Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan, dehogy csutortokon akkor lehet h nem is jovok haza csak majd az uccso vonattal ^^ Mertugye rucikorutnak nemhiszem h este 7nel elobb vege lenne :D Hacsak nem 7kor kezdodik most az ivaszat hanem kesobb.. Mert en csak azzal tudok hazajonni... videk...
ez ügyben én is intézkedtem
miért még mindig zőőd ?
a mézespálinka készletet már bekészitettem
ÁÁÁÁÁÁÁÁ.....NEM
Most nézem csak szemüvegben, az én testem sem nádszál. Ha fehér lenne az esőruha, a michelin szerződést ajánlana.
meg ijen is vóóót
Az időjárási adatokat böngészve, biztos ami-biztos, elkezdtem zsírpárnát növeszteni
hát ezt most te kezdted
Nem lehet mindent kiírni, esetleg az asszony is benéz a fórumra

A másik kérdésben tényleg lépnünk kellene

Pár sör után biztos sokkal okosabbak és lelkesebbek leszünk
mi ez az uniformis? van stuff esőruha? mennyiér méritek? bocs, mértétek. a héten be kell szereznem a vikkendre kettőt. én költséghatékonyság szempontjából a spoolokat találtam most a legjobbaknak. meg is néztem, varrott/hegesztett, korrekt cuccok. és van piros
Lecsó felkavarta az emlékeket.....................
Ugye nem a motorom szine lesz a beszédtéma megin?
blindmause - látom, már a nikon d-re keresgélsz..
karmi, fóka, itt már megint milyen konspiráció készül???

fentiek és tomato!! mi van az mz projekttel? nem kéne már jelentkeznünk??? meg beszerezni a vasat szezon utáni áron??? csütörtökön egy-két sör mellett megbeszéljük? egyízben akkor spórolhatnánk is rá valamennyit

én tegnap motoroztam, de olyan másnapos voltam, h nem volt túl nagy élmény..
Sztédzs is feszít a Stuffba. A szgép aszongya, hogy 2006.06.04. 4 óra 58 perckor. Kizárt. Valahol Szlovákiában. Ez viszont biztos.
estét!
ESOzold?
oooo...azom nincs...de csak adnak valamit...remelem :]
És így folytatódott
Mikor és hol készült?
Jól van, na

Fókával már félszavakból is megértjük egymást
Fotómágusok! Egy kis ínyencség: link

Bocs az off-ért...
jaj de szép volt

ha jól emlékszem még jég is esett
Bocs a szóismétlésért

Ja, és könyvem is van, szívesen kölcsönadom.