na képzeld el magad ettől harminc méterre, amikor még vergődik a betonyon és minden röpköd szana meg szét, miután megállt meg elkezdett füstölni, azt vártam, hogy mikor robban föl hmm
Gyere el Győrbe, itt kedvesebben fogadják az új bmw-t kipróbálni akaró ámuló motoros népet
Mellesleg - senki ne haragudjon meg - engem a külső annyira nem fogott meg. De ez lehet, hogy az én izlésficamomnak köszönhető. Bezzeg a teljesítmény...
Végre valaki, aki elismeri a bajorok tudását.. irigyellek, én is szívesen kipróbálnám sok másik modelljük mellett, de a kecskeméti BMW-sek tuskó társaság, így max. akkor próbálok ha veszek is..
az meg mostanában nem fog bekövetkezni..
A hétvégi gurulás ráébresztett, hogy a túrákkal még várnom kell, max. hatótávom Örkény, jó esetben Bp., talán jövőre már jobb lesz a térdem..
Pari! Grat Kittinának!
Többiek! Mikor jöttök Kecskemétre gokartpályázni?!?
Nem tom mivan. Sztem a lányomtól kaptam el, de őt nem viselte meg ennyire. Köhögés, orrfolyás, fejfájás, torok, szal minden jó.
Mondjuk legalább osztom az amőbán a komcsikat.
Meg szól a Jethro Tull.
Kómában van a gépem otthon! Úgyhogy még csak most tudtam felnézni! Nagyon jó volt veletek gurulni szombatom, köcönöm!!! Remélem tavasszal már sajáttal száguldozhatok veletek Kawanyu mögött mert akkorra ő már rutinos róka lesz hozzám képest!
Kozmax: gratula a lányodnak! Pohi: szerintem a legtöbbjével keményebben kellett volna, csak sajnos volt 1-2 eset amikor egyáltalan nem kellett volna.
Rolii motorját meg én is feketének néztem, csak közel derül ki, hogy zöld. Karmi: mikor lesz meg a vas? Maci: mennyit gurultatok végül is?
Már itthon vagyok, úgyhogy nem......egyenlőre....... bár szerintem péntek éjféltől kampánycsend, aztán nagy valószínűséggel akkor szét lesznek zavarva és nem kizárt, hogy a héten még fel kel majd menni szeretett nagyvárosunkba .
szép jo estét mindenkinek!!! tomato: gratula a lányodnak
ma délután sikerült motorra szállni a lányommal eggyüt és megnéztük az Ozora-i várat. Nem nagy szám a felsö szinten csak az üres falak voltak. Ettöl függetlenül nagyon jot gurultunk és a végére össze jött 302km.
Pohi nem csodálom, a helyedben énis revansot akarnék venni de az ésszerűség határait ne lépjük át :] Az a baj hogy általában túl sokan vannak... de azért remélem nem lesz bajod ott kinn a sok barom ellen ^^
ez történt ma velem, szép mi?