Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont a csípőmnél nincs ebbe a fránya kordurába protektor........most meg k...ra fáj ....de a kezemet megvédte
Lehet....:) Bandit,V-strom,chopper,smart autó :)
És jól vagy?!?!?! Motornak lett baja?!
lehet hogy láttalak titeket
JA
Kanyarodtam a Szent- Imre téren vagy 10-el és az addig bandukoló 2 nyugdíjas úgy gondolta hogy eléri még azt a Hévet. És átváltottak vágtába, pont elém. Hülye szitu.........első fék bekap...motor eleje ki.....motor rám dől.....
Elestél?
Fetrengés?!?!?!
Mi délben elindultunk,és kb olyan 5körülre értünk haza,és tök jó idő volt....Ugyanarra mentünk,mint multkor a csapattal....
Azért nem szóltam,h megyek,mert apummal+ barátunkkal mentem....De legközelebb szólok:)
Na most értem haza
Jót gurultam. Szentendre - Lepence - Visegrád - Lepence - Szentendre - Csepel (mert elvitte az asszony a lakáskulcsom) - Ott es kis "fetrengés az asztfalton" - Azután haza
nem mentem... lógott az eső lába
Játszottam helyette
Kawa: merre jártál ma?! vagy nem motoroztál?!
Gyere,van...halacska meg krumpli... a kukoricasalátámból nemadok
van még belőle? Éhes vagyok....
Ettelmara foztombol ???
Akkormeg?
Aha Kifejezetten finomat tud főzni... munkamegosztottunk: én mostam, ő porszívózott...aztán én boltba mentem ő főz :) Mindemellett írogatom a jegyzeteim :D
Roli: ez tényleg abszurd, az a fránya vacsi....
Leonetta : életben vagy még??????
Valamit irnom kellett....nem akartam hogy az legyen,hogy itt fényezem magam...ego....
Meg a vacsit...
paralell...
RoLi már csinálja a chatet
Ne szerénykedjünk kérem ne szerénykedjünk :]
Ez ismeros
Én voltam lepence irányában,amerre a multkor is mentünk,csak most apuval+1barátunkkal! Nagyon jó volt,csak sok volt az autós visegrádnál...jó idő,7vége....
Két kanyarban is leért a csimmám orra :):) Nah ez nem azért volt,mert annyira bedöntöttem....csak hülyén tartottam,és a kanyarban leért...:D:D:D
Ha ez megyugtat, mi sem mentünk...
a pi....ba lemaradtam csak most néztem meg a fórumot
Kedv lenne, de rossz az ido es Roli dolgozik... majd maskor...