Ma olyan jóóó napom van! Majdnem leönöttem az alelnök asszonyt az elnökségi ülésen a KV-hoz vitt forró tejjel! Kellemes volt! Dehát politológus vagyok, nem pincér!
Képzeljétek, ma lementem a garázsba (ügyintézni készültem motorral, Bicskére), és totál meghatódtam. Kaptam valamit!
Defektet. A háccsóba. na f@sza... Ilyenkor jó, ha van még egy Hondája az embernek. Úgyhogy mentem a Gyilkossal (az Innova, 9 ló főtengelyen ) ügyintézni Bicskére.
ÉS!
Láttam két robogós rendőrt, illetve (sajnos ) azt a bizonyos mentő motort, amiről asszem itt is írtak annak idején. Az autópályán vágtatott szirénázva a sorok között egy balesethez. Maga a gép pöpecül néz ki. Csak Yamaha.
most hívott egy barátom, éjszaka ellopták az aerox robogóját. kajak lánc volt hozzá, amit a yamaha hungáriánál vett, és kivitték az udvarból láncostul mindenestül.. rohadjanak meg az ilyen szemét tetvek.
Szolidaritásból bevállaltam egy fogfájást
A fogdoki meg továbbképzés miatt ma nem rendel, máshova meg nincs kedvem menni
Egyébként is mire átértem (tőlünk ~80 m) elmúlt a fogfájás, de jobb lenne túllenni rajta
ami nekem bevált, nem tom, hogy de beugrott a neve 3-4 év után. Phenilbutazon, vagy phenilbutazol... vagy valami ilyesmi. de csak orvos írhatja fel ha jól emléxem.
Mellrákszűrést kézrátétel alapján is vállalsz?
Doktor Karmi. Nőgyógyász-szexológus. Ugynitt olcsó GoGo Boy.