Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsáss meg gyarló embereknek, kik már akkor is ide írtak, mikor petra még a csattogó lepkét tologatta... ;)
Legalább itt ne kelljen a politikáról olvasnom....nyissatok uj topicot ennek,vagy menejtek fel vmi chatre....de ne itt!!! Köszike!!!!
Szombaton gurulás...de merre is?! :)
Sőt, a szamárszürke vízágyús IFÁT is feláldozták, mert a sofőr nem volt hajlandó visszavinni a Kerepesire, úgy szégyellte... Úgyhogy megpróbálta elsüllyeszteni a sárban, ami részben sikerült.
Megnéztem a 14 perces plenáris ülést és a tegnap este hatásától elaludtam a tárgyalóasztalon az utolsó 5 percben!
mondjuk ezen most tényleg jót nevettem
És tudsz valamit, hogy mi volt ez a taknyolás?
azon gondolkoztam, lehet, hogy szándékosan hagyta ott torlaszként a rendörség a WagonR+okat, hogy végre megszabadulhasson tőlük
Még nem tudom, fél 7-kor van egy megbeszélésem, utána haza, játszóruha átvesz, sör-feles-sör-feles bedob és irány a "csőcselék".
A Zorbán meg monnnyon mán le végre
Én meg otthonról drukkolok és együttérzek veletek
Roliii:Tudsz valamit a pólókról vagy csak ha meglesz a M.M.K.K. net
Én is majdnem mentem a Széchenyi térre persze nem a "békés" tömeg oldalára ..... Hajnal 01-04-ig bent ültem a Kaps.-on full cuccban (vittem térd és könyökvédőt is taktikusan ) várva a parancsot, de végül is nem kellett menni . Pedig már épp megjött hozzá a kedvem...
pedig állitolag logopédus a felesége
Én este 9 körül megyek ki, először a Kossuth térre, aztán meglátjuk. Mara, jössz?
Eredetileg ma aludni akartam de ha már ti is akkor én is. Mikor mentek?
helyes helyes én is ezért mentem ki tegnap pont meg ma is.
na egy helyen lesz a bálnás meg a fűnyírós ;-)
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Helyes, én is ott leszek. És ott leszünk mindaddig, amíg nincs változás. Csak rajtuk múlik, hogy ne legyenek áldozatok és ne legyen anyagi kár több. Csak rajtuk múlik...
Hiller Pitti szerint egy-két nap és vége... Hát erre annyi az esély, mint neki a logopédusnál...
Bocs, ha megint off voltam, de talán megértitek
Norbert! Norbi?

Azért mentem oda, mert tudni akartam mi történik. Érdekelt. Ezen kívül azért, hogy jelenlétemmel is növeljem az elégedetlen tömeg nagyságát. Mert én is az vagyok.
Én nem dobáltam kövelet, nem szítottam az erőszakot, de nem csodálkozom hogy így alakult.

Ma is ott leszek.
Köszönöm az információkat
Neked a legjobb! Bár amikor a motorkiállításon taliztunk a (SzobCsab-val) akkor nem túlzottan cseréltem volna veled! De jó környezetben melózol és valamilyen szinten a hobby-dal foglalkozhatsz!
A Mátra csak egy ötlet, de Parádsasváron ott
helyben is lehet kajálni és telipocakkal visszaindulni
Látod TeeJay Angliából visszajön csak, hogy motorozhasson velünk
Karmi érdeklődésére, de mindenkinek ajánlva küldöm a cikket - kiemelten a benne található számlaszámokkal. Ha nem tudsz jönni, segíteni akkor is van lehetőséged:
Szevasztok barátaim! Egy esztendő telt el azóta, hogy tavaly 130 motor és 150 ember gondolta úgy, hogy összefogva, egymással karöltve látogatást tesz, és segítséget visz Dévára a Böjte Csaba testvér által fenntartott árvaháznak. Higgyétek el, akkor magam sem gondoltam volna, hogy az a szikra, amit akkor pattintottunk ilyen tüzet képes gyújtani, és olyan maradandó élményt tud nyújtani, amely ismétlést kíván. Akkor és ott úgy éreztem, olyan dologgal sikerült megajándékozni önmagamat, a résztvevőket és a gyerekeket, ami megismételhetetlen és talán az ember életében meghatározó esemény. Azóta az országot járva döbbentem rá, megerősödve a csíksomlyói búcsún, beszélgetve a dévai túrán barátaimmá vált résztvevőkkel, hogy ez a segítség nem egyszeri alkalom volt, hanem valaminek a kezdete. Tudom, azóta valami elindult, a segítség ébresztőleg hatott és sokakban vágy ébredt a folytatásra. Ez jó és így is kell lennie. Ezért gondoltam azt, ha a Teremtő erőt ad és a lehetőségek adottak, ha szükség megkívánja, és a jó iránti vágy felerősödik, folytatnom- és folytatnunk kell. Egy esztendővel ezelőtt 600 gyermek várt minket, várta segítségünket, várta látogatásunkat, s higgyétek el, volt hova tenniük azt a közel 1 000 000 Ft-ot, melyet magyar motorosok adtak össze nekik. Mára Böjte atyáék több mint ezer gyerek életét támogatják, irányítják. Segítségünk talán még jobban, mint tavaly most is elkél, s ennél talán még fontosabb, hogy nagyon várnak minket. Várják támogatásunkat, megerősítésünket, szeretetünket. Tudom sokan hallottatok a dévai túráról, s sokan vagytok, akik sajnáljátok, hogy az elmúlt esztendőben nem lehetettetek ott. Itt hát a lehetőség, hogy ismét megfeszítsük íjunkat, és tiszta szívvel repítsük ki nyilunkat Kelet felé, s ismét nyergeljük vasparipáinkat. Amennyiben úgy érzed, hogy segíteni akarsz, ha ott akarsz lenni, ne tétovázz, tarts velünk! A túra célja idén sem változik. Segítséget nyújtani az erdélyi magyarságnak, a tisztelni való Böjte Csaba testvér által folytatott küzdelemnek, és részesévé válni egy csendes, tiszta zarándokútnak. Kérlek benneteket, tartsatok velem! PROGRAM: Időpont: 2006. szeptember 22-23. Gyülekező: 2006. szeptember 22. péntek 17 órától (ha csak szombaton tudsz csatlakozni hozzánk, akkor 23-án szombaton reggel 6 órakor van gyülekező) A gyülekező helyszíne: Makón, a Füzes Szabadidőpark. Az adomány összege egy tank benzin ára (vagy az összeg nagysága rád van bízva). Felajánlás lehetőségei a következők: 1. Fókusz Takarékszövetkezet Lajosmizse 51700162-15297819 2. Erdélyi Magyarok Tolna Megyei Közhasznú Egyesülete Bátaszék és Vidéke Takarékszövetkezet Szekszárd 70400067-10509098-00000000 (Ez az alapítvány működik együtt Böjte atyáékkal, és nagyban segíti a mi programunk létrejövetelét. Ez a számlaszám lehetővé teszi nagyobb értékű felajánlásoknál az adóalap csökkentését, ezért szükséges itt a név, cím, adószám feltüntetése a felajánlásnál.) 3. Az indulásnál a helyszínen tett felajánlás. Ötletek esetén, vagy ha valami eszedbe jut, fel tudod ajánlani, akkor keress, hogy egyeztetni tudjunk. (Tanszerek, sportszerek, vitaminok, tartós élelmiszerek, intim-higiéniai termékek ami nagyon jól jönne) Feltételek: útlevél, zöld biztosítási kártya, motor és tiszta szív. További információk: janolelek@freemail.hu, 06-70-9411-533 Maradok tisztelettel és szeretettel: Bujdosó Janó Szép Magyarországot!
Hát, az túlzás, hogy dolgozom, de bent vagyok
Gyertek velünk!!! Nem csak 500-as nem csak műmájer!!!