faszák a képek, főleg kozmax arckifejezései. mikor már azt hiszem, mindent láttam, kiderül, h tud újat mutatni
a kocsis szarháziak pedig kis nyikhaj nagyszájúak voltak, a pofázós kemény gyerek fajtából. bár ha kiszállnak, lehet, h egy pöcköléstől eldőlök... abban az állapotban az egyetlen fegyverem a lehelletem lehetett volna, azt viszont télleg tiltják a genfi paktumban
Terjed a kór
Nézd csak meg a 25000-set ki írta
Bár én erre hajtottam pofátlanul
Meg is óvnám a serleget magamtól és
felajánlom Pimpinek aki elindította
2005. szeptember 14. 09:06-kor ezt az
őrületet (jóértelemben)
Tényleg mi van vele? Tud róla valaki valamit
Bejött neki a bömbi
Nos hát hazaértem Vácra :) Megvettem egy csomó könyvem, már csak tanulni kéne Egyébként lumbergh meg kozmax megkérdeztem aput, az a motor egy Moszkva K55ös :] Ha kell még veteránra Lum akkor szólj, apu azt mondta lehet h eladná :) A veterán versenyre nevezéstől egész meghatódott ^^
Én is! Ezért vettem motort de ez nem olyan gyerekes,viszont kiskoromban mindíg brummogtam a 3 kerekű biciklin! De mivel ezt nem csinálhatom mert égő ezért vettem mocit! Na jó nem ezért
Megkaptad?
A részleteket, majd holnap megbeszéljük.
Nem semmi lehetett ez a tegnapi buli
Én is hazaértem! Ritka szar egy nap volt pedig én nem is voltam másnapos!!!
Bocsi Tomato, le kellett lépnem gyorsba.
Rolii: van emilcímed? Vagy MSN=emillel?
Kawa megjon, farol a CBR-rel, leugrik rola, szaltobol rug kettot, mikozben sikito hangokat hallat es szigoru arcot vag
Kickboxbéééb
Sikerült elérni Lecsót Tomato
Milyen fura így leírva egymás után
ez a sok "zöldség"
faszák a képek, főleg kozmax arckifejezései. mikor már azt hiszem, mindent láttam, kiderül, h tud újat mutatni
a kocsis szarháziak pedig kis nyikhaj nagyszájúak voltak, a pofázós kemény gyerek fajtából. bár ha kiszállnak, lehet, h egy pöcköléstől eldőlök... abban az állapotban az egyetlen fegyverem a lehelletem lehetett volna, azt viszont télleg tiltják a genfi paktumban
Most ha minden igaz Korzikán nyaral
Nézd csak meg a 25000-set ki írta
Bár én erre hajtottam pofátlanul
Meg is óvnám a serleget magamtól és
felajánlom Pimpinek aki elindította
2005. szeptember 14. 09:06-kor ezt az
őrületet (jóértelemben)
Tényleg mi van vele? Tud róla valaki valamit
Bejött neki a bömbi
Nézd el nekik, most élik második gyermekkorukat
Gyors volt