Műmájerek !
Nem érdekel valakit a jövő hétvégi dévai túra ?
Egy kicsit húzós a program, mert szombat reggel Makóról van indulás 6 órakor és délután vissza. Kb 500 km oda-vissza, rendőri felvezetéssel mindkét országban (bár ez csak egy ország...)
Aki tavaly ott volt, az azt mondja: felejthetetlen élmény. Nem elsősorban a motorozás miatt, hanem a fogadtatás és a gyerekek szeretete okán. Ja, aki nem tudná: ez egy jótékonysági ügy, a dévai árvaháznak lehet felajánlani min. egy tank benzin árát, de természetesen mindenki annyit ad, amennyit tud vagy akar.
Makón le van foglalva a kemping pénteken és szombaton, a motorosokon kívül senki nem lehet ott. Szombaton a visszatérés után bográcsozás, koncertek stb.
Ha tudtok, gyertek!
Mondta már más is, nekem hullámos féktárcsával nem sziszeg, inkább búg...
Viszont hétvégén észrevettem, hogy az FZ1 gyári betéttel, gyári tárcsával is úgy zúg mint a franc... nem tudom mitől lehet!
Na, Hölgyek és Urak!
Kozmaxnak megígértem, hogy mihelyst van némi tapasztalatom az új fékbetétekkel, leírom ide.
Tehát:
Kozmax megcsinálta a légtelenítést is (bár azt mondta, nem nagyon volt mit) és betette az új kerámiahátú szinter fékbetéteket.
Amit szoknom kell:
1/ fékhatás;
2/ hang.
Ugyanis mindkettő egy csapat dühödt királykobrához hasonlítható, mivel sziszeg és eszeveszettül harap az eleje!
"Akkor a ma du.-ni guruláson aminek a találka helye az óbudai AUCHAN 17 óra........ja és útközben találkozunk Hidivel....most beszéltem vele telcsin. Ő sajnos kocsival lesz és megmutatja a tett helyszinét"
Ezt írta Tomato ma! Copy-val egyszerűbb volt
Mert voltam akkora puttó, hogy CSAK Esztergomig kísértem Esztert (hihi, ez dejó. ESZTERgom. Na mindegy. ), és onnan már nem mentem Győrig, mert ekkora paraszt vagyok ám . Mert ő oda ment. Egyébként igen, siettem utána . Sötét volt és hideg. És ha fázom, csak jobban húzom a gázt, hogy gyorsabban hazaérjek. Mondjuk akkor még hidegebb van a szél miatt... Hoppá!
Kíváncsi vagyok, hány utcával arrébb fogjátok hallani ma délután, amikor közeledek az Ósan felé! Hihihi.
Kicsit bővebben?
Nem érdekel valakit a jövő hétvégi dévai túra ?
Egy kicsit húzós a program, mert szombat reggel Makóról van indulás 6 órakor és délután vissza. Kb 500 km oda-vissza, rendőri felvezetéssel mindkét országban (bár ez csak egy ország...)
Aki tavaly ott volt, az azt mondja: felejthetetlen élmény. Nem elsősorban a motorozás miatt, hanem a fogadtatás és a gyerekek szeretete okán. Ja, aki nem tudná: ez egy jótékonysági ügy, a dévai árvaháznak lehet felajánlani min. egy tank benzin árát, de természetesen mindenki annyit ad, amennyit tud vagy akar.
Makón le van foglalva a kemping pénteken és szombaton, a motorosokon kívül senki nem lehet ott. Szombaton a visszatérés után bográcsozás, koncertek stb.
Ha tudtok, gyertek!
Viszont hétvégén észrevettem, hogy az FZ1 gyári betéttel, gyári tárcsával is úgy zúg mint a franc... nem tudom mitől lehet!
Nektek is így sziszeg
Először majdnem leugrottam a gépről ijedtemben
Legyen egy jó napotok, 90%, hogy megyek én is...
- Kawagirl
- Kisbegre
- Maci23
- Karmi
- Tomato
- Hayabusapasi
- Majors
- TeeJay (ha szabad - lassú vagyok mint a másnapos csiga)
- lumbergh
- motochris
Péter!
Megriadtam, igen. Hogy a sok motor feltart majd engem.
Kozmaxnak megígértem, hogy mihelyst van némi tapasztalatom az új fékbetétekkel, leírom ide.
Tehát:
Kozmax megcsinálta a légtelenítést is (bár azt mondta, nem nagyon volt mit) és betette az új kerámiahátú szinter fékbetéteket.
Amit szoknom kell:
1/ fékhatás;
2/ hang.
Ugyanis mindkettő egy csapat dühödt királykobrához hasonlítható, mivel sziszeg és eszeveszettül harap az eleje!
Mégegyszer nagyon köszönöm!
- Kawagirl
- Kisbegre
- Maci23
- Karmi
- Tomato
- Hayabusapasi
- Majors
- lumbergh
- ...
ej de rég gurultunk már együtt..
Mosógépben mostam 40 fokon előmosással.
A protektorokat előtte kivettem.
semmi baja sem lett.
Délután nem jössz el?
Ezt írta Tomato ma! Copy-val egyszerűbb volt
mondtad, h kimostad a stuff nyári kabidat. az enyém is rendesen mocskolódik - lehet géppel, vagy kézzel mos(at)tad? he?
ennek a listának mikor van és honnan az indulása?? he? ma egész jól állok, ha elengedem magam, és nem jön közbe semmi, akkor lehet, h csatlakoznék!
- Kawagirl
- Kisbegre
- Maci23
- Karmi
- Tomato
- Hayabusapasi
- Majors
- ...
Hozzászóltam...uff!
Amúgy majd igyekszem nem felidegesíteni Téged...
- Kawagirl
- Kisbegre
- Maci23
- Karmi
- Tomato
- Hayabusapasi
- Majors
- ...
Vége van mint a botnak.
MI VAN???