Én is voltam ma egy kisebb kört és majdnem perec lett a vége. Gondoltam csak elugrom cigiért. Le is mentem a boltba csak egy másik úton jöttem vissza. Főút és mondom megyek jó minőségű úton, kerülök, addig is motorozom. Pont kihúzattam 3-ban, 4-ben és le van zárva a fűút, csak balra lehet menni, én meg jó sportosan megyek a kereszteződés felé, mondom veszek egy rövid féktávot és borítok egy jó balost. Erre a csaj bal oldalról úgy gondolta, hogy kijön elém és átmegy egyenesen keresztbe előttem. Ebben az volt a szar, hogy az alapból rövid féktávot még rövidebbre kellett vennem és végül a kocsi mögött tudtam bekanyarodni balra. Majdnem kocc lett a vége. És rá sem tudtam dudálni, mivel tavaly nyáron a jó minőségű magyar utakon leszakadt a kűrt.
hát igen, ahhoz képest "olcsón" megúsztam, a burkolatok nem értét a talajt , igy nem sérültek , csak a tükör, meg a hátsó fékkar egyiket megcsináltam, a másikat meg majd szerzek
áhá!szóval sárbogárdi is vagy...még egy plusz infó én még jelenleg úrhidán vagyok de kb 1óra múlva már megyek vissza újvárosba... nincs messze a két hely egymástól...
Gyorsan két sor elejéig,aztán lépek alukálni,nagyon köszi a mai kis délutánt lánykák és srácok,aki eljött,nagyon jó volt veletek és még sok-sok ilyet szeretnék,csak kicsit hosszabbat:))))))
Mind időben és mocizásban..hehe..
RR drága!
A képek szuperek,webre már felraktam
Sok puszi nektek csajok!
Foxy,kárpótoljanak a képek:))))))És gyógyulj,következőn ott a helyed!
Én ezért imádom a supermotot, ha el is dobod, nem lesz komolyabb baja!
hát igen, ahhoz képest "olcsón" megúsztam, a burkolatok nem értét a talajt , igy nem sérültek , csak a tükör, meg a hátsó fékkar egyiket megcsináltam, a másikat meg majd szerzek
Köszike! Azt hiszem inkább Te jársz Bogárd közelében hamarabb!
Szegényke, sajnálom a gépet, de még jó, hogy nem lett nagyobb baja!
most megyek!minden jót mindenkinek!neked is Foxgirl
nézd, hogy jártam ma nekem se kelett volna ma még a motor közelébe se menni
LFP [45557] [45561] [45571] hsz
15 km azt hiszem.
Mind időben és mocizásban..hehe..
RR drága!
A képek szuperek,webre már felraktam
Sok puszi nektek csajok!
Foxy,kárpótoljanak a képek:))))))És gyógyulj,következőn ott a helyed!
Majd csak a jövő héten lépek vissza valamikor, azt hiszem?
Veled? Most Úrhidán?