A HJC a Shoei tulajdonában? van, vagy azok régi licencei alapján gyárt sisakot.
A tesztek alapján elég jó sisakok. Persze azon belül is van jobb és gyatrább is (csakúgy, mint más gyártmánynál)
Jó estét mindenkinek! janimano01: annak idején én is láttam egy helyen, próbáltam utánanézni az Interneten, de csak 1 utalást találtam (mondjuk nem törtem össze magam a keresésben).
Végül mivel semmi infóm nem volt róla, ezért én tovább kerestem és más típust vettem.
Bogár háló......meg kivehető bélés........A lényeg hogy jól VÉDJEN!!!!
A kivehető bélésem (pedig nekem SCHUBERTH-m van ) még egyszer talán ha kivettem. Használok maszkot "télen" nyáron. Nyáron az izzadtságot veszi fel, "télen" meg melegít. A bogarakat meg a legkönyebb letisztítani. Egyszerű vizes papírzsepkendővel. A hozzá nem férhető helyeket meg sűrített levegős SPRAY-l szoktam takarítani
Ezt is köszönöm szépen.
Egyébként 22000-ért néztem egy HJC-t (tomato; gondolom ez ismertebb) De abban csak egy bogárháló volt. Se kivehető bélés se semmi más.
Erősen meggondolás tárgya , bár nem reménytelen, főleg a vásárnapon. Az igazság , az h hiányoznak/tok Műmájerek , csak nekem a szerdai klubtalik almásak...
Indulás 10-kor a már szokásosnak mondható M3-Shell-nél.
2/A a Rád-Penc i leágazásig, Rád-Penc-Csavár-Acsa. Ott egy balos, Fel Becskéig, utána kb.6 km. jobb Szanda felé. Szanda várát vagy megnézzük, vagy nem, attól függoen mekkora sár lesz, meg megtalálom-e az új felvezeto utat a kobánya felol.
Ezután egy igen szép rész következne, kb. 15-20 km. Régebben katonai terület volt, csak egy keskeny, de jó minoségű aszfaltút vezet át rajta.
Bokor nevű településre jutnánk ki. Innen Kutasó, Cserhátszentiván, Alsótold (a helyiek szerint innen származik Toldi Miklós). A falu határában van egy Bableves csárda nevű hely, itt megebédelnénk.
Tovább Pásztó, innen hatolnánk be a Mátrába. Erre rosszabb az út, mint Gyöngyös felol, de király így is.
Ha esetleg az elobb említett Bableves csárdához forán érkeznénk, ehetnénk itt a Szlovák étteremben. LAPCSANYKA van.
Egerig a jól ismert kanyarok. Majd a kb. 17 km.-re lévo Bogácson elfoglalnánk a szállást. Nem tom lehet-e a kempingben tüzet rakni, vszínűleg fát kéne szeresznünk, de ezt még lefixálom.
Négyágyas faházakban lennénk, asszem fűtés nyema. Nagyon hasznos szokott lenni egy kis elektromos fűtoventillátor. A szállás 2600/ fo.
Másnap bebarangolnánk a Bükkaljai kis falvakat, Cserépfalut, Bükkzsércet, fenn Répáshután megebédelnénk, Lillafüreden megállhatnánk egy kicsit a tónál, majd Mályinka Szilvásvárad útvonalon megindulnánk hazafelé. Azt, hogy merre megyünk majd meglátjuk, mennyire sietünk.
Olvasd el mit írnak a Zeus-ról