Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy francia építő... Bocs, ha láttátok már.
Sziasztok !

Most értem haza a biztosításból. Elég jó volt pénteken 05 órától-01-ig és szombaton is 05 órától-01-ig sikerült dolgozni. Pénteken a csurka tüntetésen voltunk a Rákóczi téren. Itt állva full cuccban (golyóálló, sisak, könyök, térd, sípcsontvédő stb.) hallottam egy elég ismerős hangot éreztem ez más motor hangja nem lehet és ekkor befordult a térre ROLI kedves rendszergazdánk kormos színű motorjával a sárga suomy sisakban. Integettem neki, de szerintem meglepődött a sok rendőrön és a forgalomterelésen így csak lassított majd a behajtani tilos ellenére asszem elhúzott a térről az egyirányúval szemben . Érdekes volt az egész, főlleg másnap a TV-nél főlleg öregasszenyok meg öregemberek szólogattak be állandóan ha hiszitek ha nem. Sajnos nem támadott meg minket senki és a várva várt ütközet elmaradt
Szép napot és jó gurulást mindenkinek!
Köszi!
Mi meg itt vagyunk a Komjátiba.
jó gurulást nektek:)
a lányomék 1-kor lesznek. estig itt leszünk:(
És lélekben én is :]
Szentendre-Lepence-Visegrád-Egom-Dobogókő-Csobánka

Ez a mai gurulás útvonala.Akinek van kedve csatlakoznia,jöjjön az Óbudai(vörösvári úton ami van) Meki parkolójába. 14:00-kor indulunk!!

Akik eddig jönnek:
- Pusi
- maci23(én )
A 2óra is stimmel :D:D:D Bécsi úti,ill már Óbudán ami van Meki?!
Ez se rossz kör :) mit szólnál egy 14:00-ás induláshoz Óbudáról valahonnan?
Én is erre gondoltam,csak én Home- Szentendre-Lepence-Visegrád-Egom-Dobogókő-Csobánka-Home :D:D:D:D
De Délután csapnék egy laza Dobogókő-Esztergom-Lepence-Szentendre etapot
Jóreggelt!

Délután nem jön vki motorozni?!
Szevasztok!!!
Megújult a Rétság Rider"s Team honlapja! Vannak fennt videók és a képtárunk is folyamatosan bővülni fog!
www.streetfighters.atw.hu
Jó reggelt!

Mit művelt már megint Capirex?! Whooooaaaaaa!
Reggelt!!!!
Eddig jó a MOTO GP
Madárcsicsrgéses, verőfényes szép napot!
Jó reggelt!
En ittvagyok ^^
Jó estét mindenkinek!

Eszter nagyon jó az a bőrruha! (de állj egyenesen, mert púpos a hátad! ).
Férfi dzseki nem volt jutányosan?
Ha van itt még valaki: jó éjt!
Majd holnap reggel ha felébredtél, megmondhatnád milyen tanktáskád van.
Netán __ez__?
Ebből a dizájnból volt még Pesten egy kék-fekete, érdemes rákérdezni, az is 46-os méret. Ez a kettő extra olcsó volt. Egyébként, ha jól emlékszem - 140-210 ezerig vannak az árak.
koszi. ahogy itt olvasshatjuk, még nagyon sok mindenkinek tetszik... na akkor ezekszerint lecsúsztam rola... amúgy, milyen árban vannak ott borruhák?
Na lépek alukálni!!!!!!Holnap hosszú napom lesz