Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na képzeld el magad ettől harminc méterre, amikor még vergődik a betonyon és minden röpköd szana meg szét, miután megállt meg elkezdett füstölni, azt vártam, hogy mikor robban föl hmm

ez történt ma velem, szép mi?
Csao!

Gyere el Győrbe, itt kedvesebben fogadják az új bmw-t kipróbálni akaró ámuló motoros népet
Mellesleg - senki ne haragudjon meg - engem a külső annyira nem fogott meg. De ez lehet, hogy az én izlésficamomnak köszönhető. Bezzeg a teljesítmény...
Kicsit késve:

Szia Hidi!

Végre valaki, aki elismeri a bajorok tudását.. irigyellek, én is szívesen kipróbálnám sok másik modelljük mellett, de a kecskeméti BMW-sek tuskó társaság, így max. akkor próbálok ha veszek is..
az meg mostanában nem fog bekövetkezni..

A hétvégi gurulás ráébresztett, hogy a túrákkal még várnom kell, max. hatótávom Örkény, jó esetben Bp., talán jövőre már jobb lesz a térdem..

Pari! Grat Kittinának!

Többiek! Mikor jöttök Kecskemétre gokartpályázni?!?
Nem tom mivan. Sztem a lányomtól kaptam el, de őt nem viselte meg ennyire. Köhögés, orrfolyás, fejfájás, torok, szal minden jó.
Mondjuk legalább osztom az amőbán a komcsikat.
Meg szól a Jethro Tull.
Hallom hogy vagy, jobbulást!

Ennyire megfáztál???
www.videa.hu/main.php?page=pla...
Na sziasztok!!

Kómában van a gépem otthon! Úgyhogy még csak most tudtam felnézni! Nagyon jó volt veletek gurulni szombatom, köcönöm!!! Remélem tavasszal már sajáttal száguldozhatok veletek Kawanyu mögött mert akkorra ő már rutinos róka lesz hozzám képest!
Jó reggelt/napot!
Nah, tegnap. Gondolkoztam, hogy megyek, de aztán inkább a du-i szunyokálást választottam.
Szép reggelt mindenkinek!
Hallom a hétvégén mindenki kigurulta magát
Jóreggelt!!!

Szombati napot kérdezed?! 390,4 km-t moccoztunk! Nah lépek dolgozni... Du leszek
Sorry, reggel van.
Tehát:
Tomato: gratula a lányodnak!
Na megyek inni egy kávét.
Jó reggelt!

Kozmax: gratula a lányodnak!
Pohi: szerintem a legtöbbjével keményebben kellett volna, csak sajnos volt 1-2 eset amikor egyáltalan nem kellett volna.
Rolii motorját meg én is feketének néztem, csak közel derül ki, hogy zöld.
Karmi: mikor lesz meg a vas?
Maci: mennyit gurultatok végül is?
Hááát elég nehezen
Jó reggelt!!!
Csak azt tudnám, hogy bírtok ilyen kora hajnalba felkelni.
Jó reggelt!
Ma még szép időnk lesz, aki teheti menjen motorozni!
Keddtől már jön az esős, őszies időszak
Jó hajnalt!

tomato: Gratula a lányodnak , igen büszke lehetsz rá!
Az a szoba a várban volt találhato, és az 2000-ben volt felujjitva
reméljük erre nem kerül sor... kár hogy sok a buta buta nagyonbuta ember...
Nagyon tetszik a második kép!! Gyönyörű az a kastély... majd egyszer megnézzük miis remélem :]
Már itthon vagyok, úgyhogy nem......egyenlőre....... bár szerintem péntek éjféltől kampánycsend, aztán nagy valószínűséggel akkor szét lesznek zavarva és nem kizárt, hogy a héten még fel kel majd menni szeretett nagyvárosunkba .
szép jo estét mindenkinek!!!
tomato: gratula a lányodnak

ma délután sikerült motorra szállni a lányommal eggyüt és megnéztük az Ozora-i várat. Nem nagy szám a felsö szinten csak az üres falak voltak. Ettöl függetlenül nagyon jot gurultunk és a végére össze jött 302km.
Köszönöm mégegyszer!!!

Amúgy meg Jó éjt
Gratulálok tomato Kittihez :]

Pohi nem csodálom, a helyedben énis revansot akarnék venni de az ésszerűség határait ne lépjük át :] Az a baj hogy általában túl sokan vannak... de azért remélem nem lesz bajod ott kinn a sok barom ellen ^^
Tomato!

Gratulálok a kislányod sikereihez, büszke lehetsz rá
szia tomato és jó estét mindenkinek !
kittyhez gratulálok !!! dagadjon a melled !!!!