jó estét. ahogy látom, esélytelen visszaolvasnom az elmúlt napi termést. valaki összefoglalná, h mi volt a lényeg, vagyis volt egyáltalán lényeg?
most jöttünk haza, kedvesemmel délután meglepetésszerűen elmentünk kávézni a tihanyi apátsághoz. kicsit megkergetet az eső, de mi jöttünk ki győztesen a versenyből
Szép jó estét!
Még csak most tudtam megszerezni a gépet mert itthon az ifjúság az úr!
Én csakmunka ürügyén jutoka gép elé! De mivel ma még meg kell írni egy riportot végre van egy kis időm netezni! Mizu van felétek? Én most lejöttem a térképről haza!
most értem haza tihanyból arafelé reggel óta esett az eső
Kozmax
bocsi hogy nem szóltam de felrakattam a gumit már előbb mert tudtam hogy ma megyek melózni
de még ki se próbáltam mert csak a kereket vittem el
uh lehet megyek is egy kört
Jó reggelit !
Rolii! Itt www.devaigyerekek.hu/news/news...
találsz infókat a tavalyi hasonló megmozdulásról. Az ideiről már írtam, de ha valami nem világos, akkor kérdezz.
Tényleg képtelenség visszaolvasni.....nem is próbálom meg :)
Holnap ha jó idő lesz vki egy kis kört valamerre?!
most jöttünk haza, kedvesemmel délután meglepetésszerűen elmentünk kávézni a tihanyi apátsághoz. kicsit megkergetet az eső, de mi jöttünk ki győztesen a versenyből
Még csak most tudtam megszerezni a gépet mert itthon az ifjúság az úr!
Én csakmunka ürügyén jutoka gép elé! De mivel ma még meg kell írni egy riportot végre van egy kis időm netezni! Mizu van felétek? Én most lejöttem a térképről haza!
Mégegyszer jobbulást
javulgat a helyzet?????
gyógyulj meg minnél előbb
kicsit öregesen fájósan de egyben.
hamut szórok a fejemre
most értem haza tihanyból arafelé reggel óta esett az eső
Kozmax
bocsi hogy nem szóltam de felrakattam a gumit már előbb mert tudtam hogy ma megyek melózni
de még ki se próbáltam mert csak a kereket vittem el
uh lehet megyek is egy kört
Egy kicsit jobban vagyok már
Fókát lehet hogy hiába várod
gratula a társaságnak a tegnap estéhez ennyit pofázni majd megprobálom vissza olvasni ha egy általán lesz ennyi idöm mostanában?
Foka jössz gumizni???
Rolii! Itt www.devaigyerekek.hu/news/news...
találsz infókat a tavalyi hasonló megmozdulásról. Az ideiről már írtam, de ha valami nem világos, akkor kérdezz.
Azt hiszem tegnap este csúcsot (is ) állítottunk-tatok fel a hozzászólásokkal
Most már tudom.
Akkor hát Gúdnájt!