Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgysem mernéd édesem :]]]
Jahogy azt még nem látta????
Marmint amikor azt hittetek hogy installalok
Amit te ejtetté még rajtam mikor Rollii épp installált
Van/lesz több folt? Vagy milyenre gondolsz?
Azt még nem látta....
Viszont így a "többi" foltot is, ezzel tudom magyarázni
A kék folt is meg lett magyarázva? :))
Na szép jó estét
Itthon lerendeződött a dolog. Elmondtam ......semmi gáz a lényeg hogy nem lett bajom
Mi sem voltunk de majd holnap :] (talán...)..RoLiii aszonta elvisz dolgozni Készül a cset!!
majdnem reflexből felhívtalak, de a családi béke érdekében letettem róla..
Most olvasom - azért nem lett komolyabb bajotok ugye?!!!!
remélhetőleg nem lett komolyabb sérülés a jószágon
napot! megérkeztem én is. szüretelni voltam, kocsival, nem történt semmi érdemleges, még csak be sem rúgtam, uh megyek is fürdés, kaja, csicsi.

pari, sajnálom. télleg nem nézted meg, h mi van a motorral?
miután lemaradtam a gurulásról elmentem egyedűl egy órácskát de csak itt a környéken
riogattam az embereket
igen:) báár apuék nem jöttek visszafele a visegrádi kanyargóson,ők inkább az egyenes szakaszt követték :):)
Biztos láttakal titeket ugyan az volt az útvonal mint múltkor
Minket láttál?!
Amugy rengeteg motoros volt....meg sok hülye autós.... de jó volt...Jókat kanyarogtam :):):)
Ja és hozzáteszem hogy vagy 30-40 ember néztem hogy bírkózok a 240 kilós vassal hogy a talpára állítsam.
De az "öregek" legalább elérték a Hévet
Ennyi!
Volt más is gurulni????
Köszi mindenkinek de a kék folttal hogy, hogy fogok elszámolni itthon(pont a csípőmön).......még nem tudom
A dzsekin meg a nadrágon nem is látszik annyira. Csak a varrás ment szét. Azt meg ráfogom anyaghibára
Megijedtem RoLi kijelentésén h eldobtad a motort... de hogy így visszaolvasom kicsit megnyugodtam h nincs komolyabb baj :) Legalábbis remélem...
Pari jobbulast
Ha tudunk segiteni vmit szolj
Akkor jobbulást :)
Hát a mocit még meg se mertem jobban nézni.......majd holnap. De lábán jött haza