Szóval:
az útvonal nyilván a legrövidebb Makó-Déva között, ezt térképen megnézheted, kb. 250 km.
Érkezés kb. dél körül, fogadtatás, adományok átadása stb. Visszaindulás 15-16 óra körül- 19.30-ra jó lenne a kempingben lenni. A cuccot ott lehet hagyni szombaton, az őrzés megoldott.
Költséged egyrészt az adomány (min. egy tank benya)+az út benzinköltsége. Szerintem a kemping, meg az esti kaja megoldott, de ebben nem vagyok biztos. De hát ez nyilván elenyésző összeg a többihez képest. Aki akar, marad a szombat esti programokra, de haza is lehet jönni (ha van még erőd)
Pénteken lemenni sem szükséges, ha vállalod, hogy szombat reggel 6-kor Makón vagy. Ez mondjuk elég merész vállalkozásnak tűnik Bpestről-azért szeptember végefelé már akár deresedés is lehet...
Konkrétan a puncira vagyok kíváncsi, de most a program érdekelne
Azt már tudom, mikor és honnan indul a menet, de mi az útvonal, várható megérkezés, visszaindulás, költségek stb...
Nekem sajnos kell egy picit versenyeznem, hogy odaérjek.
Mivel 15:45-kor tudok a legjobb esetben indulni otthonról
De, viszont egyedül leszek így tudom a saját ritmusomat motorozni
az útvonal nyilván a legrövidebb Makó-Déva között, ezt térképen megnézheted, kb. 250 km.
Érkezés kb. dél körül, fogadtatás, adományok átadása stb. Visszaindulás 15-16 óra körül- 19.30-ra jó lenne a kempingben lenni. A cuccot ott lehet hagyni szombaton, az őrzés megoldott.
Költséged egyrészt az adomány (min. egy tank benya)+az út benzinköltsége. Szerintem a kemping, meg az esti kaja megoldott, de ebben nem vagyok biztos. De hát ez nyilván elenyésző összeg a többihez képest. Aki akar, marad a szombat esti programokra, de haza is lehet jönni (ha van még erőd)
Pénteken lemenni sem szükséges, ha vállalod, hogy szombat reggel 6-kor Makón vagy. Ez mondjuk elég merész vállalkozásnak tűnik Bpestről-azért szeptember végefelé már akár deresedés is lehet...
Azt már tudom, mikor és honnan indul a menet, de mi az útvonal, várható megérkezés, visszaindulás, költségek stb...
Amennyire tudom, Lepence-völgy, aztán Visegrád (gondolom, mert arról volt szó, hogy Eszter megmutatja a baleset helyszínét... ), aztán nemtom.
En 5kor vegzem kb..
Konkrétan kérdezzetek és arra megpróbálok válaszolni (dévai túra ügyben).
Mivel 15:45-kor tudok a legjobb esetben indulni otthonról
De, viszont egyedül leszek így tudom a saját ritmusomat motorozni
Versenyezni a pályán kell és nem a közúton
Én úgy tudtam ez egy nyugodt tempós nézelődős kanyargás lesz
Még mindíg szombaton akarsz menni gurulni???
Ti gyorsak vagytok meg minden , de a lassú, kanyarodni nem tudó csoportban én vagyok a verhetetlen dobogós helyezet