Én nem tudom, de ha hosszú túrára mész, legyen nálad babetta hátsófékbovden, és egy csavaros dió. :)
A deklin belüli állítókával, a lenti szerkezet (kar) holtjátékát tudod állítani, ennek bovden nélkül kell jónak lenni, a bovden holtjáték pedig külön téma szerintem.
Én kuplungbowdent már cseréltem a GS500-amon, de gyárira, nem utángyártottra (ennek pontos a hosszúsága, de talán ez nem is lényeges). Felül a karnál amennyire lehetett, betekertem a csavart és alul állítottam be a kiemelő szerkezetnél. Így később, ha esetleg nyúlik, elég felül állítanom, és bőven marad állítási tartománya.
Véleményekre lennék kíváncsi. Adott egy Yamaha FZS 600, de igazából bármelyik motor lehetne.
A minap felmerült egy vita keretén belül, hogy a bowden újrafűzését követően először az "engine side"-on kell állítani és csak finomhangolni a karon (lásd. képek).
Én jellemzően eddig mindig azt csináltam, hogy befűztem az új bowdent és a karnál belőttem a holtjátékot és nem állítottam máshol. Természetesen fenntartom a jogot, hogy rossz volt amit eddig csináltam.
Tehát:
Kuplung bowden cserét követően ki hol állít holtjátékot? Miben másabb az egész ha kiemelőnek a csavarjával játszok és nem a karon lévő feszítővel?
Írtam egy másik topikban a kérdésedre választ. Nálam ugyanez a jelenség jelentkezett, szétcsúszott egy csatlakozó és csak alapjárat volt míg rá nem találtam a hiba okozójára. Helyedben elektromos oldalról is keresd a hibát.
Sziasztok. Egy yamaha mint 1yu robogóról szólna a kérdésem. Pöccre indul de csak alapjárat van. Nem emelkedik semennyit a fordulat hiába húzom a gázt nem reagál. Ami lett javít a:henger fúrás új dugó, karbi, szimeringek, csapágyák, membrán! Előtte is ez volt a hibajelenség. Mi lehet a gond?
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Prox, illetve JT első fékrárcsával? Cross motorhoz kellene, mert a gyári elkopott. Melyiket érdemes venni, milyen fékbetéttel? Köszi!
azért gondolom , hogy nem szikra gondod lesz , mert azzal kezdtem Én is , s mikor kiderült , hogy mi is a baj , s meg lett csinálva a motor...utána is ugyanolyan szerintem "gyenge " szikra volt , és mégis pöcc-röff indult elsőre hidegen melegen...
A deklin belüli állítókával, a lenti szerkezet (kar) holtjátékát tudod állítani, ennek bovden nélkül kell jónak lenni, a bovden holtjáték pedig külön téma szerintem.