csatlakozom GD-hez és mana-hoz nekem is xs és s-es közti fejem van és nem érzem magam nőnek
vagy ha szerinted a kicsi fej az nőies, akkor lesd meg a pofaberendezésem hát igy néz ki egy női fej? elég morbid lenne
Sziasztok Lányok!
Van pár új sisakom eladó... S-es, XS-es, vagyis Női méretekben...
Shoei Z-one... a Shoei csúcskategóriás sport-túra sisakja...
Kivehető (mosható) arc párnák, fej párnák, orr spoiler, bogár védő...
Az új áruk 150eft volt... én most féláron 75eft-ért adom!
Jaja, ahhoz képest, hogy mennyire jó időt ígértek mára... szerintem tegnap lett belőle mert a mai, hát nem motoros idő volt. Beszéltem egy nagyon kedves barátommal és mondta, hogy utána néz nekem a szimeringnek és ha szerzek benzines kompresszió mérőt akkor megnézi nekem a blokkot is. Szóval ha a következő tali is össze lesz vonva az ördögökkel, akkor valszeg én is tudok már mocival menni.
Szió:)))
Hát jah,mki úgy megindult haza,hogy hát így elindult a jónép..Na eztet jól megfogalmaztam..Következő,még nem tom..megbeszéljük.Képek közül pár már fennt a webünkön:)))
Puszamusza:)))
Következő talira már moccal kötelező jönni
én is gurultam picit csak itt a közelben 45km-et jó volt mondjuk lassan mentem, meg rohadt bénán de most már itt a jó idő lehet gyakorolni Találkoztam egy tucat robogóssal, simsonosokkal, meg egy zzr-essel is paraszt libakergető simsonos két lelenc vissza se intett nyomorékok
mi ujság?
vagy ha szerinted a kicsi fej az nőies, akkor lesd meg a pofaberendezésem hát igy néz ki egy női fej? elég morbid lenne
Van pár új sisakom eladó... S-es, XS-es, vagyis Női méretekben...
Shoei Z-one... a Shoei csúcskategóriás sport-túra sisakja...
Kivehető (mosható) arc párnák, fej párnák, orr spoiler, bogár védő...
Az új áruk 150eft volt... én most féláron 75eft-ért adom!
& közös tali Na az durva lesz..............
Örülök,hogy jó volt köztünk,majd képeket te is meg tudod nézni a weben:)))
Remélem minél hamarabb tudunk mocizni is együtt! Már kellene egy kis kikapcs!
Köszönöm szépen a Fox-os matricát! Örülök, hogy találkoztunk!
Puszika
Hát jah,mki úgy megindult haza,hogy hát így elindult a jónép..Na eztet jól megfogalmaztam..Következő,még nem tom..megbeszéljük.Képek közül pár már fennt a webünkön:)))
Puszamusza:)))
Következő talira már moccal kötelező jönni
Bitos hosszú volt mkinek a péntek éjszaka:))))))
De jó volt a tali,köszi mkinek,aki ott volt:)))))
Csak ide közel hozzánk:))))
Délután már progi van:)))