Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól esik az aggódás!

A "sexy (nagyon tetszik a jelző ) fazer" kitűnő egészségnek örvend
Szebb, mint mikor láttad
Ja a gazdája is...
szija!

Ez azt jelenti,hogy ujra használható állapotban van a gépezet?!
mar kezdtel hianyozni :]] mivan a sexy fazerrel? meggyogyult? :)
Sziasztok!

Jelentem megvagyunk a mocimmal minda kette, csak az elmúlt napok eseményei, kissé háttérbe szorították a fórumozást (itt köszönöm meg Tomató érdeklődését ).

Ha lesz energiám, végigolvasom az az elmúlt napok hozzászólásait.
Hello. Ismét véleményt kérnék. Most ezt a Zeus sisakot néztem ki. Kivehető a bélés, 4 pontos szellőzőrendszer, orrvédő, bogárháló meg még ilyen apróságok vannak rajta.
Mindezt 19500 forintért. Szerintetek megérné (mz-re használnám)?
Mikor jöttök erre?

szerdán hozzam a GPS-t??
Ha nekem annyi penzem lenne mar lenne egy motorom :]]]
Jövőre Skócia?
Akkor nem szóltam. Pedig nagyon hasonlított rád akit láttam. És egy motoros barátja volt.
Nem jartam mostanaban repteren :] Bar most hogy kerded.... jo lenne elmenni valami jo messszimesszi tajra... tetszene a dolog :]
Hello
Nem lehet véletlenül hogy vasárnap téged láttalak a reptéren egy motorossal? (Akkor jöttünk haza nyaralásból)
akko ruhazz be egy csomagnyit magad
ebbe nem megyek bele, kezd olyanná valni, mint a kedves "majd pár nap múlva utalom, most technikai problémáim vannak" típusú üyfél..
megkapod maskor
ezek szerint b*szhatom a gumicukromat kikrály..
nemigazan lennek jo tarsasag holnap :] de valamikor talizhatunk ha gondolod csak most nem hiszem... bar mondom meg meglatom
Ezt nem mondod komolyan
Tessék jönni és kész.....Ki fog engem meghívni

De én nem vehetek ki szabit.....
Én mindíg így indulok el...........azután meg

Most már másnapra, szabit veszek ki
1.: Kozmax és Senorita
2.: Mara+R6-os Ákos
3.: Kawabééb egyedül (csak 20:30-ig)
4.: TeeJay (tervbe véve...)
5.: Maci23 (lehet)
6.: tomato
7.: lumbergh
8.: lecso+Bea
HOLNAP BESZKÁRT:

1.: Kozmax és Senorita
2.: Mara+R6-os Ákos
3.: Kawabééb egyedül (csak 20:30-ig)
4.: Roliii+Leonetta
5.: TeeJay (tervbe véve...)
6.: Maci23 (lehet)
7.: tomato
8.: lumbergh
9.: lecso+Bea
B@ssza meg de jó lenne így érteni a kurva szgéphez.

KÖSZÖNÖM!!!
Akkor mégegyszer, monnyuk igazából csak a vége maradt le.

Indulás 10-kor a már szokásosnak mondható M3-Shell-nél.
2/A a Rád-Penc i leágazásig, Rád-Penc-Csavár-Acsa. Ott egy balos, Fel Becskéig, utána kb.6 km. jobb Szanda felé. Szanda várát vagy megnézzük, vagy nem, attól függoen mekkora sár lesz, meg megtalálom-e az új felvezeto utat a kobánya felol.
Ezután egy igen szép rész következne, kb. 15-20 km. Régebben katonai terület volt, csak egy keskeny, de jó minoségű aszfaltút vezet át rajta.
Bokor nevű településre jutnánk ki. Innen Kutasó, Cserhátszentiván, Alsótold (a helyiek szerint innen származik Toldi Miklós). A falu határában van egy Bableves csárda nevű hely, itt megebédelnénk.

Tovább Pásztó, innen hatolnánk be a Mátrába. Erre rosszabb az út, mint Gyöngyös felol, de király így is.
Ha esetleg az elobb említett Bableves csárdához forán érkeznénk, ehetnénk itt a Szlovák étteremben. LAPCSANYKA van.
Egerig a jól ismert kanyarok. Majd a kb. 17 km.-re lévo Bogácson elfoglalnánk a szállást. Nem tom lehet-e a kempingben tüzet rakni, vszínűleg fát kéne szeresznünk, de ezt még lefixálom.
Négyágyas faházakban lennénk, asszem fűtés nyema. Nagyon hasznos szokott lenni egy kis elektromos fűtoventillátor. A szállás 2600/ fo.

Másnap bebarangolnánk a Bükkaljai kis falvakat, Cserépfalut, Bükkzsércet, fenn Répáshután megebédelnénk, Lillafüreden megállhatnánk egy kicsit a tónál, majd Mályinka Szilvásvárad útvonalon megindulnánk hazafelé. Azt, hogy merre megyünk majd meglátjuk, mennyire sietünk.
Gyereeee...Léccciléccciléccci
Rolii, mehetünk csajozni!!!