Azt azert ne felejtsd el hogy bele lesz szerelve okosba az orditos nyitott dobokba a langszoro hogy mikor gyertyazik akkor jaszkari legyen. Es persze a kek neonok mellett lesz rajt higanykapcsolos lampa a hason mer nehogyma nelassa a cshayszeekat miko majerkedik...
Szegény böhöm. Faszom a sok rohadt nyomorék autósba. HÁT ÉLET AZ ILYEN???
Nembaj, már úgyis le kellett cserélni a Gixxert, mert kimotorozta, gyenge volt. Meg már nem látszott a gumin a színes csík, lekopott az a szar.
Mondta nekem a Csöcsi (tudod, a Bobó spanja...), hogy a böhöm a Jocóéktól "okosba" fog venni egy zsír Busát, mert abban több a kakaó autópályán. Meg tesz bele elektronikát, meg sportlégszűrőt, mert mégse legyen már parasztBusa!
ki a f*szom az a rosszi? nagy név nem lehet, nem találkoztam még vele sem a nyugati téren, sem kerekezve az andrássyn... a pityke, a zúzó, a böhöm meg a szlájder - na azok aztán tudnak. zsír új gixer ezer, tudod a legvagányabb kék-fehér, na tőlük lehet tanulni a körúton. tudnak gumit is füstöltetni, meg minden, igazi faszagyerekek, uh ne rosszizzál itt nekem, vazz.. bár most böhöm kórházban van, mert valami faszkalap kikanyarodott elé, mikor kilónyócvannak tépett a bah csomóponton. kibaszott autósok, csak a baj van velük...
legurulok hódmezővásárhelyre kocsival. ha midnen jól megy, az utolsó esküvő lesz idénre. remélem.. ha elmotoroztok addig, szombat este 7-8 körül ki tudok csepészni pár szelet dobostortát meg csirkecombot nektek
Most mi van???
tomato! Ti raboltatok bankot?!??
Remélem nem téged lőttek lábon Pohiék az üldözés után...
-A Diszidálásodról meg csak annyit, hogy "el lehet menni kéremszépen"... (csak ne felejts itt...)
Nembaj, már úgyis le kellett cserélni a Gixxert, mert kimotorozta, gyenge volt. Meg már nem látszott a gumin a színes csík, lekopott az a szar.
Mondta nekem a Csöcsi (tudod, a Bobó spanja...), hogy a böhöm a Jocóéktól "okosba" fog venni egy zsír Busát, mert abban több a kakaó autópályán. Meg tesz bele elektronikát, meg sportlégszűrőt, mert mégse legyen már parasztBusa!
Szombat este megfórumozhatjuk...
Szóval, ha jó neked a vasárnap akkor ok.
2. - tgyene
3. - tom74
4. - +1
5. - lum
6. - +1
7. - tomato
8. - Zsuzsi
9. - Kitti
10.-lecso
11.-Bea
12.-Lojzi
13.-+1
14.-kozmax
15.
16.
17.-+3
18.-Otto (Sztédzs)
19.-+1
20.-Fóka
21.+1
22.-Gyula
23.-+1
24. - hidi ( ha addigra összerakják a motorom, ill. csak estére érnék Bogácsra)
25.Korny
26. RoLi
5 perc melegites utan a kisnijna 3as leomloje cseresznyevorosen izzott...
Ott nem tanulok semmit. Bár a kanyarok val"szeg jobban beláthatók...
Véletlenűl én álltam a kocsisor elején és Pimpi vágtatott át a kereszteződésen!
Csórikám kocsiban ült...
Boldog Születésnapot Kawagirl
tök olyanra sikeredett a dallam, mint ahogy a Jucus énekelte
Most mi van???
tomato! Ti raboltatok bankot?!??
Remélem nem téged lőttek lábon Pohiék az üldözés után...
-A Diszidálásodról meg csak annyit, hogy "el lehet menni kéremszépen"...
(csak ne felejts itt...)
Fóka!
Grat neked is a zsebmocihoz!
Bééééb!
Ez meg a tiéd:
Boldog szülinapot Kawabééb!