Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tomato!

Olvasd el mit írnak a Zeus-ról
Bizony ám :):):)
Most nézem hogy elmultunk 1 évesek!!!!
Akkor holnap ezt is meg kell ünnepelni
Motorrevű utolsó oldala... AGV sisak: Rossi MotoGP, Rossi Mugello 131.200-FT,
Racing Red,Blue,Green: 107.000
A HJC a Shoei tulajdonában? van, vagy azok régi licencei alapján gyárt sisakot.
A tesztek alapján elég jó sisakok. Persze azon belül is van jobb és gyatrább is (csakúgy, mint más gyártmánynál)
Jó estét mindenkinek!
janimano01: annak idején én is láttam egy helyen, próbáltam utánanézni az Interneten, de csak 1 utalást találtam (mondjuk nem törtem össze magam a keresésben).
Végül mivel semmi infóm nem volt róla, ezért én tovább kerestem és más típust vettem.
Bogár háló......meg kivehető bélés........A lényeg hogy jól VÉDJEN!!!!
A kivehető bélésem (pedig nekem SCHUBERTH-m van ) még egyszer talán ha kivettem. Használok maszkot "télen" nyáron. Nyáron az izzadtságot veszi fel, "télen" meg melegít. A bogarakat meg a legkönyebb letisztítani. Egyszerű vizes papírzsepkendővel. A hozzá nem férhető helyeket meg sűrített levegős SPRAY-l szoktam takarítani
De ezek nem csak a matricában különböznek?
Ezt is köszönöm szépen.
Egyébként 22000-ért néztem egy HJC-t (tomato; gondolom ez ismertebb) De abban csak egy bogárháló volt. Se kivehető bélés se semmi más.
... azaz megér
Szia! Jm.

Nem ismerem a bukómárkát, de amit leírtál róla nem hangzik rosszul, annyit biztos meér.
Én megmondom őszintén, hogy foggalmam sincs milyen sisak ez a ZEUS
De ennyi pénzért már lehet hogy vannak ismertebb és tesztelt sisakok
Szándékosan nem válaszol senki??????
PLS Válaszoljatok. (lentebb írtam már)
Köszi Gino

HIDI!!!! Gyertek akár szombaton is utánnunk. Kozmax is dolgozik és utánna jön
Erősen meggondolás tárgya , bár nem reménytelen, főleg a vásárnapon. Az igazság , az h hiányoznak/tok Műmájerek , csak nekem a szerdai klubtalik almásak...
Szia tomato!

1 tipp a Yamahának.
Használtban, én a japánt választanám
Jaj!!

Nekem is lenne egy kérdésem!!!!!

Szerintetek melyiket válasszam???

- Gilera Typhoon
vagy
- Yamaha Neos

kb. egyforma év (1999) és km
LECSÓ Írta!!!

Indulás 10-kor a már szokásosnak mondható M3-Shell-nél.
2/A a Rád-Penc i leágazásig, Rád-Penc-Csavár-Acsa. Ott egy balos, Fel Becskéig, utána kb.6 km. jobb Szanda felé. Szanda várát vagy megnézzük, vagy nem, attól függoen mekkora sár lesz, meg megtalálom-e az új felvezeto utat a kobánya felol.
Ezután egy igen szép rész következne, kb. 15-20 km. Régebben katonai terület volt, csak egy keskeny, de jó minoségű aszfaltút vezet át rajta.
Bokor nevű településre jutnánk ki. Innen Kutasó, Cserhátszentiván, Alsótold (a helyiek szerint innen származik Toldi Miklós). A falu határában van egy Bableves csárda nevű hely, itt megebédelnénk.

Tovább Pásztó, innen hatolnánk be a Mátrába. Erre rosszabb az út, mint Gyöngyös felol, de király így is.
Ha esetleg az elobb említett Bableves csárdához forán érkeznénk, ehetnénk itt a Szlovák étteremben. LAPCSANYKA van.
Egerig a jól ismert kanyarok. Majd a kb. 17 km.-re lévo Bogácson elfoglalnánk a szállást. Nem tom lehet-e a kempingben tüzet rakni, vszínűleg fát kéne szeresznünk, de ezt még lefixálom.
Négyágyas faházakban lennénk, asszem fűtés nyema. Nagyon hasznos szokott lenni egy kis elektromos fűtoventillátor. A szállás 2600/ fo.

Másnap bebarangolnánk a Bükkaljai kis falvakat, Cserépfalut, Bükkzsércet, fenn Répáshután megebédelnénk, Lillafüreden megállhatnánk egy kicsit a tónál, majd Mályinka Szilvásvárad útvonalon megindulnánk hazafelé. Azt, hogy merre megyünk majd meglátjuk, mennyire sietünk.

válasz erre
Egyenlőre szép idő várható, úgyhogy valamikor, ha összefutunk, kipróbáljuk.
Apropó, mi van a Bogáccsal? Okt 14-én.
Yesssss, ha egyben leszünk...
Vagyok én is
Hulla fáradt vok Kellene egy masssző (mert fáj a hátam meg a vállam), meg pezsgőfürdő (csak hoyg jobb kedvem legyen), meg minden...
hat ha egyszer az imadom azt a motort... remelem lesz ra meg alkalom hogy kiprobalhassam a hatso uleset ;]
Tökéletesen, csak a személyre (súlyomra ) szabott gátló nem jött össze

Alig két hónapja rendeltem, de mire leesik a hó, lehet, hogy lesz belőle valami