Arra mindig pályáztam én is, de sose kerültem el addig, hogy meg is vegyem. Pedig jó kis találmány! Én általában a csípőm és a combom vertem oda terepen.
Háát nagyon remélem, hogy addigra minden OK lesz.
Kinéztem egy protektoros rövid gatyót, amit fel tudok venni enduro naci alá.. nem árt, ha mostmár valami védi a popóm
Még élek, köszönöm kérdésed
A csont már összeforrt, még a csonthártya kicsit be van gyulladva... várok még pár hetet, megveszem a mocit és irány az erdő-mező-patak-sár...
Ennek nagyon örülök! Jó kis motor lesz hidd el! Nagyon fogod szeretni! Lehet, hogy nem a legszebb, de terepre teljesen tökéletes.
Na meg persze előbb utóbb remélem sm kerék is kerül bele és akkor végre motorozhatunk együtt.
Teljes mértékben igazad van!Azért is szóltam közbe, se adatok az adatlapján se kép és erre itt okoskodik hmm védeni kell a gyengébbik nem képviselőit ez nyálas volt nem ? áá nem ez van ez igy helyes, te meg nem vagy nyuszi és megmondod a frankót neki ez igy helyes
Szia Pici R ez jó volt! ne is hagyd magad, nehogy már a légy fujja a chamotoxot! zsir a motorod is meg a hangja stb, pl én összetenném a két kezem ha olyan fiatal jó vasam lehetne.
Amikor szeptember elején a bajnoki versenyek zajlottak, még senki nem gondolta, hogy az a verseny lesz az utolsó ebben az évben. A MAMS Sportkódexe szerint négy lebonyolított verseny eredménye alapján lehet bajnoki versenysorozatot értékelni, így az eddigi eredmények nem hivatalos bajnoki végeredményeknek tekinthetők.
Fájt ez így is eléggé, nem hiányzik újra
Inkább gatyó, mint fájás