Szép napot! Visszaértem, csináltam egy ~280 kilós gurigát. Egyedül, mert senki nem akart jönni.
Viszont kb. aug. végi idő volt, nem volt egyáltalán hideg. Tartok tőle, hogy idén utoljára.
Most már csak vastag ruhában lehet kimenni, hideg aszfaltra - csak "annyi" élvezet, hogy kétkerék, nem négy.
Én is azt olvastam, hogy külön a Banditnak csinálják.
Össze kellene számolni, mennyi féle blokkal és motorral van jelen a piacon. Vajón megéri ez nekik?!
Ami számomra érdekesebb, az az új Banditok. Vizes, injektoros motorokat kaptak, a kicsi, és a nagy is. Amire meg nem számítottam végképp, hogy (ha jól látom) nem valamelyik már gyártott blokkot kapták meg.
Esztétikai kifogásaim vannak vele. Nekem nem tecc, hogy igénytelen a féktartály a kormányon (ld. GSX 1400-on szokásos fekete doboz), illetve tényleg túlzás egy 1400-as sor4 blokk bele.
Maci23 minimum egy honap van még hátra, mult évben november 19-ig jártam vele mindennap
Azthiszem én idén befejeztem a motorozást...:(( Hacsak nem lesz vmi iszonyat nagy hőség igy október közepén...:):)
Viszont kb. aug. végi idő volt, nem volt egyáltalán hideg. Tartok tőle, hogy idén utoljára.
Most már csak vastag ruhában lehet kimenni, hideg aszfaltra - csak "annyi" élvezet, hogy kétkerék, nem négy.
Én is békejobbot nyújtok
Elhiszem, hogy eleged van, de hidd el, érted és kollégáidért is szót emeltünk.
Iwiw: hónapokon keresztül jelöltelek, de nem igazoltál vissza. Ezért gondoltam, hogy nem szívesen látsz az ismerőseid közt.
De véged van, ma újra bejelöllek
Egyébként megtehetnéd, hogy veszel egy Hondát, vagy Suzukit, mert az R1-en nem igazán találok fogást
mi az ábra?
suzuki témakör: b-king tudtommal a 2007-es idényre már itt lesz, a busa lesz 1400-as, de az csúszik egy idényt.
blindmouse! írtam mailt, csekkold!
Lecso: a GSX1400-ról nincs semmi azon a CD-n?
Össze kellene számolni, mennyi féle blokkal és motorral van jelen a piacon. Vajón megéri ez nekik?!
A képeket egy Suzuki gyári CD-ről szedtem. 2007-es modellek a címe....
2007-ben viszont a Busa kicsit meghízik, 1400-es lesz: gondolom azt a blokkot kapja meg.
milyen kicsi a forgalom ma ..
a b-king egy vadállat. nekem kicsit túldizájnolt, de ez persze ízlés kérdése. 1,3-as motor van benne, nem? az olajtartály télleg ritka rusnya.
lecsó, nagyon lelkes lettél a buzukik irányába az új melóhelyeden a főnök is nézi a fórumot, és meg kell dobni az eladásokat??
Esztétikai kifogásaim vannak vele. Nekem nem tecc, hogy igénytelen a féktartály a kormányon (ld. GSX 1400-on szokásos fekete doboz), illetve tényleg túlzás egy 1400-as sor4 blokk bele.
Fincsi mi?