Na szóval...
Én mennék ma gurulni, de csak a "közelbe" (Visegrád-Esztergom-Dobogókő) 15:00-kor indulok. Ha valaki akar még csatlakozni, akkor az Auchan parkolójánál megvárom
A kertrendezés az jó sport! Én ma a dugig tömött nyárikonyha-raktár feldolgozását választottam, jelentős mennyiségű dobozolt promóciós anyag megmozgatásával...
Rolii!
A mai karika lehet, hogy ugrott.
Ma belefogunk egy "kivágjukarégitujákatésültetünkszebbeket" projektbe!
-egyik szemem sír, a másik is. (de legalább szép lesz a kert.
Ha esetleg lesz ma közös gurulás, azért értesítsetek. Ha addigra végzünk, csatlakoznánk!
Ha jó idő lesz akkor igen....de sajnos esőt mond.
Én csak ide a közelbe max Lepence....még nem OK a torkom. Ha valaki megy holnap akkor írjon ide reggel
Holnap hajnalban MOTO GP!!!!!
Én mennék ma gurulni, de csak a "közelbe" (Visegrád-Esztergom-Dobogókő)
15:00-kor indulok. Ha valaki akar még csatlakozni, akkor az Auchan parkolójánál megvárom
A kertrendezés az jó sport! Én ma a dugig tömött nyárikonyha-raktár feldolgozását választottam, jelentős mennyiségű dobozolt promóciós anyag megmozgatásával...
Sztédzs3!!
Üdv újra itt!
Rolii!
A mai karika lehet, hogy ugrott.
Ma belefogunk egy "kivágjukarégitujákatésültetünkszebbeket" projektbe!
-egyik szemem sír, a másik is. (de legalább szép lesz a kert.
Ha esetleg lesz ma közös gurulás, azért értesítsetek. Ha addigra végzünk, csatlakoznánk!
Sztédzs3! Örülük, hogy otthon vagy!
Te ne olvasd végig a tegnap esti ökörködést, mert (sajna) tudom, hogy a röhögés a te állapotodban elég fájdalmas.
Ma este épp csak bekukkantottam, de megyek is mert holnap korán kelek.
ROSSI #1!!!!!!!
ROSSI ROSSI ROSSI ROSSI
( Nincs még egy tv újságom se )
A keresett motoros matrica fellelhetőségi helye: (egyeb - 079 néven fut)
link
Örülök, hogy jobban vagy sztédzs3!
kozmax !
Az lehet, hogy Te kanyarodtál ki a Nagyvárad térről az orrom előtt úgy negyed három magasságában?
Én csak ide a közelbe max Lepence....még nem OK a torkom. Ha valaki megy holnap akkor írjon ide reggel
Holnap hajnalban MOTO GP!!!!!