Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fájdalomentes tömés?

Mellrákszűrést kézrátétel alapján is vállalsz?

Doktor Karmi. Nőgyógyász-szexológus. Ugynitt olcsó GoGo Boy.
Na, ha már a tömésnél tartunk:................

de ezt majd este, mikor a kicsik lefekszenek
De ha abba állna bele egy olyan fémdarab, mint az "én" gumimba, akkor ilyen fejet vágnál

Ma olyan jóóó napom van! Majdnem leönöttem az alelnök asszonyt az elnökségi ülésen a KV-hoz vitt forró tejjel! Kellemes volt! Dehát politológus vagyok, nem pincér!
Még mindig jobb a garázsba "defektet" kapni, mint fent a hálószobába az épp aktuális barátnőddel (vagy a barátod nőjével )
Csocsesz!

Képzeljétek, ma lementem a garázsba (ügyintézni készültem motorral, Bicskére), és totál meghatódtam. Kaptam valamit!

Defektet. A háccsóba. na f@sza... Ilyenkor jó, ha van még egy Hondája az embernek. Úgyhogy mentem a Gyilkossal (az Innova, 9 ló főtengelyen ) ügyintézni Bicskére.

ÉS!

Láttam két robogós rendőrt, illetve (sajnos ) azt a bizonyos mentő motort, amiről asszem itt is írtak annak idején. Az autópályán vágtatott szirénázva a sorok között egy balesethez. Maga a gép pöpecül néz ki. Csak Yamaha.
Karmi: nemcsak neked kell megküzdened a fogorvossal Én is megyek csütörtökön, kapok egy szééép tömést az alsó 4-be vagy hova
most hívott egy barátom, éjszaka ellopták az aerox robogóját. kajak lánc volt hozzá, amit a yamaha hungáriánál vett, és kivitték az udvarból láncostul mindenestül.. rohadjanak meg az ilyen szemét tetvek.
ki kell vetetni. a csípődet. akkor nem fog fájni. nyfogni viszont fogsz
Annyira azért nem fáj.....de Én ilyen nyafogós vagyok . Bevallom.
Tomato!

Még mindig fájsz?
Motorod, hogy van?

Jobbulást mindkettőtöknek!!!

Szolidaritásból bevállaltam egy fogfájást
A fogdoki meg továbbképzés miatt ma nem rendel, máshova meg nincs kedvem menni
Egyébként is mire átértem (tőlünk ~80 m) elmúlt a fogfájás, de jobb lenne túllenni rajta
ami nekem bevált, nem tom, hogy de beugrott a neve 3-4 év után. Phenilbutazon, vagy phenilbutazol... vagy valami ilyesmi. de csak orvos írhatja fel ha jól emléxem.
Köszi!!!
voltaren....
de jobb ha feliratsz valami erősebbet orvossal amit receptre lehet kapni mert az nem sokat ér... szerintem.
Rolli
Még hány hét???MMKK???
Amúgy hallom jól sikerült az esküvő
A tietek mikor lesz???
Hidi!!
Mi az a kenőcs ami enyhíti a zúzódott fájdalmakat???
Azt hiszem annyi a csípőmnek. Hogy fogok így Twistelni
Vedd meg nagyban és cseréld le a kocsid nagyobbra
hidi! mivel a webdhopban nem lehet rendelni kisebbet, írtam nekik. erre válasz:

Kedves Tibor!

Ezt a mintát a gyártástechnológia miatt nem tudjuk fele méretben legyártani.

üdvözlettel: ....

most akkor mi vaaaaan?
opp, megvagy a viven, roliii
de nem térdig érő hóban viccet félre, azok durván kenik. furcsa egy hibrid ez a qaud dolog..
En lattam mar supermoto-quadokat az Eringen...olyan 1.20 koruli idoket mentek...
az sem rossz... én benézek vmikor.
Sajna nem.
Fogorvoshoz készülök
nem jössz ma yw felé? parit már lekéstük