Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha tudom, h ilyen hálás leszel a gyógyításért, nem placebót, hanem szigonyt javasolok, te kárörvendő víziemlős
van 5ujjas is, de azt kizárólag nőgyógyász motorosoknak árulják
kezdek képben lenni. tudnál dobni egy linket?
placebót neki
oly ékesen szólok hozzád, eszterem amilyen módon csak szeretnéd; csak lágyítsd meg szíved és juttass egy autó éket a gyarló senkiházi lumnak
Bocsi, bocsi - nem tudtam, h ilyen érzékeny a lelked
3 újjas orkánkesztyű amit rá lehet venni a bőrkesztyűre.
nem vagyok jártas az argó beszédstílusban, remélem ezért nem rekesztetek ki az illusztris társaságból. ha meg igen, akkor fáradjatok az igen tisztelt jó édes..

mmk klub - az úri közönség táncol

kellett ez neked Lum
köszi hidi. amúgy B-star. Arról a vízálló rétegről még nem hallottam.
Egyébként, ha szépen beszélsz velem, akkor adok az enyémből...
Sosem rendelek az ilyenből egy darabot , bátr már hármat elajándékoztam .
Azért megpróbálom elérni, hogy küldjenek - milyen színben akarod, és mennyi darabot?
el akarsz riasztani erre a szezonra inkább mond meg hogy nem birod az uszonyomat
kösz az együttérzést..
A legfontosabb hogy mindíg rajtad legyen ha motorozól. Ha esik az eső vegyél rá vízálló réteget mert ha elázik, bekeményedik és eveszítheti a méretét
IJB az igy jartal ba+...csak finomabb verzioja... :] Hazaertem,tuleltem az elso babazos napomat... nem volt egyszeru de majd belejovok ^^
pacsi, hidi!

placebo, vagy milyen módon művi beavatkozás nélkül megszüntettük a szívvérzést

Gratula a kesztyŰdhöz
IJB = így jártál b@zdmeg
ez milyen márka? a kevlár protektor hasznos. teszteltem. háromszor..
ennyi kinzóeszköz hallatán inkább megmaradok magamtól
Meg sok 0 Rh negatív vért, legalább is így csinálták a Vészhelyzetben...
mi az az IJB esete?

mi lenne, ha írnál egy mailt nekik, h "kérek még egyet a szokásosból"?
várjatok csak...............a Fóka még szűz ebbe a motoros idényen ....remélem így is marad
Na végre megvettem tegnap a kesztyűmet.
Adok róla egy képet. Csak én pirosban vettem(sztem ez volt tűrhető, mert a "kék" az lila volt)
Szeretném ha írnátok róla vmi véleményt, esetleg ha vkinek volt már ilyen, akkor tapasztalatot. Köszi szépen.