Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóccakát!
Lecsó!

Megkaptad?

A részleteket, majd holnap megbeszéljük.
Jó estét Májerek!

Nem semmi lehetett ez a tegnapi buli
Hali!!
Én is hazaértem! Ritka szar egy nap volt pedig én nem is voltam másnapos!!!
Nem gáz.....megtaláltad?
Hi minden májer
Stét.
Bocsi Tomato, le kellett lépnem gyorsba.
kossszz...ez alap!!!!
Hogyha valami különlegeset akartok nézni a TV-be akkor kapcsoljatok a filmúzeumra (ez nem a reklám helye)
Azért lehet, hogy elkelne neki ma is a segítség...asszem Madesszal együtt buliznak...

Rolii: van emilcímed? Vagy MSN=emillel?
Az akcio neve: ZEN
És ezt ordítom: "Ninjaaaaa" (Taxi akárhányadik része )
Ezt most vizualizaltam
Kawa megjon, farol a CBR-rel, leugrik rola, szaltobol rug kettot, mikozben sikito hangokat hallat es szigoru arcot vag
Nem sajnos......de megtudta amit akart mástól
Ha szponzorálsz, megtanulok én helyetted verekedni
Kickboxbéééb
Köszi!
Sikerült elérni Lecsót Tomato
Milyen fura így leírva egymás után
ez a sok "zöldség"
estét!

faszák a képek, főleg kozmax arckifejezései. mikor már azt hiszem, mindent láttam, kiderül, h tud újat mutatni

a kocsis szarháziak pedig kis nyikhaj nagyszájúak voltak, a pofázós kemény gyerek fajtából. bár ha kiszállnak, lehet, h egy pöcköléstől eldőlök... abban az állapotban az egyetlen fegyverem a lehelletem lehetett volna, azt viszont télleg tiltják a genfi paktumban
Bejött neki ....csak azóta már egyszer fényeztetni is kellet neki mert megborult
Most ha minden igaz Korzikán nyaral
Terjed a kór
Nézd csak meg a 25000-set ki írta
Bár én erre hajtottam pofátlanul
Meg is óvnám a serleget magamtól és
felajánlom Pimpinek aki elindította
2005. szeptember 14. 09:06-kor ezt az
őrületet (jóértelemben)
Tényleg mi van vele? Tud róla valaki valamit
Bejött neki a bömbi
Nos hát hazaértem Vácra :) Megvettem egy csomó könyvem, már csak tanulni kéne Egyébként lumbergh meg kozmax megkérdeztem aput, az a motor egy Moszkva K55ös :] Ha kell még veteránra Lum akkor szólj, apu azt mondta lehet h eladná :) A veterán versenyre nevezéstől egész meghatódott ^^
Én voltam a 25300-ik
Én is! Ezért vettem motort de ez nem olyan gyerekes,viszont kiskoromban mindíg brummogtam a 3 kerekű biciklin! De mivel ezt nem csinálhatom mert égő ezért vettem mocit! Na jó nem ezért

Nézd el nekik, most élik második gyermekkorukat
Már hív is vissza
Gyors volt