Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akácfa 15. Beszkárt Étterem-Söröző hivatalosan. bár átnevezhetnénk Beszkárt Lapcsánykázdának is, vagy Lapcsánykagyár-nak..
Köcke! Mindenképp ott leszek!! Nem ússzátok meg !!!
Holnap este 19-20-tól Akácfa utca ? szám...Beszkárt söröző
Szóval:
az útvonal nyilván a legrövidebb Makó-Déva között, ezt térképen megnézheted, kb. 250 km.
Érkezés kb. dél körül, fogadtatás, adományok átadása stb. Visszaindulás 15-16 óra körül- 19.30-ra jó lenne a kempingben lenni. A cuccot ott lehet hagyni szombaton, az őrzés megoldott.
Költséged egyrészt az adomány (min. egy tank benya)+az út benzinköltsége. Szerintem a kemping, meg az esti kaja megoldott, de ebben nem vagyok biztos. De hát ez nyilván elenyésző összeg a többihez képest. Aki akar, marad a szombat esti programokra, de haza is lehet jönni (ha van még erőd)
Pénteken lemenni sem szükséges, ha vállalod, hogy szombat reggel 6-kor Makón vagy. Ez mondjuk elég merész vállalkozásnak tűnik Bpestről-azért szeptember végefelé már akár deresedés is lehet...
Eringre nem tudok de klubtalira én is szivesen mennék holnap. Mikor hol??
Ha szerveződne mondjuk holnapra is egy ilyen gurulás, ahhoz én is szívesen csatlakoznék.
Holnap elvileg klubtali elott ering
Konkrétan a puncira vagyok kíváncsi, de most a program érdekelne
Azt már tudom, mikor és honnan indul a menet, de mi az útvonal, várható megérkezés, visszaindulás, költségek stb...
hát... kérdezd a többieket! Én mennék, de félek, hogy elköltöm az összes pénzem benzinre, és nem marad, így csak óvatosan mondok bármit is...
A héten terveztek még ilyen délutáni gurulást? Lehet, hogy csatlakoznék.
Szeva!
Amennyire tudom, Lepence-völgy, aztán Visegrád (gondolom, mert arról volt szó, hogy Eszter megmutatja a baleset helyszínét... ), aztán nemtom.
Merre lesz az utvonal?
En 5kor vegzem kb..
Mire vagy kíváncsi?
Konkrétan kérdezzetek és arra megpróbálok válaszolni (dévai túra ügyben).
Lassan indulok haza tömegközlekedéssel
Biztos hogy nem tartod fel magad?
Szerintem a gyors és a lassú csoport között Lepencén a távolság két macskatetem, és másfél őzgidányi távolság lesz
Nekem sajnos kell egy picit versenyeznem, hogy odaérjek.
Mivel 15:45-kor tudok a legjobb esetben indulni otthonról
De, viszont egyedül leszek így tudom a saját ritmusomat motorozni
pályán is megvan az eredménye
Csak heccelik egymást, hogy ki an agyobb műmájer virtuálisan
Dehogy lesz verseny .....ez csak a szokásos "húzás"......
Versenyezni a pályán kell és nem a közúton
Jaaaaaaaaa, verseny lesz
Én úgy tudtam ez egy nyugodt tempós nézelődős kanyargás lesz
Kozmax!!
Még mindíg szombaton akarsz menni gurulni???
hehehe
Ti gyorsak vagytok meg minden , de a lassú, kanyarodni nem tudó csoportban én vagyok a verhetetlen dobogós helyezet