közgazdász. Csak nyomtassunk mindegyikre egy-egy kutyaközönséges másodfokú egyenletet. Legyen az a nulladik feladat, a beugró. Aki megoldotta, az válaszolgathat a többire. Aki nem, annak a szavazata érvénytelen. Az vegye tudomásul, hogy a pilótafülke ajtaja zárva van, a jegynek meg annyi az ára, amennyi."

Talán a végéhez még annyit tennék hozzá, hogy aki sokallja jegy árát, annak nem muszáj már felszállni sem...
Magyarország államformája Köztársaság, ami árnyalatokban eltér a demokráciától.

Azért nem mindenki kezét lábát törték el, sőt ahogy hallottam elég kevés ember szenvedett 8 napon túl gyógyulót.

****Bátor rendőreink az egyedülálló embereket, papokat, tanárokat, mérnököket szarrá vernik, de a barrikádépítőket csak nézik, utána meg a szájuk jár.****

Ezzel nem értek egyet. A rendőrnek nem kell bátornak lenni, ez nem amcsi akciófilm, nem kell egyedül leverni mindenkit. Ráadásul a rendőrök nem dicsekedtek azzal, hogy jól összevertük őket. Legalábbis nekem egy se említett ilyet.

A barrikádépítőket szerintem azért nem bántották, mert még durvább lett volna a helyzet. Egyébként igazad van, le lehetett volna a barikádbuildereket lövöldözni (nem élessel) a háztetőkről vagy helikopterről, de azt nem illik.

Tök király, hogy péntek van, elhúzott a főnök, és így ráérek.
Ezt (is) csak te tudhatod, én nem.
Tényleg nem vitatkozok veled...
A naivitásom biztosan abból a +8 évből adódik, amennyivel korábban jöttem a világra, mint te.
Én nem kívánnék ilyet senkinek, mert tuti kurva szar lehet. Inkább azt kívánom, hogy mindenki kerülje a lehetőségét.

Te is tudod, hogy a politikában mindent megengednek maguknak, és ez alól nem sok kivétel van. Azok se, akik le akarják váltani a jelenlegit. Ez persze nem felmentő ítélet. Az elmúlt 16 év politikusait nem lehet lehúzni a klotyón, mert akkor már Te meg Én kerülnénk oda, mert senki se maradna.

Más demokráciának mondott országban is megerősítik a rendőrség "helyzetét" ilyen kétesen értelmezhető akciókkal, lásd Anglia, Franciaország, Németország stb. csak az minket kevésbé érdekel. Sajnos a bilincselésnek nem sok értelme van, ezt mindenki tudja, ám ettől még nem lesz jogszerű a verés.

Van rendőr ismerősöm, és tökre meg tudom érteni, hogy egy-két elkapott csávó megkapja a többi 10 hajigáló ütlegadagját is. Ez annak persze nem annyira jó, aki kapja. Mindkét oldal helyzetébe bele tudom képzelni magam, de látok különbséget.
De igen az demokrácia ami itt most van.
Csak ezt régen úgy hívták népi demokrácia.
Akinek ez nem tetszik, szól ellene viperával eltörik kezét lábát.
Köszönöm ebből nem kérek.
Ahol az állami ünnepségekről több száz méteres kordonnal tartják távol az embereket, aztán egy jót ünnepelnek maguknak.
Bátor rendőreink az egyedülálló embereket, papokat, tanárokat, mérnököket szarrá vernik, de a barrikádépítőket csak nézik, utána meg a szájuk jár.
Szeretnélek megnyugtatni, én véletlenül nem szoktam ilyenbe belekeveredni.
Ha pedig te egy akkora jellem vagy, hogy a rendőrök helyében szép nyugodtan és fegyelmezetten elvezetnéd bilincsben aki 2 perce még kövekkel és ki tudja mivel dobált (magyarul az életedre tört), akkor csak azt tudom mondani, hogy gratulálok, ez igen!
Jelen hozzászólásod után szeretném, ha egy ilyen összecsapásban véletlenül belekeveredve kapj egy sorozatot.

Én sem támogatom a rendbontást és a kocsik felgyújtását, de ebben a "demokráciában" ezt azért lehet megtenni, mert az emberek már látták, hogy itt a vezetés mindent megtehet büntetlenül, olyanokat, amiért mások börtönben ülnek.

Egy demokráciában a rendőrök nem összeverik a rendbontókat és nem a földön fekvőket rugdossák, hanem megbilincselve előállítják. Igen ám, de ehhez 40 feletti IQ és némi kultúra kellene.

Miért hiszitek azt, hogy ha az egyik oldalon mindent szabad, akkor a másikon nem fognak mindent metenni?
Gyorsan bátran kitörlöm a nevemet a reg-lapról.
mellesleg az sem demokrácia, ha valakit összevernek viperával, de több értelme van, mint 48 óra elzárásnak. Az élet nem fenékig tejföl.

Elnézést kérek apukám,anyukám, tanáraim és minden emberi jogi aktivista nevében, hogy ilyen szélsőséges gondolataim vannak.
Igen, arra nagyon ügyelj hogy egy-két ilyen barikádépítőt meg ne bántsál, mert széthordják a te házadat is!