Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismet vacon, udv mindenkinek...a holnapi ivaszatra ugy nez ki en nem megyek de majd meg kiderul... szal engem ne vegyetek biztosra
Úgy néz ki nekem meg nem kell bejönni éccaka: a support elutasította az 1-es prioritást, így a mi időzónánkban marad a probléma megoldása.
Legalább ma degeszre alszom a fejem...
Okk,de max 1-2 órát maradok,hisz másnap meló van....
Na!!!
Ez nem vicces: tessék eljönni, és baracklevet inni!
Pimpi,aki alapitotta a topicot,ezt irta arra h mit is takar a Műmájer Majrécsík-Killer Klub: jó fej srácok, akik imádnak motorozni és törekszenek arra, hogy motoros képességeiket folyamatosan fejlesszék, mindeközben jól érezzék magukat.

hm...akkor nem csak a klubtalira nem megyek,de már ide sem fogok többet irni....
Jah...bocseeee,akkor én mégsem megyek...
Benne van az alapito okiratban
Múltkor voltatok, és olvastam, hogy micsoda szenvedés volt. Nem hagyhatom, hogy klubtársak egyedül szenvedjenek...
Ki mondta hogy kötelező az ivás?! :P:P:P:P
Mi a "jó" definiciója?
Saját def. szerint még csak az @RC-on láttam jó plakátot.
A taxi egy kicsit sokba kerülne.
Mind1, majd biznicelek főnökkel a munkaidőmről. Nem fogja szeretni...
az ideális sorrend b-a-c, orrtörés nélkül. ha hazateleportálsz, akkor ráadásul nem kell taxit fizetned... he? mi itt a gond?
Mindenki!!!!
Ha láttok jó választási plakátokat (mindegy melyik oldalé ) akkor dobjátok el nekem a címet mailben légysziiiiiiii!! kaptam egy jó ki melót: óriásplakátfényképezés

Előre is köcke!!! Utána majd megmutatom mi lett belőle!
Ha fáradt vagyok és ráiszok akkor:
a. bealszok
vagy
b. török zúzok (aztán meg az én arcomat zuzzák be... )
vagy
c. elvisznek az ufók.
ne légy kislány! jössz, punktum!
okt 14-15 90%, h megy nekem+a benzintyúknak. csatlakozom pari kérdéséhez - mikor adom a zsetont, és meddig kell véglegesíteni?
HOLNAP BESZKÁRT:

1.: Kozmax és Senorita
2.: Mara+R6-os Ákos
3.: Kawabééb egyedül (csak 20:30-ig)
4.: Roliii+Leonetta
5.: TeeJay (tervbe véve...)
6.: Maci23 (lehet)
7.: tomato
8.: lumbergh

Az 5. ponthoz csak annyit tennék hozzá, hogy ma még (nem is, már holnap) éjjel 2-re bejövök dolgozni.
Szóval nem ígérem.
a jó benyót ne erre pazaroljátok. én elmotorozom, és cserébe szétrugdosok bármilyen szervert, ha kell
HOLNAP BESZKÁRT:

1.: Kozmax és Senorita
2.: Mara+R6-os Ákos
3.: Kawabééb egyedül (csak 20:30-ig)
4.: Roliii+Leonetta
5.: TeeJay (tervbe véve...)
6.: Maci23 (lehet)
7.: tomato
8.: lumbergh

a kocsmáros nem lesz szolgáéatban, de jön, csk lehet, kicsit késve, mert a másik boltban lesz.
Koszonom a a nemes felajanlast
Buuuurn baby Buuuurn
Fél tank benzinnel hozzá tudok járulni az ügyhöz.
Azabaj hogy alapvetoen ensem, csak ezt most a nyakamba varrtak
Hatjo, akkor felgyujtom az egeszet.
Nah, én alapvetően szoftvermérnök vagyok, Oracle EBS-szel, minimális mértékben DB-vel foglalkozok.
Ilyen winfosos gány mint exchange nekem nem pálya. Esetleg kollega, de ő meg nem motorozik, sőt nem érti én miért...
azert a lecso vs martin meccs tetszett
Örülj, hogy csak azt láttad!!