Nem vagyok benne biztos, de talán 15 óra körül vagy később lehetett ott......
Sajnos tudod azért a revans-ot szeretné mindegyikünk megadni, nem mondom, hogy nem jó így de azt sem, hogy egy két ultraerős kopasz majomnak nem vertem volna be a fejét előre is bocs ha ez valakiben megbotránkozást kelt......remélem net.-es garázdaság nem létezik
neharagudj, nagyon nehézvolt kintröl, ráadásul messziröl megkülönböztetni ezeket a fazereket, pedig probáltam. ráadásul kva sokan voltak fent és volt amikor a fezeresek eléggé egy kupacban mentek, az egyiket felismertem, elkezdtem fotozni, aztán a másik meg már elis ment....
amugymeg nyugtasson az, hogy a lassuakat könnyebb fényképezni
Köszi a képeket!!Nagyon jók lettek
Csak az a baj hogy ebből a FEZER-ből volt fent 3 db. és valahogy mindíg a másik ketőtt fotoztad
De azért jók a képek.
pld.
- FÓKA!!!!!!!!
üdv. multkor pár taggal találkoztam a hungaroringen, képeket is csináltam roluk, és volt is bajom vele rendesen, mert a képtárra a világért se akartak felmenni a képek, ezzel szivok már miota, de most ugydöntöttem felrakom egy tárhelyre egy zipbe, igy muszájlesz letölteni az összeset mindenkinek. szorri... ezvan. mindjárt adom a linket
Eladtam a motoromat.
Segítetek? Vennék, illetve kinéztem egy kabátot.
A márkája IXS. Cordura, kivehető bélés, és levehető ujjak. Valamint szivacs protektorok.
Az újj ára 45000. Én ezt most alig használtan megtudnám venni 15000-ért. Semmi külső hibája sincs. Sztem utcán használták(mármint nem motoron).
Szerintetek megérné?
Sajnos tudod azért a revans-ot szeretné mindegyikünk megadni, nem mondom, hogy nem jó így de azt sem, hogy egy két ultraerős kopasz majomnak nem vertem volna be a fejét előre is bocs ha ez valakiben megbotránkozást kelt......remélem net.-es garázdaság nem létezik