Úgy néz ki nekem meg nem kell bejönni éccaka: a support elutasította az 1-es prioritást, így a mi időzónánkban marad a probléma megoldása.
Legalább ma degeszre alszom a fejem...
Pimpi,aki alapitotta a topicot,ezt irta arra h mit is takar a Műmájer Majrécsík-Killer Klub: jó fej srácok, akik imádnak motorozni és törekszenek arra, hogy motoros képességeiket folyamatosan fejlesszék, mindeközben jól érezzék magukat.
hm...akkor nem csak a klubtalira nem megyek,de már ide sem fogok többet irni....
Mindenki!!!!
Ha láttok jó választási plakátokat (mindegy melyik oldalé ) akkor dobjátok el nekem a címet mailben légysziiiiiiii!! kaptam egy jó ki melót: óriásplakátfényképezés
Előre is köcke!!! Utána majd megmutatom mi lett belőle!
Nah, én alapvetően szoftvermérnök vagyok, Oracle EBS-szel, minimális mértékben DB-vel foglalkozok.
Ilyen winfosos gány mint exchange nekem nem pálya. Esetleg kollega, de ő meg nem motorozik, sőt nem érti én miért...
Legalább ma degeszre alszom a fejem...
Ez nem vicces: tessék eljönni, és baracklevet inni!
hm...akkor nem csak a klubtalira nem megyek,de már ide sem fogok többet irni....
Saját def. szerint még csak az @RC-on láttam jó plakátot.
Mind1, majd biznicelek főnökkel a munkaidőmről. Nem fogja szeretni...
Ha láttok jó választási plakátokat (mindegy melyik oldalé ) akkor dobjátok el nekem a címet mailben légysziiiiiiii!! kaptam egy jó ki melót: óriásplakátfényképezés
Előre is köcke!!! Utána majd megmutatom mi lett belőle!
a. bealszok
vagy
b. török zúzok (aztán meg az én arcomat zuzzák be... )
vagy
c. elvisznek az ufók.
1.: Kozmax és Senorita
2.: Mara+R6-os Ákos
3.: Kawabééb egyedül (csak 20:30-ig)
4.: Roliii+Leonetta
5.: TeeJay (tervbe véve...)
6.: Maci23 (lehet)
7.: tomato
8.: lumbergh
Az 5. ponthoz csak annyit tennék hozzá, hogy ma még (nem is, már holnap) éjjel 2-re bejövök dolgozni.
Szóval nem ígérem.
1.: Kozmax és Senorita
2.: Mara+R6-os Ákos
3.: Kawabééb egyedül (csak 20:30-ig)
4.: Roliii+Leonetta
5.: TeeJay (tervbe véve...)
6.: Maci23 (lehet)
7.: tomato
8.: lumbergh
a kocsmáros nem lesz szolgáéatban, de jön, csk lehet, kicsit késve, mert a másik boltban lesz.
Buuuurn baby Buuuurn
Hatjo, akkor felgyujtom az egeszet.
Ilyen winfosos gány mint exchange nekem nem pálya. Esetleg kollega, de ő meg nem motorozik, sőt nem érti én miért...