Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

decemberben előfizetek. de akkor mész is! fz6-tal, nem hószánnal, vagy quaddal és persze 1.30 alatti köröket kell futnod átlagban
Csak az első volt ingyenes, az volt a "beetetés"

A szolgáltatásra elő lehet nálam fizetni 1 Euroring belépő/ hó áron
ja, van ilyen. rákoncentráltam a matricára, és minden más információ elsikkadt. köszi , akkor én is feleset rendelek, az ideálisnak tűnt
kösz, a jelentést, karmi! viszont meg kell, hogy rójalak, sms-ben ma nem kaptam meg
De, nagy volt, ezért kértem egy fele méretűt (az van a kocsin), meg egy harmad méretűt. Próbáltam ezt átadni Lepencén, de ezek szerint nem sikerült

Szép napot, már amit ebből a maiból ki lehet hozni!
Reggelt!

Mára semmi rendkívüli időjárási helyzet nem várható
Nyugodt, esős őszi nap elé nézünk.
Én nagyon jól tudtam ma a városban kocsival közlekedni. Szinte üres volt.
Ja, és hajnali 3 óra.
szia hidi!!

megtaláltam a matricát, köszi. rendelném is, de neked ez 15*12-es volt? az nem nagy egy cseppet?
Szerintem NE menj motorral. De felnőt ember vagy ....majd eldöntöd (csak ne úgy mint én a motoromat )
reggelt!

időjós-karmi! elinduljak motorral?
Joreggelt
reggelt
Jó éjszakát, vagy jó reggelt!
kb fél 3 fele vagy nem tom...
Tegnap igen
nem láthattalak ma titeket esztergomnál a mol kúton?
Ezzel nem a zebrán átmenőket akartam "szidni". Hanem csak arra felhívni a figyelmet hogy ha 5-el vagy 10-el megyünk át a zebrán, akkor is történhet bármi Természetesen én voltam a hibás.
Na lépek aludni.
Jócccccakát
Sziasztok!
Látom zajlottak az események amíg otthon voltam elnyomásban!
Tomato én ugyanott fektettem meg majdnem az oktató MZ-jét még pár éve, szinte ugyanilyen szituba, bár nem emlékszem, hogy ki futott át előttem! Kellemes kereszteződés!
Muhahhahha
Lassan rájövök hogy jobban járok, félidom nélküli motorral. Megint csak az sérült jobban
Ha nincs idomom akkor a bukógomba megfog mindent. Max a tükör fordul el.
Szóval megint tanultam
Jobban felizgatja mint en...
Ha megnezed a Stratosphere 1:1ben Katana forma
Nem veletlen vagyok en ennyira belezugva a Katanakba :)
Ha suzuki akkor ez
Ezutóbbi jobb
mmkk.hu
van bejegyzes alatt.
A megvan lehet akar kiskutyaful.cicafarok.tomato.m... is
Ezt nezzetek meg...
Aaaargh ha lenne 2000eurom igy hirtelen..(plusz meg 1000 legalabb a restauralas)

cgi.ebay.de/Klappscheinwerfer-...